QUOTE(Svajotoja @ 2010 09 21, 09:21)
Irmulia, o tie trafaretiniai dažai, purškiami klijai ir visa kita, kas gali būti naudojama sienoms gražint, labai smirda? Tam kambary miega mano pupos, tai įdomu per kiek laiko išgaruoja kvapas. Ar tik nereiks galvot apie kitas puošimo alternatyvas.
Spec. trafaretiniai dažai turi savo specifinį kvapą dėl purškiamų klijų, jie turi savo kvapą, kuris gan greitai išsivėdina arba kita išeitis- juos drąsiai galima pakeisti į statybininkų juostą ( geltona pusiau popierinė) : gal daugiau terlionės, bet užtad jokio kvapo nėra na dar variantas dengti akriliniais dažais tie beveik neturi kvapo arba pasisukinėti senukuose prie vidaus darbams skirtų dažų ir pakankinti kokį konsultantą tikrai bus tokių dažų, kurie bekvapiai ir greitai džiūsta Geriausia, kad tuo metu, kai bus dekoruojamos sienos, mažylių nebūtų patalpoje pvz. kokį savaitgalį ryte pradėti ir iki vakaro turi viskas išsivėdinti
Gal kuri žinot, kur Kaune būtų galima įsigyti teptukų už prieinamą kainą?
QUOTE(Grantee @ 2010 09 21, 16:21)
Gal kuri žinot, kur Kaune būtų galima įsigyti teptukų už prieinamą kainą?
Apskritai geri trafaretiniai teptukai sakyčiau Lietuvoje retenybė tad jei jau radote gerus, negailėkite kapeikų ir griebkite ( plius, jie nesusinaudoja per n metų , jei tinkamai juos prižiūrėti)
yra IKI parduotuvėse a lia trafaretiniai ( apvaliais ir kirstais šereliais), kaina ~ 7 lt / vnt., b et man jie na gal labiau tinktų sienų dekoravimui, bet delikatesniems daiktams jie yra per grubūs
o šiaip, tai rankdarbių priemonių parduotuvėse siūlau pasižvalgyti arba siųstis iš užsienio el. parduotuvių
as pati pasidariau dalmatino bei bitutes trafaretu ir nudekoravau savo mergytei maikute
puiku , efauto, gerai gavosi
dekoju, irmulia
efauto, labai gražu kokius dažus naudojote?
na, kadangi ant vaikiškų marškinėlių ( skalbiamos tekstilės) tai spėju, bus tekstiliniai dažai
QUOTE(efauto @ 2010 09 22, 14:41)
niu niu papasakok plačiau- kokioje max temperatūroje galima skalbti ?
QUOTE(irmulia @ 2010 09 22, 15:01)
niu niu papasakok plačiau- kokioje max temperatūroje galima skalbti ?
as visa laik skalbiu 40 laipsniu, bet neabejoju, kad ir didesneje nenusiplaus man reikejo tuos dazus isplauti is rubo, tai po keliu valandu, kai isdziuvo net nelyginus, nebeissiplove nei su ukiniu muilu, nei su chemija voniai plauti dar vienos mano mergytes kelnes nusidevejo tiek, kad jau medziaga persisviecia, o dazai tebera ka dar apie juos papasakoti