Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

Naudok purškiamus klijus, neturėtų nieko išlieti mirksiukas.gif aišku, jei dažų bus perdidelis kiekis, bet kokiu atveju išlies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 11:41)
Naudok purškiamus klijus, neturėtų nieko išlieti  mirksiukas.gif  aišku, jei dažų bus perdidelis kiekis, bet kokiu atveju išlies  mirksiukas.gif

Brangoki tie purskiami klijai, bet aisku jei nori kad grazu butu teks pirkti doh.gif nes su tom dazymo juostom taip gerai nepriklijuosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 11 11, 11:36)
Brangoki tie purskiami klijai, bet aisku jei nori kad grazu butu teks pirkti  doh.gif  nes su tom dazymo juostom taip gerai nepriklijuosiu  tongue.gif

ne tokie ir brangūs, kai žinai, kad naudosi ne vieną kartą ir ne 10 mirksiukas.gif na aišku, galima pažaisti ir su tomis juostomis mirksiukas.gif pačioje pradžioje pati taip dariau, kol purškiamų klijų neįsigijau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 17:10)
ne tokie ir brangūs, kai žinai, kad naudosi ne vieną kartą ir ne 10  mirksiukas.gif  na aišku, galima pažaisti ir su tomis juostomis  mirksiukas.gif pačioje pradžioje pati taip dariau, kol purškiamų klijų neįsigijau  mirksiukas.gif

O tie purskiami klijai ant tapetu nepaliks zymiu?
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 11 10, 11:52)
Kaip jums gaunasi ispjaustyti mazus skrituliukus apvaliai, man kazkaip kampuociau iseina, cia matyt rankos igudimas turi buti?  doh.gif  siaip neisivaizduoju kaip reks uzdazyti smulkias daleles kad dazai nepalystu  doh.gif
irmulia, negąsdink taip jau dėl tų rutuliukų biggrin.gif
Taikute, aš nesivarginu su rutuliukais, skirtingo diametro muštukus tam reikalui naudoju ir vargo nematau - greita ir paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Taikute, siūlau pirma pasipraktikuoti su klijais ant kokio juodraščio mirksiukas.gif o šiaip neturi palikti jokių dėmių ( jei neklijuosi iškarto papurškus klijus, o vos vos keletą sekundžių palauksi) plius : ar tapetai yra lygaus paviršiaus?

o ką? lotuliukas.gif aš už tobulas formas biggrin.gif ir kančias biggrin.gif

taip, galima ir įrankių pagalba lygias skylutes išmušti mirksiukas.gif

sushi - malačius thumbup.gif , išgelbėjo nuo varginančio raižymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 08:31)
o ką?  lotuliukas.gif  aš už tobulas formas  biggrin.gif ir kančias  biggrin.gif
taip, galima ir įrankių pagalba lygias skylutes išmušti  mirksiukas.gif 
sushi - malačius  thumbup.gif ,  išgelbėjo nuo varginančio raižymo  biggrin.gif
Suprantu, kad „per kančias į žvaigždes“ biggrin.gif Nu bet gi reikia žmonėms ir vilties įkvėpti kažkaip... biggrin.gif
Atsakyti
reikia, aišku, kad reikia drinks_cheers.gif šiaip su tais muštukais tikrai žymiai greičiau gaunasi, jei reikia kalną vienodo skersmens skylučių išraižyti mirksiukas.gif

na bet kai man teko tas kekes raižyti doh.gif biggrin.gif , tai ten muštukai nepakeliui mirksiukas.gif

na dar galima su crop-a-dill'u (kniedžių įmušimo ir skylių iškirtimo įrankis) , tik tada reikia po apačia popieriaus skiautę užkišti, kad plastiko neištąsytų ir kirtimo kraštas būtų lygus be atplaišėlių ( išbandyta praktiškai) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 09:40)
na bet kai man teko tas kekes raižyti  doh.gif  biggrin.gif , tai ten muštukai nepakeliui  mirksiukas.gif

Jei turi skirtingo diametro įvairių muštukų - kodėl gi ne?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 11 lapkričio 2010 - 18:01
QUOTE(sushi @ 2010 11 11, 17:52)
Jei turi skirtingo diametro įvairių muštukų - kodėl gi ne?..  g.gif

nea, ne visai, nevisada turimų diametrų muštukai atitiks tau reikiamų diametrų rutuliukų mirksiukas.gif o jei panaudosi tai ką turi, galutinė dekoro motyvo forma iš dalies pasikeis g.gif ( tai jau buvo išbandyta ) mirksiukas.gif plius kai tarpeliai tarp rutuliukų yra vos 1 mm (ir dar siauriau) pločio tai atsiranda didesnė rizika nenutaikyti ir perkirsti tą tarpelį tarp šalia esančių rutuliukų mirksiukas.gif

Aišku, gal tai praktikos reikalas, bet man žymiai greičiau rankomis juos išraižyti nei taikyti nutaikyti, kad su muštuku neperkirsčiau kur nereikia ir dar vienodus atstumus nustatyčiau nematydama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 10:27)
nea, ne visai, nevisada turimų diametrų muštukai atitiks tau reikiamų diametrų rutuliukų  mirksiukas.gif  o jei panaudosi tai ką turi, galutinė dekoro motyvo forma iš dalies pasikeis  g.gif  ( tai jau buvo išbandyta )  mirksiukas.gif  plius kai tarpeliai tarp rutuliukų yra vos 1 mm (ir dar siauriau) pločio tai atsiranda didesnė rizika nenutaikyti ir perkirsti tą tarpelį tarp šalia esančių rutuliukų mirksiukas.gif
Suintrigavai cool.gif Reikės pabandyti prie progos priimti šį tavo iššūkį biggrin.gif ir pasižiūrėti, kaip ten su tokiais motyvais... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 11 11, 18:30)
Suintrigavai  cool.gif Reikės pabandyti prie progos priimti šį tavo iššūkį  biggrin.gif ir pasižiūrėti, kaip ten su tokiais motyvais...  mirksiukas.gif

aišku, bandyk, žiū, pavyks atrasti dar greitesnį ir patogesnį rutuliukų išraižymo būdą thumbup.gif mirksiukas.gif o šiaip tai kaip gera pramoga tie visi žirniukų raižymai biggrin.gif
Papildyta:
Beje, sushi, gal kokį su trafaretais darbelį esi padariusi? bigsmile.gif
Atsakyti