Naudok purškiamus klijus, neturėtų nieko išlieti aišku, jei dažų bus perdidelis kiekis, bet kokiu atveju išlies
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 11:41)
Naudok purškiamus klijus, neturėtų nieko išlieti aišku, jei dažų bus perdidelis kiekis, bet kokiu atveju išlies
Brangoki tie purskiami klijai, bet aisku jei nori kad grazu butu teks pirkti nes su tom dazymo juostom taip gerai nepriklijuosiu
QUOTE(Taikute @ 2010 11 11, 11:36)
Brangoki tie purskiami klijai, bet aisku jei nori kad grazu butu teks pirkti nes su tom dazymo juostom taip gerai nepriklijuosiu
ne tokie ir brangūs, kai žinai, kad naudosi ne vieną kartą ir ne 10 na aišku, galima pažaisti ir su tomis juostomis pačioje pradžioje pati taip dariau, kol purškiamų klijų neįsigijau
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 17:10)
ne tokie ir brangūs, kai žinai, kad naudosi ne vieną kartą ir ne 10 na aišku, galima pažaisti ir su tomis juostomis pačioje pradžioje pati taip dariau, kol purškiamų klijų neįsigijau
O tie purskiami klijai ant tapetu nepaliks zymiu?
QUOTE(Taikute @ 2010 11 10, 11:52)
Kaip jums gaunasi ispjaustyti mazus skrituliukus apvaliai, man kazkaip kampuociau iseina, cia matyt rankos igudimas turi buti? siaip neisivaizduoju kaip reks uzdazyti smulkias daleles kad dazai nepalystu
irmulia, negąsdink taip jau dėl tų rutuliukų Taikute, aš nesivarginu su rutuliukais, skirtingo diametro muštukus tam reikalui naudoju ir vargo nematau - greita ir paprasta
Taikute, siūlau pirma pasipraktikuoti su klijais ant kokio juodraščio o šiaip neturi palikti jokių dėmių ( jei neklijuosi iškarto papurškus klijus, o vos vos keletą sekundžių palauksi) plius : ar tapetai yra lygaus paviršiaus?
o ką? aš už tobulas formas ir kančias
taip, galima ir įrankių pagalba lygias skylutes išmušti
sushi - malačius , išgelbėjo nuo varginančio raižymo
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 08:31)
Suprantu, kad per kančias į žvaigždes Nu bet gi reikia žmonėms ir vilties įkvėpti kažkaip... taip, galima ir įrankių pagalba lygias skylutes išmušti
reikia, aišku, kad reikia šiaip su tais muštukais tikrai žymiai greičiau gaunasi, jei reikia kalną vienodo skersmens skylučių išraižyti
na bet kai man teko tas kekes raižyti , tai ten muštukai nepakeliui
na dar galima su crop-a-dill'u (kniedžių įmušimo ir skylių iškirtimo įrankis) , tik tada reikia po apačia popieriaus skiautę užkišti, kad plastiko neištąsytų ir kirtimo kraštas būtų lygus be atplaišėlių ( išbandyta praktiškai)
na dar galima su crop-a-dill'u (kniedžių įmušimo ir skylių iškirtimo įrankis) , tik tada reikia po apačia popieriaus skiautę užkišti, kad plastiko neištąsytų ir kirtimo kraštas būtų lygus be atplaišėlių ( išbandyta praktiškai)
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 09:40)
Jei turi skirtingo diametro įvairių muštukų - kodėl gi ne?..
QUOTE(sushi @ 2010 11 11, 17:52)
Jei turi skirtingo diametro įvairių muštukų - kodėl gi ne?..
nea, ne visai, nevisada turimų diametrų muštukai atitiks tau reikiamų diametrų rutuliukų o jei panaudosi tai ką turi, galutinė dekoro motyvo forma iš dalies pasikeis ( tai jau buvo išbandyta ) plius kai tarpeliai tarp rutuliukų yra vos 1 mm (ir dar siauriau) pločio tai atsiranda didesnė rizika nenutaikyti ir perkirsti tą tarpelį tarp šalia esančių rutuliukų
Aišku, gal tai praktikos reikalas, bet man žymiai greičiau rankomis juos išraižyti nei taikyti nutaikyti, kad su muštuku neperkirsčiau kur nereikia ir dar vienodus atstumus nustatyčiau nematydama
QUOTE(irmulia @ 2010 11 11, 10:27)
nea, ne visai, nevisada turimų diametrų muštukai atitiks tau reikiamų diametrų rutuliukų o jei panaudosi tai ką turi, galutinė dekoro motyvo forma iš dalies pasikeis ( tai jau buvo išbandyta ) plius kai tarpeliai tarp rutuliukų yra vos 1 mm (ir dar siauriau) pločio tai atsiranda didesnė rizika nenutaikyti ir perkirsti tą tarpelį tarp šalia esančių rutuliukų
Suintrigavai Reikės pabandyti prie progos priimti šį tavo iššūkį ir pasižiūrėti, kaip ten su tokiais motyvais...
QUOTE(sushi @ 2010 11 11, 18:30)
Suintrigavai Reikės pabandyti prie progos priimti šį tavo iššūkį ir pasižiūrėti, kaip ten su tokiais motyvais...
aišku, bandyk, žiū, pavyks atrasti dar greitesnį ir patogesnį rutuliukų išraižymo būdą o šiaip tai kaip gera pramoga tie visi žirniukų raižymai
Papildyta:
Beje, sushi, gal kokį su trafaretais darbelį esi padariusi?