QUOTE(meta2007 @ 2008 08 04, 11:41)
Sveiki. Gal kartais pazistate kas dirba Kauno dienoje? Jie iesko darbuotojo, bet nenueina cv.. Buciau dekinga uz betkokia info
O kokios info tau reikia?
Domina situacija imoneje AMBERTONAS
QUOTE(Siaip @ 2008 08 04, 15:02)
Domina situacija imoneje AMBERTONAS
Kazkur ankstesniuose puslapiuose apie Ambertona buvo užklausimas ir atsakymas. As pati domejausi sia firma bet dabar nebeprisimenu, kas buvo parasyta. O i kokias pareigas bandote, jei nepaslaptis ir kokiame mieste? As kalbejausi su atsakingu asmeniu del darbo ir tiesiog idomu ar vis dar iesko zmogaus i ta vieta?
P.S. jei ne toje temoje, tai paziurekite "juodasis firmu sarasas", tikrai kazkur buvo.
Sveiki:) gal kas nors žinot apie bendrovę Malana, kuri įsikūrusi Vilniuje?
Perziurejau tema, bet nieko neradau apie Corpus A, gal kas turite kokios nors informacijos-atmosfera, atlyginimai ar siaip kokios. Labai domina aciu jei kas pagelbesite
QUOTE(Vejelis @ 2008 08 20, 20:36)
Perziurejau tema, bet nieko neradau apie Corpus A, gal kas turite kokios nors informacijos-atmosfera, atlyginimai ar siaip kokios. Labai domina aciu jei kas pagelbesite
Ar čia draudimo brokerio įmonė? O gal aš ką nors painioju
Sveikos, gal kas galit papasakoti kokiu principu vyksta pokalbis del darbo i Senukus? Girdejau visokiu nuomoniu, kad ten bandoma zeminti zmogu ir klausimai nesamoningi. gal kas jau praejo visa sita. laaaabai laukiu atsiliepimu
QUOTE(blondynka @ 2008 09 03, 10:01)
Sveikos, gal kas galit papasakoti kokiu principu vyksta pokalbis del darbo i Senukus? Girdejau visokiu nuomoniu, kad ten bandoma zeminti zmogu ir klausimai nesamoningi. gal kas jau praejo visa sita. laaaabai laukiu atsiliepimu
buvau senukuose, pakviete del administratores darbo. Jokio pazeminimo nepatyriau, labai profesionali, kompetetinga darbuotoja buvo . Nesamone, kad siais laikais, kai darbuotoju taip truksta, tokie dalykai vyktu .
QUOTE(Aristokratė @ 2008 09 03, 22:01)
buvau senukuose, pakviete del administratores darbo. Jokio pazeminimo nepatyriau, labai profesionali, kompetetinga darbuotoja buvo . Nesamone, kad siais laikais, kai darbuotoju taip truksta, tokie dalykai vyktu .
o mazdaug kokio pobudzio klausimai buvo?
Sveikutes ,gal kas ka girdejote apie firma Miratona