Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 11:31)
sushi, pavadinčiau aukštu pilotažu  mirksiukas.gif  viskas puikiai gavosi  thumbup.gif 

P.s. dievinu tokias raižytas plonybes  wub.gif
Ačiū, irmulia wub.gif
Iš tavęs gauti tokį komplimentą ypač malonu. Pas tave visko prisižiūrėjusi ir užsikrėčiau tomis visomis plonybėmis, tik vis nebuvo progos išbandyti mirksiukas.gif

Atsakyti
Sparčiai vejiesi biggrin.gif taigi, išvada : labai norint ir stengiantis, žmogui nieko nėra neįmanomo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 11:41)
Sparčiai vejiesi  biggrin.gif  taigi, išvada : labai norint ir stengiantis, žmogui  nieko nėra neįmanomo  mirksiukas.gif
Nieko, perdegsiu tą užsikrėtimą ir vėl atsiliksiu, nebesivysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 07 17, 19:01)
Nieko, perdegsiu tą užsikrėtimą ir vėl atsiliksiu, nebesivysiu biggrin.gif

sunkiai tikėtina mirksiukas.gif biggrin.gif man pvz. plonybių raižymas - niu relaksas biggrin.gif

aišku, kad tik akys ilgai taip atlaikytų (ir nugara doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 07 17, 12:40)
sunkiai tikėtina  mirksiukas.gif  biggrin.gif  man pvz. plonybių raižymas - niu relaksas  biggrin.gif

aišku, kad tik akys ilgai taip atlaikytų (ir nugara  doh.gif )
Pagyvensim, pamatysim biggrin.gif
Man irgi raižyt patinka, bet kad va, bėda – yra tiek visko daug, kas patinka, kas relaksuoja, kad ojojoj, sunku atsirinkti - taip ir mėtausi nuo vieno, prie kito – kažką pasivydama, nuo kažko atsilikdama hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas turit skaičių trafaretą?Labai reikia,dekuoruosim tortą.
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 07 17, 19:56)
Pagyvensim, pamatysim  biggrin.gif
Man irgi raižyt patinka, bet kad va, bėda – yra tiek visko daug, kas patinka, kas relaksuoja, kad ojojoj, sunku atsirinkti - taip ir mėtausi nuo vieno, prie kito – kažką pasivydama, nuo kažko atsilikdama hihihi.gif

pritariu visu 100 % , kad ir kaip norisi viskam viskam laiko neužtenka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Radau šį rytą jūsų temą ir susigundžiau išbandyti smile.gif štai mano pirmasis šiandieninis blynukas :

user posted image

pasimokiau tiek, kad be specialaus peiliuko pjaustyti sunku... dirbau su tokiu :
user posted image

trafaretą braižiau ant nuotraukinio popieriaus, kuris dedasi į spausdintuvą, pagrindas - paprasčiausias kardonas nuo didelės dėžės smile.gif vienu žodžiu sukausi su tuo,ką turėjau namuose blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 rugpjūčio 2010 - 16:01
Labai grazu, sakyciau kaip paveikslas nerealus thumbup.gif lauksim kitu darbu smile.gif
Atsakyti
dėkui 4u.gif tik veido trūksta, bet galvoju ar išvis jį piešti g.gif man ir taip gražu biggrin.gif
Atsakyti
Prasau profiu pagalbos help.gif Noriu ant sienos didele kalija ornamentuoti,bet tuos viduriukus man norisi aukso spalvos daryti,tiesiog prie bendro dekoro tiktu.

Is ur gauti aukso spalvos dazus???Ir kokie tiktu ant nudazytos sienos.

Zinokit pirmas bandymas nu bet taip noriu.Buvau nusiziurejusi klijuojama lipduka,bet,taip norisi namie savu ranku darbo,man silciau ir mieliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2010 09 02, 08:38)
Prasau profiu pagalbos help.gif Noriu ant sienos didele kalija ornamentuoti,bet tuos viduriukus man norisi aukso spalvos daryti,tiesiog prie bendro dekoro tiktu.

Is ur gauti aukso spalvos dazus???Ir kokie tiktu ant nudazytos sienos.

Zinokit pirmas bandymas nu bet taip noriu.Buvau nusiziurejusi klijuojama lipduka,bet,taip norisi namie savu ranku darbo,man silciau ir mieliau wub.gif

nulėk į senukus, ten visko rasi ir aukso ir neaukso spalvų dažų mirksiukas.gif

arba griebk spec. dažus trafaretams - jie tinka ant daugelio paviršių ( tame tarpe ir sienų) mirksiukas.gif
Atsakyti