Gal kuri turit vyro figūros trafaretą? Dovanai noriu padaryti kaip paveikslą. pora psl atgal yra mano darytas moters,tai kažką panašaus tik su vyru norėčiau padaryti.. bet visagaliam google nerandu nieko arba gal iš nuotraukos būtų galima pasidaryti ? siunčiausi photoshopą, bandžiau- niekaip neišėjo.. ne man su juo draugauti
QUOTE(Grantee @ 2010 09 22, 19:12)
Gal kuri turit vyro figūros trafaretą? Dovanai noriu padaryti kaip paveikslą. pora psl atgal yra mano darytas moters,tai kažką panašaus tik su vyru norėčiau padaryti.. bet visagaliam google nerandu nieko arba gal iš nuotraukos būtų galima pasidaryti ? siunčiausi photoshopą, bandžiau- niekaip neišėjo.. ne man su juo draugauti
į google paieškas įvesk men silhouette - išmes kokių tik nori vyriškių
QUOTE(irmulia @ 2010 09 22, 13:28)
į google paieškas įvesk men silhouette - išmes kokių tik nori vyriškių
Arba man stencil
Jau radau, dėkui bet ir tai nelabai tokį kokio norėčiau.. o kaip su photoshopu padaryti ? youtube radau pavyzdžių,bet ten nerodo su kokiu photoshopu daryt..
QUOTE(Grantee @ 2010 09 22, 21:43)
Jau radau, dėkui bet ir tai nelabai tokį kokio norėčiau.. o kaip su photoshopu padaryti ? youtube radau pavyzdžių,bet ten nerodo su kokiu photoshopu daryt..
na čia jau ilgokai teks pasakoti , panaršyk po SM tikrai rasi temas kaip dirbti su photoshop'u
QUOTE(efauto @ 2010 09 22, 16:10)
as visa laik skalbiu 40 laipsniu, bet neabejoju, kad ir didesneje nenusiplaus man reikejo tuos dazus isplauti is rubo, tai po keliu valandu, kai isdziuvo net nelyginus, nebeissiplove nei su ukiniu muilu, nei su chemija voniai plauti dar vienos mano mergytes kelnes nusidevejo tiek, kad jau medziaga persisviecia, o dazai tebera ka dar apie juos papasakoti
Tulip dažų užlyginti nereikia. Džiūsta parą laiko. O skalbti patariama tik po trijų parų. Šiaip jie labai atsparūs. Bet patariama skalbti neaukštoje temperatūroje. Galima dekoruoti įvairius paviršius: stiklą, medžiagą, metalą ir t.t.
mergaites-reikia trafareto zodiaku,kiek ieskojau,nera kazko tokio,kas graziai issikarpius atrodytu,gal jus ka turit??
reikia mergeles,skorpiono ir oziaragio...
reikia mergeles,skorpiono ir oziaragio...
umede, reikia pačio zodiako ženklo ? sakykim jei skorpionas- tai M raidė ? ar pačio skorpiono trafareto ?
Pasirodau aš savo darbelius, mano trafaretų naudojimas šiek tiek kitoks nei jūsiškių , bet gal temai pagyvinti tiks
Paveikslai ant drobės, akrilas
Pasirodau aš savo darbelius, mano trafaretų naudojimas šiek tiek kitoks nei jūsiškių , bet gal temai pagyvinti tiks
Paveikslai ant drobės, akrilas
noreciau pacio zenklo-mergeles radau labai gerai tinkanti,tik su oziaragiu ir skorpu nekas,nes kaip iskarpau-nekaip taip atrodo kaip piesini,bet finale tiks turbut ir raides,,o noriu uzdeti juos ant apvalaus restauruoto stalo,vidury-ratu,a la servetele butu,(nemegstu as ju labai) ,tikuosi mergina uzaugus neismes to stalo,nes jis mano mociutes,o kaip as uzpiesiu tuos zenklus,tai liks kaip seimos stalas...nu nubludinau gal biski,bet man atrodo bus grazu ir su mintim.
O jūs nekarpykit,o išbraižykit su raižymo peiliuku.
štai ką pavyko gražaus ir lengvo rasti :
štai ką pavyko gražaus ir lengvo rasti :
Ieškau trafareto. Perdažysiu virtuvės sieną norėčiau dekoruoti. Ale nesugalvoju kas tiktų
siena beveik 3m
Papildyta:
šitas žiauriai fainas
siena beveik 3m
Papildyta:
šitas žiauriai fainas