Maniske nakti ismiega daugiausiai 10 val ir diena miega 1.5 - 2 val. Baisiausia, kad kartais tik 1 val nakties uzmigdau, o atsikelia vistiek 8 - 8.30 val
Mano maziukas nakty ismiega apie 10 val, o diena nuo 2 iki 4 val.
Nakti miegame 12 val., diena 1-2 val
Mūsų sūnelis per parą miega apie 13valandų
Vakare eina miegoti apie 21val ir keliasi ryte apie 8.30, o dienos miegelis trunka kaip kada , kartais valandą, kartais dvi, būna kad ir dvi su puse pamiega, bet čia jau labai retai
Vakare eina miegoti apie 21val ir keliasi ryte apie 8.30, o dienos miegelis trunka kaip kada , kartais valandą, kartais dvi, būna kad ir dvi su puse pamiega, bet čia jau labai retai
Mano zuikutis eina miegot 22val.,o keliasi 9val. ,o pietų tai miega 2-3val.
mano taip pat ,uzmiega 22h keliasi 9h-10h ir pietu miega 2-2,5. man patika toks jo dienos rezimas
manoji eina miegoti 10 h vakaro na kartais ir iki 11 nemiega, bet stengiuosi migdyti10,o keliasi 10 ryto,pietu miega tik 1 h,manau galetu pietu biski daugiau miegoti na bet turbut per diena nelabai issiduksta todel ir mazai miega pietu
mano mažyliui du metukai vakare atsigula apie 22 ryte apie 8 keliasi ir butinai dar miega pietu 2-3 valandas tai bendrai išeina apie 12 valandų, bet manau kad vaikui butinai reikia pietu miegučio, nu nebet vaikelis žvalus išlieka iki vakaro nes manasis neatsigues ilgiau nei iki 14h tai pasidaro toks piktas toks nepatenkintas viskuo kad nežinau kaip bereiketu ji išlaikyti iki vakaro
Musu merginai 1,7 m ir miega apie 12-13 val. nakciai uzmiega 22-23 val. ir keliasi 8-9 val. o diena diena apie 2-3 val. pamiega.
Mano panelytei 1,7m ir ji miegot eina apie 22-22.30val, o keliasi apie 9-10val.
Pietuku ismiegam dazniausiai 2val.
Pietuku ismiegam dazniausiai 2val.
maziausia panelyte uzmiega 20 arba 21val,keliasi 7.30val.diena dar kokias dvi valandeles reikia pamiegoti,jei nepamiegos,rasiu kur kambary uzmygusia