Laba visoms
Galkas patars,kokiais dazais geriausiai dekoruoti siena(akriliniai,dispersinai, aliejiniai ) -dazysiu kempinele+teptukas... ir kur ju butu galima nusipirkti.. Aciu
geriausia - spec. trafaretiniais ( jų rasi rankdarbių prekių parduotuvėse) bet tinka ir vidaus (tų rasi kokiuose senukuose ,vertėtų pasiteirauti konsultanto) aliejiniai - ilgai džius ir smirdės. Dar akriliniai tiktų naudoti tik itin tirštus
QUOTE(irmulia @ 2011 01 30, 23:48)
geriausia - spec. trafaretiniais ( jų rasi rankdarbių prekių parduotuvėse) bet tinka ir vidaus (tų rasi kokiuose senukuose ,vertėtų pasiteirauti konsultanto) aliejiniai - ilgai džius ir smirdės. Dar akriliniai tiktų naudoti tik itin tirštus
Aciu labai dar aktualu,kad kartais pavalyti butu galima- dekoruosiu vaiko kambario siena
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 31, 00:53)
Aciu labai dar aktualu,kad kartais pavalyti butu galima- dekoruosiu vaiko kambario siena
Man tai purskiami labai geri, bet aisku jei daug spalvu neapsimoka
sveikutes, be galo susizavejau sia temele jau senai norejau dekoruoti vaiko kambari, bet galvojau lipdukais.. tik kad jie labai jau brangus... o apie trafaretus net nepagalvojau butinai pasinaudosiu sia ideja dar sugalvoaju, kad grazu butu koki paveiksla ale padaryti valentino dienos proga vyrui.. noreciau pasidaryti trafareta is nuotraukos, bet kiek cia ziurinejau, tai reikia photoshop programos, taip? o jos neturiu... parsisiunciau kazkokia, bet nieko neleidzia isaugoti, liepia susimoket... gal galit pagelbeti? ka man dabar daryti?
QUOTE(jjuodaake @ 2011 02 01, 09:59)
noreciau pasidaryti trafareta is nuotraukos, bet kiek cia ziurinejau, tai reikia photoshop programos, taip? o jos neturiu... parsisiunciau kazkokia, bet nieko neleidzia isaugoti, liepia susimoket... gal galit pagelbeti? ka man dabar daryti?
Galiu padėt su Photoshopu sugeneruoti. Brūkštelk į AŽ savo el. paštą, susitarsim
Susizavejau ir as trafaretais, tik dar nelabai sekasi. Viena siena siaip netaip ispaisiau pusiau ranka, pusiau trafaretu pagalba. Galetu buti ir graziau, bet tiek to, vistiek po vaiku piesybos ant sienu reikes jas perdazyti Popierinis trafaretas man atsiklijuoja, nors purskiu jusu rekomenduotais klijais. Noreciau pabandyti koki plastika. Tik va beda nezinau kur ieskoti. Gal patyrusios patars?
Ir dar. Menu muzoje paprasiau trafaretiniu dazu tai pradejo juoktis is manes, sako tokiu nebuna Na bet pradziai turiu dazai -pigmentai vadinasi, ant sienu kaip ir neblogai atrodo. Dar akriliniu rinkinuka turiu. Jais ranka bandziau piesti.
Siaip truksta teptuku trafaretams skirtu, mano turimi skirti tapybai.
Ir dar. Menu muzoje paprasiau trafaretiniu dazu tai pradejo juoktis is manes, sako tokiu nebuna Na bet pradziai turiu dazai -pigmentai vadinasi, ant sienu kaip ir neblogai atrodo. Dar akriliniu rinkinuka turiu. Jais ranka bandziau piesti.
Siaip truksta teptuku trafaretams skirtu, mano turimi skirti tapybai.
visų priemonių žiūrėk rankdarbių prekių parduotuvėse tikrai rasi ir teptukų ( nors ) beje jų galima rasti ir IKI pc ir dažų
na tie klijai tikrai puikiai laiko , o kokius pirkai? mestėlk foto
QUOTE(irmulia @ 2011 02 28, 17:12)
visų priemonių žiūrėk rankdarbių prekių parduotuvėse tikrai rasi ir teptukų ( nors ) beje jų galima rasti ir IKI pc ir dažų
Oho, iki nebuciau pagalvojusi. Aciu. Klijai tokie (patys pirmieji)
O gal gali ka nors del plastiko patarti? As turiu namuose pvc plakatu dideliu, bet jie nepersisviecia. Bandziau ant porolono celofaninio, bet nesilaiko man trafaretas ir gaunasi negraziai. Vyras sake Heliopoly visokiu pvc skaidriu ir ko tik nori yra, bet ten lyg ir brangu. Nors, tiesa, dar nesidomejau.
taip, heliopolyje yra įvairių plastikų, na bet šiais laikais juk nieko už dyką nebūna
o tie klijai tai tikrai geri - pati naudoju ir vieną, ir kitą - ir nesiskundžiu jų kokybe
o tie klijai tai tikrai geri - pati naudoju ir vieną, ir kitą - ir nesiskundžiu jų kokybe
QUOTE(irmulia @ 2011 02 28, 19:36)
taip, heliopolyje yra įvairių plastikų, na bet šiais laikais juk nieko už dyką nebūna
O tu klijuoji popieriu ir plastikus? Atrodo purskiu pagal instrukcija, bet atlimpa vistiek
sveiki,norėčiau jūsų konsultacijos , kas žino. Trafaretams naudojat kažkokius plastikus, daugkartiniam naudojimui, kokie čia jie yra? kur jų galima įsigyti, gal kokią internetinę pard.žinot, kur jais prekiauja?