Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko jūsų vaikas miega per parą?

Apklausa: Kiek valandų jūsų vaikas miega per parą? (289 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Nakti miega mazdaug 11-12 val, su pagerimais, ir diena du kartus po 2 val tongue.gif
Atsakyti
ir metinukas ir timetis pas mus miega po lygiai doh.gif vakare 9 gulasi,7 ryte keliasi ir pietuciu miega abu 3 val ir viska daro kartu biggrin.gif tai man oi kaip gerai ir as tada kojas istiesiu vacation4.gif
Atsakyti
O man tai ne pyragai su mieguciu. Mazylis jau 9h antra sapniuka sapnuoja o padauza vyresneli su asarom ir pykciais vos paguldau 23h. Bet keliasi vienodai, pirmas mazylis 6h, po pusvalandzio ir vyresnelis jau gyvas. Diena jau geriau, kartu uzmiega apie 14h ir val kita ramu man biggrin.gif
Atsakyti
Mano pupa nakti miega 10-11 val. , diena 2-3 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 23 rugpjūčio 2007 - 22:36
aš laikausi rėžimo nuo pat Austėjos gimimo. Nakčiai guldau tarp 21-21,30 val., pietų miegelio einame miegoti 12-13 val. ir išmiegame apie 1-2 val. Kartais prieš naktį kokį pusvalandį numinga... bigsmile.gif Manau, kad rėžimas mažyliams yra labai svarbu. Tada jie jaučiasi geriau, būna geresnės nuotaikos ir savo laiką gali planuoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 24, 20:09)
aš laikausi rėžimo nuo pat Austėjos gimimo. Nakčiai guldau tarp 21-21,30 val., pietų miegelio einame miegoti  12-13 val. ir išmiegame apie 1-2 val. Kartais prieš naktį kokį pusvalandį numinga... bigsmile.gif Manau, kad rėžimas mažyliams yra labai svarbu. Tada jie jaučiasi geriau, būna geresnės nuotaikos ir savo laiką gali planuoti... 4u.gif

drinks_cheers.gif Naktį miega 10-11 val.,o dieną apie 2-3 val.
Atsakyti
o maniskis kasnakt bent karta keliasi ir per nakti ismiega gal kokias 9 - 10val. o pietuciu neblogai - 2 - 3val
Atsakyti
Mano beveik dvimetukė naktį be pabudimų išmiega 10-11 valandų, o dieną apie 3 valandas. Geras laikas mamytei atsipūsti biggrin.gif
Atsakyti
Musiskis miega nakti apie 10val. ir diena pokaicio 2-3 val. Kartais su pietu miegeliu ar vakare tenka pakariaut, nes nenori eit miegot...
Atsakyti
mano dama miega taip apie 10 val eina naktinio liūlio, keliasi apie 8, pietūs panašiai nuo 13 val iki 14, gaunasi apie 12 val. per parą, mums visą pavasary dantys miegui trukdė - sunkai užmiginėjo, dar pastebėjau vasarą kai vėlai temsta irgi sunku gulti nuvaryti
Atsakyti
mano 2 m. liale ismiega 12 val. nakti ir dar kokias 2 val diena. taip kad nesiskundziam smile.gif
Atsakyti
Mano panele miega nuo 23-9.30 val o pietu miegas buna apie 2val ir daugiau
Atsakyti