Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

Domina darbas sioje imoneje gal kas parasys atsiliepimu. g.gif
Atsakyti
gal ka zinot apie "Tindi rindi" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 06 gegužės 2008 - 11:07
Gal kas nors zinote apie darba UAB JUNGTINES STUDIJOS,
AR VERTA KISTI NOSI??????????????
g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
kAZKOKIE POKALBIAI SU AMERIKIECIAIS, BET GALIMA UZDIRBTI PINIGU , NZN KA MANOTE? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, ponios ir paneles 4u.gif

Noreciau sulaukti Jusu kompetetingu ir nekompetetingu nuomoniu apie darba Transcom, Vilniuje, anglu kalba. Dar niekada nesu turejus darbo, zodziu, esu zalia, nesigaudau, kas ir kaip. doh.gif
Nenoriu dirbt padaveja, ieskau kazko labiau 'white collar', bet labai abejoju, ar rasiu tai Transcome.

Ruosiuosi dirbt 4 menesius, o po to gal puse etato. Ketvirtadieni kviecia i pokalbi. Atlyginimas 1200-1500LTL. Ar verta? mirksiukas.gif

P.s.: kaip ten su tomis sutartimis metams laiko ir priverstiniams $ grazinimams uz mokymus? blink.gif
P.p.s.: kas vyksta tuose mokymuose?
P.p.p.s.: Kaip ten atmosfera?
Atsakyti
QUOTE(virtue @ 2008 05 06, 19:35)
Sveikos, ponios ir paneles  4u.gif

Noreciau sulaukti Jusu kompetetingu ir nekompetetingu nuomoniu apie darba Transcom, Vilniuje, anglu kalba.  Dar niekada nesu turejus darbo, zodziu, esu zalia, nesigaudau, kas ir kaip.  doh.gif
Nenoriu dirbt padaveja, ieskau kazko labiau 'white collar', bet labai abejoju, ar rasiu tai Transcome.

Ruosiuosi dirbt 4 menesius, o po to gal puse etato. Ketvirtadieni kviecia i pokalbi. Atlyginimas 1200-1500LTL. Ar verta?  mirksiukas.gif
P.s.: kaip ten su tomis sutartimis metams laiko ir priverstiniams $ grazinimams uz mokymus?  blink.gif

As ten nedirbau, bet pas mane dirba pora zmoniu savo karjera pradejusiu butent Transcome. Jus atsiliepimai teigiami. Neturint darbo patirties, ieskant darbo nepilnai darbo dienai, manau, tai superinis sprendimas. Visi turi nuo kazko pradeti, o pradeti nuo Transcomo, turbut geriau nei nuo kasinininkes Maximoje wink.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas žinote apie tokią įmonę UAB Ambertonas Kaune? Kaip ten darbo sąlygos algos ir kt.
Ačiū už informaciją
Atsakyti
QUOTE(MoonDark @ 2008 04 16, 16:27)
Sveikos  smile.gif
Gavau pasiūlyma dirbti revizore... Koks atlyginimas vidutiniskai revizoriams mokamas?  g.gif

Labutis 4u.gif na aš čia pirmą kart,bet žiūriu visai neblogai dalinates patirtimi smile.gif
Tai norėjau paklausti,kokiame mieste gavai pasiūlymą dirbti revizore,nes ir aš kožko panašaus norėčiau,bet nerandu iš vis tokių darbo pasiūlymų schmoll.gif arba nemoku ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinote ka apie Salon+ Klaipedos Akropolyje?
Atsakyti
QUOTE(virtue @ 2008 05 06, 20:35)
Sveikos, ponios ir paneles  4u.gif

Noreciau sulaukti Jusu kompetetingu ir nekompetetingu nuomoniu apie darba Transcom, Vilniuje, anglu kalba.  Dar niekada nesu turejus darbo, zodziu, esu zalia, nesigaudau, kas ir kaip.  doh.gif

Ruosiuosi dirbt 4 menesius, o po to gal puse etato. Ketvirtadieni kviecia i pokalbi. Atlyginimas 1200-1500LTL. Ar verta?  mirksiukas.gif
P.s.: kaip ten su tomis sutartimis metams laiko ir priverstiniams $ grazinimams uz mokymus?  blink.gif

Transcom'e nedirbu, bet mūsų organizacija bendradarbiauja su juo įdarbinimo kalusimais. Kiek teko bendrauti su jais, tai pirma būna pokalbis - testas.Mokymuose apmoko kaip dirbti su klientu, kiek žinau lyg tai yra 3 mokymų pakopos. Kiek teko matyti, tai atnosfera pas juos šilta. Manau, kad verta pabandyti.
Atsakyti
Norėčiau info apie "Klaipėdos smeltę" Klaipėdoje, gal kas nors ką nors žinote bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurti ar girdeti ka nors apie " AMBERTONAS" , ir " TELTA"
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 05 29, 12:43)
Norėčiau info apie "Klaipėdos smeltę" Klaipėdoje, gal kas nors ką nors žinote bigsmile.gif

http://darbdaviai.sk...c...ts&sid=3490
Atsakyti