Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

QUOTE(sushi @ 2010 02 11, 14:58)
O pirštų antspaudas kieno? biggrin.gif
Jau pati, smalsumo vedama, radau, kieno hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 02 12, 01:36)
Jau pati, smalsumo vedama, radau, kieno hihihi.gif

Ačiuks mirksiukas.gif seklys morka hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Patrafaretinau ir aš...

"Geltoni drugeliai"

user posted image
Atsakyti
Balte, svelnu, miela wub.gif Jei ne paslaptis, kur gavai tokios formos pakabas? ax.gif
Atsakyti
balte, dailiai atrodo mirksiukas.gif naudojai aukso spalvos akrilinius dažus?

o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo) doh.gif teks "pasikankinti" lotuliukas.gif
Atsakyti
balte, subtilus darbelis wub.gif
QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 05:25)
o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo) doh.gif  teks "pasikankinti"  lotuliukas.gif

Irmulia, o kaip tu žirniukus darai? Ne su specialiu muštuku?
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 02 13, 22:04)
balte, subtilus darbelis  wub.gif

Irmulia, o kaip tu žirniukus darai? Ne su specialiu muštuku?

biggrin.gif ne rankomis viską raižau, tik rankomis mirksiukas.gif , nes pvz. jei lapas yra A4 formato ir visas užpildytas žiniukais, tai joks muštukas nepadės viduryje lapo žirniukus išmušti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, bet ir kantrybė su žirniukais, su tuo antspaudu blink.gif

QUOTE(kabarksta @ 2010 02 13, 09:47)
Balte, svelnu, miela wub.gif Jei ne paslaptis, kur gavai tokios formos pakabas? ax.gif

Ačiū, 4u.gif Man anyta atitempė nemažai pakabų smile.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 13:25)
balte, dailiai atrodo  mirksiukas.gif  naudojai aukso spalvos akrilinius dažus?
o man staigiai prireikė mažulyčių žirniukų (~ 1,5 ~2mm skersmuo) doh.gif  teks "pasikankinti"  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif Nea, čia geltona, oranžinė, ruda, kurias miksavau ekspromtu, auksinės nenaudojau.

sushi, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 02 14, 03:20)
biggrin.gif  ne rankomis viską raižau, tik rankomis  mirksiukas.gif , nes pvz. jei lapas yra A4 formato ir visas užpildytas žiniukais, tai joks muštukas nepadės viduryje lapo žirniukus išmušti  mirksiukas.gif

Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti? g.gif
Aš sėkmingai naudoju įvairaus diametro tokius va muštukus, man jie nepakeičiami... Kažkada pirkau keletą Meno mūzoje...

Su Valentinu, merginos 4u.gif Bandžiau nusipirkusi purškiamų tekstilinių klijų kažką ta proga padaryti, rodausi, kas gavosi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 02 14, 23:47)
Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti?  g.gif
Aš sėkmingai naudoju įvairaus diametro tokius va muštukus, man jie nepakeičiami... Kažkada pirkau keletą Meno mūzoje...

doh.gif pagalvojau kad turi omenyje aparačiukus biggrin.gif na su šitais tai taip manau drąsiai thumbup.gif

Šidelė gavosi superinė wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 02 15, 01:47)
Irmulia, o kodėl negali viduryje lapo išmušti?  g.gif

Su Valentinu, merginos  4u.gif Bandžiau nusipirkusi purškiamų tekstilinių klijų kažką ta proga padaryti, rodausi, kas gavosi  blush2.gif

user posted image

o kur galima nusipirkti purskiamu tekstiliniu dazu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 02 15, 02:51)
Šidelė gavosi superinė  wub.gif  mirksiukas.gif
Ačiū, irmulia aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 15 vasario 2010 - 15:45