Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

QUOTE(Avocetė @ 2010 11 07, 22:44)
Ieškau trafareto. Perdažysiu virtuvės sieną norėčiau dekoruoti. Ale nesugalvoju kas tiktų  doh.gif
siena beveik 3m  doh.gif

šitas žiauriai fainas

gali dalimis perkelinėti šį motyvą ant sienos pakaitomis kad ir visus 3 m mirksiukas.gif tik čia bus dvigubas dažymas - pirmas sluoksnis - pagrindinė forma ir antras sluoksnis - tai visos vidinės detalės 9tai tie burbuliukai, širdelės ir .t.t.) mirksiukas.gif
Atsakyti
Eina sau kokiu groziu prisiziurejau wub.gif Mergaiciukes gal galite patarti, o gal turite kokiu trafaretu jurine tematika, as noreciau angokrasti isdazyti, o musu salioniukas tokas su jurine tematika biskutuka, tai man reiketu kazko siauro ir i auksti, gal inkaras tiktu g.gif O gal dar kas turite kokiu ideju???
Papildyta:
Kaip jusu manymu reiketu toki trafareta pasidaryti http://www.ukrcommer...oard/304396.jpg Busiu dekinga uz pagalba ir patarimus aciuks.gif
Atsakyti
čia bus nemažos apimties motyvas , tai tektų raižyti dalimis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 09, 19:02)
čia bus nemažos apimties motyvas , tai tektų raižyti dalimis  mirksiukas.gif

O kaip patartum toki motyva didesni raizyti ar ant popieriau ar ant plastiko? Dar turiu klausimeli ar jus ta plastika raizymui atskitai perkate ir kaip jis vadinasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 11 09, 17:35)
O kaip patartum toki motyva didesni raizyti ar ant popieriau ar ant plastiko? Dar turiu klausimeli ar jus ta plastika raizymui atskitai perkate ir kaip jis vadinasi?  4u.gif

būna spec. plastikas, skirtas trafaretų raižymui ( intern. užsienio pard.) arba paprasta plėvelė, pvz. pvc mirksiukas.gif galima rasti kanceliarinėse mirksiukas.gif arba pirkti užsienyje internetu mirksiukas.gif

na jei ant popieriaus, tada popierių geriau padengti lipnia juosta, kad nesudrėgtų nuo dažų ir kiauriai nepersigertų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 08, 08:32)
gali dalimis perkelinėti šį motyvą  ant sienos pakaitomis kad ir visus 3 m  mirksiukas.gif tik čia bus dvigubas dažymas - pirmas sluoksnis - pagrindinė forma ir antras sluoksnis - tai visos vidinės detalės 9tai tie burbuliukai, širdelės ir .t.t.)  mirksiukas.gif

visa bėda tik ta kaip padaryt trafareta
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 09, 19:51)
būna spec. plastikas, skirtas trafaretų raižymui ( intern. užsienio pard.) arba paprasta plėvelė, pvz. pvc  mirksiukas.gif  galima rasti kanceliarinėse  mirksiukas.gif arba pirkti užsienyje internetu  mirksiukas.gif

na jei ant popieriaus, tada popierių geriau padengti lipnia juosta, kad nesudrėgtų nuo dažų ir kiauriai nepersigertų  mirksiukas.gif

Na reiks ir man kazka pasidaryti tik neaisku kaip cia man gausis doh.gif po kol kas su trafaretu turiu reikalu, ka radau internete neina raiskos padidinti, kad galeciau ant didelio formato atsispausti doh.gif doh.gif doh.gif Gal kas galite padeti su raiska, nelikciau skolinga 4u.gif
Atsakyti
Dairausi temoje prieš pavasarinį koridoriaus remontą. Norėsiu sieną išpiešti - nudažyti dviem spalvom, o ant spalvų ribos gėliukų... Ir katino siluetą wub.gif
Jei paveiksliukų iš ineto raiška nepakankama, tai matau dvi išeitis: pasididinus išspausdint koks yra ir paskui ranka perpiešti kontrrus; arba persipiešti kokia vektorine programa (aš, tarkim, Corel pieščiau).
Atsakyti
dar galima persikelti ir į kokį photoshop'ą bei ten pasikoreguoti kiek reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jums gaunasi ispjaustyti mazus skrituliukus apvaliai, man kazkaip kampuociau iseina, cia matyt rankos igudimas turi buti? doh.gif siaip neisivaizduoju kaip reks uzdazyti smulkias daleles kad dazai nepalystu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 11 10, 19:52)
Kaip jums gaunasi ispjaustyti mazus skrituliukus apvaliai, man kazkaip kampuociau iseina, cia matyt rankos igudimas turi buti?  doh.gif  siaip neisivaizduoju kaip reks uzdazyti smulkias daleles kad dazai nepalystu  doh.gif

jap, keli metai pragariško kasdieninio raižymo ir rutuliukai bus idealios formos mirksiukas.gif biggrin.gif

dažyti paprastai - kuo sausenis dažas , tuo dailesnis ir lygesnis kontūras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 11 10, 23:31)
jap, keli metai pragariško kasdieninio raižymo ir rutuliukai bus idealios formos  mirksiukas.gif  biggrin.gif

dažyti paprastai - kuo sausenis dažas , tuo dailesnis ir lygesnis kontūras  mirksiukas.gif

Matau, kad cia rankyte reik atmusti doh.gif vakar pabandziau nupurksti ant lapo su purskiamais tai kai kur susiliejo, nezymiai bet kai as zinau man matosi, hmmm tai galvoju kai ant sienos reikes dazyti su teptuku, tai dar daugiau susilies doh.gif jau pradejau bijoti, kad visai ko nesugadinciau lotuliukas.gif
Atsakyti