Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

QUOTE(Boni @ 2008 10 09, 13:16)
Turiu draugę ten dirbančią,jei pasisektų laimėti konkursą(esu girdėjus,kad ieško administratorės)tai manau,kad liktum patenkinta  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Indrooole, netikslios tavo zinios blink.gif
Aristokrate, bandyk, dar vis turi sansa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal ka zinote apie imone City Service, kaip ten kas, ar verta darbintis?
labai buciau dekinga uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti

O mane viskas domintų apie darbą Senukuose MOBILIOSIOS REVIZORIŲ GRUPĖS REVIZORIUS (-Ė) ? Noriu žinoti viską, nuo darbo pobūdžio iki algos.
Atsakyti
sveikos 4u.gif noriu keisti darba g.gif bet bijau nuo vilko ant meskos uzsokti lotuliukas.gif gal kas zinote apie IKI konditerija.gal kas zinot kiek gali uzdirbti konditere.ar laiku mokamas atlyginimas,kokios darbo salygos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 10 03, 15:09)
gal zinot ka apie dnb nord banka? smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

nemažai komentarų rasti galima į google ivedus "skundų knyga",
sekmės
Atsakyti
QUOTE(smalsautoja @ 2008 10 21, 15:13)
nemažai komentarų rasti galima į google ivedus "skundų knyga",
sekmės

sita zinau, bet apie nord nedaug komentaru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 10 21, 16:33)

As su jais dirbau kaip konsultante. Kokios butent pareigos tave domina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 10 21, 11:59)
O mane viskas domintų apie darbą Senukuose MOBILIOSIOS REVIZORIŲ GRUPĖS REVIZORIUS (-Ė) ? Noriu žinoti viską, nuo darbo pobūdžio iki algos.

mane ir domino sis darbas, bet jis naktinis doh.gif o pobudis- prekiu skaiciavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo little bear: 22 spalio 2008 - 09:22
QUOTE(kristalx @ 2008 10 09, 17:18)
Sveiki, gal kas zinot apie UAB Pharmanet, ar verta joje isidarbinti ?

Į kokią poziciją pretenduoji? smile.gif

Pharmanet” specializuojasi sveikatos apsaugos sektoriuje – farmacijos produktų rinkodaros ir pardavimo skatinimo srityje.
Manau, kad ten dirbt apsimoka. smile.gif Jei tik priims. Nes jie labai renkasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio_audra: 22 spalio 2008 - 09:41
QUOTE(Mergelė @ 2008 10 21, 10:59)

Tai revizorės, kurios daro metines revizijas, skaičiuoja prekes, važinėja po visus objektus. Kartais revizijos užsitesia laaaabai ilgai, iki nakties.Taip pat ir savaitgaliais.
Papildyta:
QUOTE(Pjaf @ 2008 10 21, 16:33)

Draugė ten dirbo, tai sakė atlyginimai maži.
Atsakyti
Gal kas turite kokios info apie darbą apskaitos paslaugų įmonėje Vilsentras ? Buvau pas juos pokalbyje del finansininkes konsultantes darbo g.gif ir nežinau ką reiks atsakyt jei pakvies ten dirbti.. Lyg ir norėčiau lyg ir abejoju unsure.gif
Atsakyti