Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

Mini trafaretai ir plunksnų dekoravimas prancūzų kalba
user posted image
Atsakyti
Turbūt iš per plono popieriaus pasidariau trafaretą, nes nelabai gavosi smile.gif
Sakau namie bus kaip bendrabuty biggrin.gif
Dariau su akriliniais dažais rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 10 02, 21:35)
Turbūt iš per plono popieriaus pasidariau trafaretą, nes nelabai gavosi smile.gif
Sakau namie bus kaip bendrabuty  biggrin.gif
Dariau su akriliniais dažais  rolleyes.gif

Gali būti, kad iš per plono popieriaus, bet greičiausiai išsiliejo dėl perdidelio dažų kiekio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 spalio 2007 - 08:31
fantastiska gausiu is mociutes senobine spintute, tamsaus azuolo thumbup.gif thumbup.gif
gal kuri zinot kokiu liaudisku motyvu, noretusi ja 'atrestauruoti' pagal save bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, va kokį įdomų dalykėlį aš radau.Irmulia manau Tave tirai turėtų sudomint, kiek žinau darai darbelius iš gipso. O čia trafaretas( jei gerai suprantu tai trafaretą reiktų pjaustyti iš storesnes plasmasės, gerokai storesnės...kaži ar įanoma g.gif )+ gipsas. Ar jau esi tai darius? Jei ne tai prašau išbandyk...nes man labai jau norisi tokio grožio , užsuksiu į Tavo temelę ir paprašysiu, ok? mirksiukas.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
tai kad gipsas nelaiko visai o ir pjaustyti plastika daug darbo.
ash tai sumaketuoju su corelDRAW ir ploterį užsakau - greičiau ir papraščiau,tiesa brangiau.

Pvz:
http://public.fotki....ura/iv1nx5.html

http://public.fotki....rtdeco3dn8.html

http://public.fotki....yvaidetale.html

http://public.fotki....ntasdetale.html
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 10 19, 00:09)
tai kad gipsas nelaiko visai o ir pjaustyti plastika daug darbo.
ash tai sumaketuoju su corelDRAW ir ploterį užsakau - greičiau ir papraščiau,tiesa brangiau.

Man kaip blondinei prašau aiškiau ir plačiau. Iš anksto dėkoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 19, 01:19)
Man kaip blondinei prašau aiškiau ir plačiau. Iš anksto dėkoju wub.gif

1. paemu ornamenta
2. su photoshop patvarkau
3. su corelDRAW programa verciu i vektorini faila
4. neshu i reklamos firma ir ten ishpjausto su ploteriu ant lipnios pleveles ornameta
5. klijuoju ant jo neshancia plevele ,nulupu popieriu ir klijuoju ant fakturines sienos
5. uztepu faktura.nulupu. viskas.

jei dar neaishku gal tada nedaryk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 10 19, 00:26)
1. paemu ornamenta
4. neshu i reklamos firma ir ten ishpjausto su ploteriu ant lipnios pleveles ornameta
5. klijuoju ant jo neshancia plevele ,nulupu popieriu ir klijuoju ant fakturines sienos

jei dar neaishku gal tada nedaryk  biggrin.gif

labai faini darbai
a kai padarytos tos fakturos tokiu budu tada ant virsaus imi ir spalvini visaip
ane bigsmile.gif

nu cia aisku aiskiai aprasei darbu eiga
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 19, 11:02)
labai faini darbai
a kai padarytos tos fakturos tokiu budu tada ant virsaus imi ir spalvini visaip
ane  bigsmile.gif

nu cia aisku aiskiai aprasei darbu eiga
ax.gif

Seni tie darbai jau.

fakturos padaromos su spec. fakturiniu tinku dekoravimui, o del spalvu tai panashiai tik sudetingiau.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 18, 23:57)
Sveikos, va kokį įdomų dalykėlį aš radau.Irmulia manau Tave tirai turėtų sudomint, kiek žinau darai darbelius iš gipso. O čia  trafaretas( jei gerai suprantu tai trafaretą reiktų pjaustyti iš storesnes plasmasės, gerokai storesnės...kaži ar įanoma g.gif )+ gipsas. Ar jau esi tai darius? Jei ne tai prašau išbandyk...nes man labai jau norisi tokio grožio , užsuksiu į Tavo temelę ir paprašysiu, ok? mirksiukas.gif  user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 10 19, 00:26)
1. paemu ornamenta

jei dar neaishku gal tada nedaryk  biggrin.gif

Dėkui, viskas labai aiškiai. Gražūs jūsų darbai.
Atsakyti