oi merginos pavarot Suuuper
O man klausimas iškilo:
kur rasti atsispausdinti paukščiukų trafaretų? Man reikia kažko panašaus į zylutę ir kelių pelėdų variantų (mokyklai)
Niekaip nerandu, nors kažkada buvau net adresą išsisaugojusi, tik kompą perkrovė, ir mano "lobiai" išgaravo
Padėėėkit labai prašau
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 13:02)
o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?
Tiesą pasakius, nežinau ar LT yra pirkti purškiamų tokių dažų ... kad paprastų tekstilinių tai tikrai yra, bet purškiamų.... neteko matyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 14:02)
o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?
na, kad ir čia
SAULE, man patiko, vis kitaip. Šaunuolė
sveikutes. sugalvojau as ir paivairinti savo namus perskaiciau visą temą. tai norėciau pasiūlyti, kad trafaretus raižyti galima ir ant segtuvu, tokiu plonu virsus buna persvieciamas,o kita puse spalvota (įvairių spalvų) ir jų kainos nera didelės apie 1lt jei neklystu. jos tvirtos bet su peiliuku issiraižis. sekmes dirbancioms. rezultata pateiksiu veliau šaunių darbelių čia jūs pateikėte daug.
sveiki,
aha ir as uzsikabliavau su trafaretais... bandysim piest darzelio sienas
gal ir jum pravers mano rasta info, jei neturi namie spausdintuvo, kaip reik perkelt piesinuka ant pleveles, kuria raizysi - ogi reik tiesiog uzsidet ant kompo ekrano ir su permanent piestuku apvedziot as taip ir darau ir puikiai gaunasi. Aisku, tik A4 didziausias gaunasi
aha ir as uzsikabliavau su trafaretais... bandysim piest darzelio sienas
gal ir jum pravers mano rasta info, jei neturi namie spausdintuvo, kaip reik perkelt piesinuka ant pleveles, kuria raizysi - ogi reik tiesiog uzsidet ant kompo ekrano ir su permanent piestuku apvedziot as taip ir darau ir puikiai gaunasi. Aisku, tik A4 didziausias gaunasi
Sveikutės,
pasirodysiu, ką vyrui gimtadienio proga padariau
pasirodysiu, ką vyrui gimtadienio proga padariau
sushi niugis kaip grazu , cia knygai imaute, taip lyg ir o ir pacia imaute darei ir medziagele vilkai gal placiau papasakosi, grazu liabai
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 07 17, 10:16)
sushi niugis kaip grazu , cia knygai imaute, taip lyg ir o ir pacia imaute darei ir medziagele vilkai gal placiau papasakosi, grazu liabai
Ačiuks, aurelija_ma Viską dariau nuo iki. Taip, čia įmautė knygai (tokia nemenka, didesnė nei A4, 6 cm storio).
Pirma pasidariau tokią va dėžutę:
Tada uždėjau monogramą ant lino su trafaretu, o tada jau klijavau viską
sushi, pavadinčiau aukštu pilotažu viskas puikiai gavosi
P.s. dievinu tokias raižytas plonybes
P.s. dievinu tokias raižytas plonybes