Kas galetu pakomentuoti apie estetines odontologijos centra "vivadens"?
Laukia pokalbis del darbo
Gal kas dirba ar dirbo, Neriba.lt komandoje...produktu grupes vadybininku?? einu i pokalbi pas juos...lauksiu atsiliepimu i az arba cia
Neeikite dirbti i SBA (Klaipedos baldu prekyba) Vilniuje!!! Siaubas, i ne imone. Zmoniu isnaudojimas.Praktiskai darbo diena gaunasi 11 val. O kas iseina anksciau, nesvarbu jeigu ir darbai pabaigti, tai dirikas jau kreivai ziuri.
Del kiekvieno zodzio, del kiekvieno veiksmo imones administratore darbuotoja skundzia generaliniam direktoriui.
[COLOR=red]Pagalvokite pries eidami ten dirbti!!![/COLOR]
Del kiekvieno zodzio, del kiekvieno veiksmo imones administratore darbuotoja skundzia generaliniam direktoriui.
QUOTE(strazdane1981 @ 2011 05 18, 12:16)
Neeikite dirbti i SBA (Klaipedos baldu prekyba) Vilniuje!!! Siaubas, i ne imone. Zmoniu isnaudojimas.Praktiskai darbo diena gaunasi 11 val. O kas iseina anksciau, nesvarbu jeigu ir darbai pabaigti, tai dirikas jau kreivai ziuri.
Buvau vakar pokalbyje del administratores darbo. kai pamaciau esama administratore iskarto susidare nuomone apie imone: sedi su kedais, nesusisukavuso . Pagalvojau, i kokia kiaulyde cia atejau . Matyt jokio aprangos etiketo pas juos nera.
Toks vardas SBA idejos namams, o is tikruju kazkokia landyne.
Sveikos,
Baigiau mokslus ir ieškau darbo, gal kas galėtu man padėti. Mano specialybė įmonės finansai ir vidaus auditas. jei turėsite info rašykite man į pm arba Ginta666666@gmail.com
Baigiau mokslus ir ieškau darbo, gal kas galėtu man padėti. Mano specialybė įmonės finansai ir vidaus auditas. jei turėsite info rašykite man į pm arba Ginta666666@gmail.com
Domina atsiliepimai apie darba Senukuose, bet ne sales darbuotojo, administracijos. Konkreciai butu Realizacijos projektu vadovai, skyriaus vadovai ,bei urmo klijentu aptarnavimo vadybininkai. Paskaiciau atsiliepimus senose temose, bet jau ir meteliu nemazai prabege, nuo to laiko... kokia padeties dabar ? kaip atlyginimai ? Kviecia i pokalbi projektu vadovo vietai, todel domina viskas : nuo darbo grafiko iki atlyginimo .
sveikos
butu idomu isgirsti atsiliepimu apie darba Snoro kioskelyje
butu idomu isgirsti atsiliepimu apie darba Snoro kioskelyje
QUOTE(Skarlette @ 2011 07 17, 14:36)
Domina atsiliepimai apie darba Senukuose, bet ne sales darbuotojo, administracijos. Konkreciai butu Realizacijos projektu vadovai, skyriaus vadovai ,bei urmo klijentu aptarnavimo vadybininkai. Paskaiciau atsiliepimus senose temose, bet jau ir meteliu nemazai prabege, nuo to laiko... kokia padeties dabar ? kaip atlyginimai ? Kviecia i pokalbi projektu vadovo vietai, todel domina viskas : nuo darbo grafiko iki atlyginimo .
Na as buvau pries 3 metus per klaida isidarbinusi Senukuose butent Realizacijos projektu vadove. Ryte atejau i darba, po pietu jau supratau, kad cia pakliuvau per klaida ir rytdiena parasiau prasyma del isejimo is darbo
Kadangi tai buvo pries 3 metus, gali buti, kad situacija pasikeitusi, bet tuo metu:
1. Pries darbinantis ne kalbos nebuvo, kad oficiali alga minimumas ir priedai nuo rezultatu, kurie darbo sutartyje neapibrezti. Darbinantis buvo sutarta fiksuota alga (dabar nepamenu gal apie 2500-3000 lt).
2. Pasirodo is tos pozicijos pries mane isejo jau 2 darbuotojai, viena teisdirbusi gal 2 men. (tai taip pat jau daug ka pasako).
3. Is kitu darbuotoju supratau, kad virsvalandziai cia kaip norma, o ne isimtis.
4. Paprastai ryte as pasidarau kavos ir einu parukyti, kai ketinau ta padaryti Senukuose, tai kolegos sako: mes paparastai pirma parukyma darome apie 10 val.
p.s. nors pazistu viena darbuotoja, kuri dirba seniuose projektu vadove ir nesiskundzia labai
Ką galite papasakoti apie vadybininkų arba apskaitininkų darbą "Sanitex" Raudondvario pl. arba Ateities pl.? Koks darbo pobūdis, kokia apranga privaloma, darbo grafikas?
Ačiū
Ačiū
sveiki,
gal kas turit kokių žinių apie darbą UAb Amarivus ? kalba eina apie vedėjos pareigybę.
ačiū
gal kas turit kokių žinių apie darbą UAb Amarivus ? kalba eina apie vedėjos pareigybę.
ačiū