Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

Irmulia, o tie trafaretiniai dažai, purškiami klijai ir visa kita, kas gali būti naudojama sienoms gražint, labai smirda? Tam kambary miega mano pupos, tai įdomu per kiek laiko išgaruoja kvapas. Ar tik nereiks galvot apie kitas puošimo alternatyvas.
Atsakyti
QUOTE(Svajotoja @ 2010 09 21, 09:21)
Irmulia, o tie trafaretiniai dažai, purškiami klijai ir visa kita, kas gali būti naudojama sienoms gražint, labai smirda? Tam kambary miega mano pupos, tai įdomu per kiek laiko išgaruoja kvapas. Ar tik nereiks galvot apie kitas puošimo alternatyvas.

Spec. trafaretiniai dažai turi savo specifinį kvapą mirksiukas.gif dėl purškiamų klijų, jie turi savo kvapą, kuris gan greitai išsivėdina arba kita išeitis- juos drąsiai galima pakeisti į statybininkų juostą ( geltona pusiau popierinė) mirksiukas.gif : gal daugiau terlionės, bet užtad jokio kvapo nėra mirksiukas.gif na dar variantas dengti akriliniais dažais mirksiukas.gif tie beveik neturi kvapo mirksiukas.gif arba pasisukinėti senukuose prie vidaus darbams skirtų dažų ir pakankinti kokį konsultantą mirksiukas.gif tikrai bus tokių dažų, kurie bekvapiai ir greitai džiūsta mirksiukas.gif Geriausia, kad tuo metu, kai bus dekoruojamos sienos, mažylių nebūtų patalpoje mirksiukas.gif pvz. kokį savaitgalį ryte pradėti ir iki vakaro turi viskas išsivėdinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot, kur Kaune būtų galima įsigyti teptukų už prieinamą kainą?
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 09 21, 16:21)
Gal kuri žinot, kur Kaune būtų galima įsigyti teptukų už prieinamą kainą?

Apskritai geri trafaretiniai teptukai sakyčiau Lietuvoje retenybė doh.gif tad jei jau radote gerus, negailėkite kapeikų ir griebkite mirksiukas.gif ( plius, jie nesusinaudoja per n metų , jei tinkamai juos prižiūrėti) mirksiukas.gif

yra IKI parduotuvėse a lia trafaretiniai ( apvaliais ir kirstais šereliais), kaina ~ 7 lt / vnt., b et man jie schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif na gal labiau tinktų sienų dekoravimui, bet delikatesniems daiktams jie yra per grubūs doh.gif mirksiukas.gif

o šiaip, tai rankdarbių priemonių parduotuvėse siūlau pasižvalgyti mirksiukas.gif arba siųstis iš užsienio el. parduotuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
as pati pasidariau dalmatino bei bitutes trafaretu ir nudekoravau savo mergytei maikute ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
puiku bigsmile.gif , efauto, gerai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
dekoju, irmulia 4u.gif
Atsakyti
efauto, labai gražu 4u.gif kokius dažus naudojote?
Atsakyti
na, kadangi ant vaikiškų marškinėlių ( skalbiamos tekstilės) tai spėju, bus tekstiliniai dažai mirksiukas.gif
Atsakyti
Grantee, dekoju 4u.gif as naudoju universalius TULIP konturus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 09 22, 14:41)
Grantee, dekoju 4u.gif as naudoju universalius TULIP konturus smile.gif

niu niu papasakok plačiau- kokioje max temperatūroje galima skalbti ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 09 22, 15:01)
niu niu papasakok plačiau- kokioje max temperatūroje galima skalbti ?  mirksiukas.gif

as visa laik skalbiu 40 laipsniu, bet neabejoju, kad ir didesneje nenusiplaus rolleyes.gif man reikejo tuos dazus isplauti is rubo, tai po keliu valandu, kai isdziuvo net nelyginus, nebeissiplove nei su ukiniu muilu, nei su chemija voniai plauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar vienos mano mergytes kelnes nusidevejo tiek, kad jau medziaga persisviecia, o dazai tebera bigsmile.gif ka dar apie juos papasakoti biggrin.gif
Atsakyti