Mūsų rėžimas: miegame nuo 23 val. vakaro iki 9 val. ryto, per pietus nuo 14 val. iki 17 val.
Manajam 1.7men tai nakciai uzmiega apie 22val iki 8ryto,na ir diena butinai 3val pamiega kartais net ir 4val tai jau stengiuosi zadinti,nes vakare sunku iviliot i lovyte
eina miegoti apie 11val. vakaro, keliasi apie 9val.ryto, su pokaituku sunku pas mus visad buvo kartais 'nulauziu', tai miega pora val.taciau ryte labai ankstyvas paukstis tada
MANISKIS NAKTI MIEGA 10VALANDU O DIENA MIEGA 2VAL BET MUMS UZTENKA MANAU KAD TIEK MIEGOTI YRA GERAI?
As ir pilnai pritariu, kad mazieji isdykeliai turi miegoti pietu! Maniske uzmiega apie 22-23h, o keliasi apie 8-9h. Pietu miegelio miegam kiekviena diena mazdaug nuo 1,5 iki 2,5 valandu. Pasitaiko, kad ismiega ir virs 3, bet tai buna isskirtiniai atvejai
Mano mazoji irgi miegucio nakciai uzmiega apie 22-23h, o ryte keliasi apie 8-9h. Pietu miegelio miegam apie pora val. Bet kadangi ji visa kita laika buna zvali, energinga, manau, kad tiek miego jai uztenka
mano katyte per para miega apie 11 valandu
Nakti miega apie 10 val ir diena apie 2 val
maniskis ismiega minimum 10val nakti, o diena priklauso kur buna jei darzeli tai kazkur 2-3val, jei namie tai 4-5
miegam nakti apie 10 val o pokaicio miegelio 2-3 val
mano miega apie 11 valandu o pietu miegas 2-3 val