Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

Laba visoms 4u.gif

Galkas patars,kokiais dazais geriausiai dekoruoti siena(akriliniai,dispersinai, aliejiniai g.gif ) -dazysiu kempinele+teptukas... ir kur ju butu galima nusipirkti.. Aciu 4u.gif
Atsakyti
geriausia - spec. trafaretiniais ( jų rasi rankdarbių prekių parduotuvėse) bet tinka ir vidaus mirksiukas.gif (tų rasi kokiuose senukuose ,vertėtų pasiteirauti konsultanto) aliejiniai - ilgai džius ir smirdės. Dar akriliniai tiktų mirksiukas.gif naudoti tik itin tirštus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 30, 23:48)
geriausia - spec. trafaretiniais ( jų rasi rankdarbių prekių parduotuvėse) bet tinka ir vidaus  mirksiukas.gif (tų rasi kokiuose senukuose ,vertėtų pasiteirauti konsultanto)  aliejiniai - ilgai džius ir smirdės. Dar akriliniai tiktų  mirksiukas.gif naudoti tik itin tirštus  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif dar aktualu,kad kartais pavalyti butu galima- dekoruosiu vaiko kambario siena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 31, 00:53)
Aciu labai  4u.gif dar aktualu,kad kartais pavalyti butu galima- dekoruosiu vaiko kambario  siena  ax.gif

Man tai purskiami labai geri, bet aisku jei daug spalvu neapsimoka ax.gif
Atsakyti
sveikutes, be galo susizavejau sia temele thumbup.gif jau senai norejau dekoruoti vaiko kambari, bet galvojau lipdukais.. tik kad jie labai jau brangus... o apie trafaretus net nepagalvojau doh.gif butinai pasinaudosiu sia ideja ax.gif dar sugalvoaju, kad grazu butu koki paveiksla ale padaryti valentino dienos proga vyrui.. noreciau pasidaryti trafareta is nuotraukos, bet kiek cia ziurinejau, tai reikia photoshop programos, taip? o jos neturiu... parsisiunciau kazkokia, bet nieko neleidzia isaugoti, liepia susimoket... gal galit pagelbeti? ka man dabar daryti?
Atsakyti
QUOTE(jjuodaake @ 2011 02 01, 09:59)
noreciau pasidaryti trafareta is nuotraukos, bet kiek cia ziurinejau, tai reikia photoshop programos, taip? o jos neturiu... parsisiunciau kazkokia, bet nieko neleidzia isaugoti, liepia susimoket... gal galit pagelbeti? ka man dabar daryti?
Galiu padėt su Photoshopu sugeneruoti. Brūkštelk į AŽ savo el. paštą, susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Susizavejau ir as trafaretais, tik dar nelabai sekasi. Viena siena siaip netaip ispaisiau pusiau ranka, pusiau trafaretu pagalba. Galetu buti ir graziau, bet tiek to, vistiek po vaiku piesybos ant sienu reikes jas perdazyti biggrin.gif Popierinis trafaretas man atsiklijuoja, nors purskiu jusu rekomenduotais klijais. Noreciau pabandyti koki plastika. Tik va beda nezinau kur ieskoti. Gal patyrusios patars? ax.gif
Ir dar. Menu muzoje paprasiau trafaretiniu dazu tai pradejo juoktis is manes, sako tokiu nebuna g.gif Na bet pradziai turiu dazai -pigmentai vadinasi, ant sienu kaip ir neblogai atrodo. Dar akriliniu rinkinuka turiu. Jais ranka bandziau piesti.
Siaip truksta teptuku trafaretams skirtu, mano turimi skirti tapybai.
Atsakyti
visų priemonių žiūrėk rankdarbių prekių parduotuvėse mirksiukas.gif tikrai rasi ir teptukų ( nors ) beje jų galima rasti ir IKI pc mirksiukas.gif ir dažų mirksiukas.gif
na tie klijai tikrai puikiai laiko , o kokius pirkai? mestėlk foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 28, 17:12)
visų priemonių žiūrėk rankdarbių prekių parduotuvėse  mirksiukas.gif  tikrai rasi ir teptukų ( nors ) beje jų galima rasti ir IKI pc  mirksiukas.gif  ir dažų  mirksiukas.gif 
na tie klijai tikrai puikiai laiko , o kokius pirkai? mestėlk foto  mirksiukas.gif

Oho, iki bigsmile.gif nebuciau pagalvojusi. Aciu. Klijai tokie (patys pirmieji)
O gal gali ka nors del plastiko patarti? ax.gif As turiu namuose pvc plakatu dideliu, bet jie nepersisviecia. Bandziau ant porolono celofaninio, bet nesilaiko man trafaretas ir gaunasi negraziai. Vyras sake Heliopoly visokiu pvc skaidriu ir ko tik nori yra, bet ten lyg ir brangu. Nors, tiesa, dar nesidomejau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kabuki*: 28 vasario 2011 - 16:48
taip, heliopolyje yra įvairių plastikų, na bet šiais laikais juk nieko už dyką nebūna biggrin.gif

o tie klijai tai tikrai geri - pati naudoju ir vieną, ir kitą - ir nesiskundžiu jų kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 28, 19:36)
taip, heliopolyje yra įvairių plastikų, na bet šiais laikais juk nieko už dyką nebūna  biggrin.gif

o tie klijai tai tikrai geri - pati naudoju ir vieną, ir kitą - ir nesiskundžiu jų kokybe  thumbup.gif

O tu klijuoji popieriu ir plastikus? Atrodo purskiu pagal instrukcija, bet atlimpa vistiek doh.gif
Atsakyti
sveiki,norėčiau jūsų konsultacijos , kas žino. Trafaretams naudojat kažkokius plastikus, daugkartiniam naudojimui, kokie čia jie yra? kur jų galima įsigyti, gal kokią internetinę pard.žinot, kur jais prekiauja?
Atsakyti