Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 10:37)
aišku, bandyk, žiū, pavyks atrasti dar greitesnį ir patogesnį rutuliukų išraižymo būdą  thumbup.gif  mirksiukas.gif  o šiaip tai kaip gera pramoga tie visi žirniukų raižymai  biggrin.gif
Papildyta:
Beje, sushi, gal kokį su trafaretais darbelį esi padariusi?  bigsmile.gif

Va, mano simbolinis bandymas su muštukais. ~3 min darbelis, aišku, ne taip subtiliai, kaip ten pas tave tose kekėse, bet per daug ir nesistengiau... Na, ir pieštuko žymės truputį vaizdą gadina, bet manau, susigaudysit... Liniuotėje - cm)

user posted image
Žodžiu, aš nepasiryžčiau raižyti tokių rutuliukų gausybės, kaip pas tave ten kekėse, na bet tu medalį už tai jau turi biggrin.gif

Deja, paskutiniu metu kiti darbai užspaudę, tai ne iki rankdarbių man dabar... verysad.gif Gal po Naujųjų bus lengviau smile.gif
Atsakyti
jeeee, malačius thumbup.gif na medalis ir tau priklauso už tokį atkaklumą friends.gif

tikrai gerai gavosi 4u.gif mirksiukas.gif

aš, tai, matai, gal daugiau maziochistiškai raižau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2010 11 11, 19:50)
Deja, paskutiniu metu kiti darbai užspaudę, tai ne iki rankdarbių man dabar...  verysad.gif Gal po Naujųjų bus lengviau smile.gif

aišku, kada bus tada mirksiukas.gif , svarbu, kad noras ir polėkis būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 12:04)
jeeee, malačius  thumbup.gif  na medalis ir  tau priklauso už tokį atkaklumą friends.gif

tikrai gerai gavosi  4u.gif  mirksiukas.gif

aš, tai, matai, gal daugiau maziochistiškai raižau biggrin.gif
Aha, pažįstamas ir man tas mazochistinis detalizmas biggrin.gif Tik gal kiek kitose sferose jį išreiškiu biggrin.gif

Kaip ten bebūtų, sėkmės visoms raižančioms/skyliuojančioms 4u.gif
O medalius tai reikėtų apskritai ant kaklo daug kam kabinti vien už tai, kad šiais laikais rankdarbiais užsiima... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 11 11, 22:12)
Aha, pažįstamas ir man tas mazochistinis detalizmas biggrin.gif Tik gal kiek kitose sferose jį išreiškiu biggrin.gif

Kaip ten bebūtų, sėkmės visoms raižančioms/skyliuojančioms  4u.gif
O medalius tai reikėtų apskritai ant kaklo daug kam kabinti vien už tai, kad šiais laikais rankdarbiais užsiima...  ax.gif

Oi pritariu, kad kaip tik dabar kai krize ir yra laiko tik rankdarbiais ir uzsiimti lotuliukas.gif Bet jus malacios, darbeliai superiniai kiek teko prazvelgti. Na, man dar mokytis ir mokytis doh.gif
Atsakyti
Taikute, laukiam rezultatų mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 10:17)
Taikute, laukiam rezultatų  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Oi butinai idesiu jei kazkas i doraja puse gausis 4u.gif Bet reik dar pirma dazu isigyti ir tu kliju, o sakykite tu purskiamu kliju trafaretams ar seniuose buna? Kaip jie tiksliai vadinasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 11 12, 09:56)
Oi butinai idesiu jei kazkas i doraja puse gausis  4u.gif  Bet reik dar pirma dazu isigyti ir tu kliju, o sakykite tu purskiamu kliju trafaretams ar seniuose buna? Kaip jie tiksliai vadinasi?  ax.gif

na kad senukuose tokių klijų būtų, kolas nesu užmačiusi... g.gif gal jau atsiradę g.gif

seniau turėjau šiuos (iš JAV siusti)

user posted image - tikras gėris thumbup.gif

o dabar naudoju šiuos: Ghiant HIGHTAC ( ATRODO ŠTAI TAIP:

user posted image

tokių rasi Meno mūzoje (ten dar yra ir toks geltonos spalvos su "a" raide klijų flakonėlis- tai ir tas geras, tinkamas) mirksiukas.gif beje, jie tinka ir nuotraukoms klijuoti, nes PH -neutralus mirksiukas.gif

o šaip tai pagal "spray adhesive" - tik žiūrėk, kad būtų laikini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 12, 12:42)
na kad senukuose tokių klijų būtų, kolas nesu užmačiusi...  g.gif  gal jau atsiradę  g.gif

seniau turėjau šiuos (iš JAV siusti)

...- tikras gėris  thumbup.gif

o dabar naudoju šiuos: Ghiant HIGHTAC ( ATRODO ŠTAI TAIP:

...
tokių rasi Meno mūzoje (ten  dar yra ir toks geltonos spalvos su "a" raide klijų flakonėlis- tai ir tas geras, tinkamas)  mirksiukas.gif   beje, jie tinka ir nuotraukoms klijuoti, nes PH -neutralus  mirksiukas.gif

o šaip tai pagal "spray adhesive" - tik žiūrėk, kad būtų laikini  mirksiukas.gif

Hmm vo cia ir problema, kad as ne is sostines, o Klaipedoje tokiu vargu ar yra g.gif Gal kuri zadate eiti ten i meno muza, as pervesciau pinigelius ir man prigriebtumete tokiu kliju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 lapkričio 2010 - 13:24

! 
Komercinės, reklaminės žinutės yra griežtai draudžiamos. Pakartotinai radus panašaus pobūdžio žinutes, jos bus pašalintos be atskiro įspėjimo, ir skirtos nuobaudos dalyviams. Prašome laikytis Forumo taisyklių ir jų neignoruoti.
Atsakyti
merginos neturiu laiko skaityti viso forumo ir nemoku naudotis kompiuterinemis programomis kaip fotoshopas , gal kuri turite skaiciu trafaretus ? noriu pasidaryti is filco vaikiska kalendoriu kaledini...bet kad butu storesni ir tokie apvalus kokie ne kampuoti.... blush2.gif
aisku gal as cia tipo uz aciu noriu gauti dideli darba nelabai suprantu apie situos dalykus blush2.gif
Papildyta:
arba galzinote kur pigiaikaune yra ju pirkti?
Papildyta:
ir labai gaila kad pirmuosiuose puslapiuose nuorodos jau neberodo tu video sad.gif kaip pasidaryti paciam tuos trafaretus
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 11 26, 15:33)
ir labai gaila kad pirmuosiuose puslapiuose nuorodos jau neberodo tu video sad.gif kaip pasidaryti paciam tuos trafaretus

labai paprasta- atsispausdink skaičius, surašytus wordu ir išsiraižyk mirksiukas.gif palik reikiamus tarpelius ( kad vidinės detalės neiškristų) ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 26, 17:08)
labai paprasta- atsispausdink skaičius, surašytus wordu ir išsiraižyk  mirksiukas.gif  palik reikiamus tarpelius ( kad vidinės detalės neiškristų) ir viskas  mirksiukas.gif

doh.gif ot tiksliai nu sakau is didelio rasto iseinu is krasto aciu blush2.gif
Atsakyti