Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

oi merginos pavarot smile.gif Suuuper thumbup.gif

O man klausimas iškilo:
kur rasti atsispausdinti paukščiukų trafaretų? Man reikia kažko panašaus į zylutę ir kelių pelėdų variantų (mokyklai)

Niekaip nerandu, nors kažkada buvau net adresą išsisaugojusi, tik kompą perkrovė, ir mano "lobiai" išgaravo unsure.gif

Padėėėkit labai prašau 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 13:02)
o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?  g.gif

Tiesą pasakius, nežinau ar LT yra pirkti purškiamų tokių dažų ... g.gif kad paprastų tekstilinių tai tikrai yra, bet purškiamų.... neteko matyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif sekiau šitą temelę ir man ji daug padėjo smile.gif pasirodysiu ir aš blush2.gif čia mano pirmas blynas ax.gif bet aš dariau bišelį kitaip, ant sienų su pieštuku nusipiešiau per trafaretą, o paskui su teptuku nudažiau smile.gif prašau labai neišpeikti blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule0803: 25 balandžio 2010 - 21:18
QUOTE(9alicija9 @ 2010 02 15, 14:02)
o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu?  g.gif

na, kad ir čia
Atsakyti
SAULE, man patiko, vis kitaip. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 05 19, 15:13)
SAULE, man patiko, vis kitaip. Šaunuolė 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. sugalvojau as ir paivairinti savo namus smile.gif perskaiciau visą temą. tai norėciau pasiūlyti, kad trafaretus raižyti galima ir ant segtuvu, tokiu plonu virsus buna persvieciamas,o kita puse spalvota (įvairių spalvų) ir jų kainos nera didelės apie 1lt jei neklystu. jos tvirtos bet su peiliuku issiraižis. smile.gif sekmes dirbancioms. rezultata pateiksiu veliau biggrin.gif šaunių darbelių čia jūs pateikėte daug. ax.gif
Atsakyti
sveiki,
aha ir as uzsikabliavau su trafaretais... biggrin.gif bandysim piest darzelio sienas biggrin.gif
gal ir jum pravers mano rasta info, jei neturi namie spausdintuvo, kaip reik perkelt piesinuka ant pleveles, kuria raizysi - ogi reik tiesiog uzsidet ant kompo ekrano ir su permanent piestuku apvedziot thumbup.gif as taip ir darau ir puikiai gaunasi. Aisku, tik A4 didziausias gaunasi ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

pasirodysiu, ką vyrui gimtadienio proga padariau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
sushi niugis kaip grazu wub.gif , cia knygai imaute, taip lyg ir bigsmile.gif o ir pacia imaute darei ir medziagele vilkai bigsmile.gif gal placiau papasakosi, grazu liabai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 17 liepos 2010 - 17:17
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 07 17, 10:16)
sushi niugis kaip grazu wub.gif , cia knygai imaute, taip lyg ir  bigsmile.gif o ir pacia imaute darei ir medziagele vilkai  bigsmile.gif gal placiau papasakosi, grazu liabai  wub.gif
Ačiuks, aurelija_ma wub.gif
Viską dariau nuo iki. Taip, čia įmautė knygai (tokia nemenka, didesnė nei A4, 6 cm storio).

Pirma pasidariau tokią va dėžutę:
user posted image

Tada uždėjau monogramą ant lino su trafaretu, o tada jau klijavau viską ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 17 liepos 2010 - 17:37
sushi, pavadinčiau aukštu pilotažu mirksiukas.gif viskas puikiai gavosi thumbup.gif

P.s. dievinu tokias raižytas plonybes wub.gif
Atsakyti