Sveikos, merginos,
labai daug cia graziu darbeliu prisiziurejau saunuoles! Turiu viena toki klausima gal galesite padeti.
Esu nusipirkus tekstiliniu dazu, meginau ant lino paisyti... bet kazkaip nevykusiai: dazas isigeria i audini, o ir pats piesinys kazkoks blankokas gaunasi. Maniau, kad gal blogi tekstiliniai dazai, nusipirkau kitu... kazkaip situaciaj nepagerejo...
Norejau paklausti, o kur rasti tu trafaretiniu dazu? Ziurinejau internete, bet kazkaip elektroninese parduotuvelese nelabai ka radau. Esu is Vilniaus (tai gal galite nurodyti kokia parduotuve?)
Busiu labai dekinga uz atsakyma
QUOTE(Jbara @ 2009 10 22, 11:17)
Sveikos, merginos,
labai daug cia graziu darbeliu prisiziurejau saunuoles! Turiu viena toki klausima gal galesite padeti.
Esu nusipirkus tekstiliniu dazu, meginau ant lino paisyti... bet kazkaip nevykusiai: dazas isigeria i audini, o ir pats piesinys kazkoks blankokas gaunasi. Maniau, kad gal blogi tekstiliniai dazai, nusipirkau kitu... kazkaip situaciaj nepagerejo...
Norejau paklausti, o kur rasti tu trafaretiniu dazu? Ziurinejau internete, bet kazkaip elektroninese parduotuvelese nelabai ka radau. Esu is Vilniaus (tai gal galite nurodyti kokia parduotuve?)
Ir man teko tokius ne itin kokybiškus nusipirkti trafaretinių dažų kažkada pirkausi dekovitoje
o šiaip tai drąsiai naudot tekstilius Texile Art "NERCHAU" - aš jais esu labai patenkinta- jų iš ties yra gera kokybė
QUOTE(irmulia @ 2009 10 22, 12:25)
Ir man teko tokius ne itin kokybiškus nusipirkti trafaretinių dažų kažkada pirkausi dekovitoje
o šiaip tai drąsiai naudot tekstilius Texile Art "NERCHAU" - aš jais esu labai patenkinta- jų iš ties yra gera kokybė
Aciu uz greita atsakyma!
Labukas, vakar pagaliau baigiau savo darbą, užtrukau beveik vieną mėnesį - čia aišku vakarais ir savaitgaliais Per trafaretą nedažiau, nes pamačiau, kad nieko gero nebus, todėl ornamentus perpiešiau ant sienos ir su teptuku dažiau. Bet rezultatu esu patenkinta labai
Įkeliu pažiūrėt, gal biški per tamsios foto, bet esmė matosi. Spalva tamsiai violetinė ir šviesiai alyvinė, nes kambarys prieš tai vuvo visas alyvinis, tapetai dažomi. Kai saulė šviečia, tai labai gražiai
Įkeliu pažiūrėt, gal biški per tamsios foto, bet esmė matosi. Spalva tamsiai violetinė ir šviesiai alyvinė, nes kambarys prieš tai vuvo visas alyvinis, tapetai dažomi. Kai saulė šviečia, tai labai gražiai
Pamparam - tikrai super atrodo. o kodėl nusprendei piešti ranka. Kažkas nepavyko su trafaretu? nes motyvas tikrai yra paprastas ir trafaretą paruošti nebūtų sudėtinga
Dariau is rankos, nes tapetai smarkiai fakturiniai, ir pagalvojau, kad vis tiek but reikeje taisyt nuvarvejimus is rankos, be to dariau atvirksciai - siena buvo sviesi, o as apvedinejau su tamsia. nes kitaip butu kas nuvaziave i sona, juk sienos tai neta idealiai tiesios. Ai, zodziu, pagalvojau, kad taip gal ir ilgiau, bet geriau
Aciu uz iveritnima
Aciu uz iveritnima
Agam, tada teisingai , nes jei sienos turi nelygų grublėtą paviršių tada išties sudėtingiau darbuotis trafaretu ( na tik dėl to, kad kontūras nebus lygus) Žodžiu, super gavosi
QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 12, 15:37)
Sveikutes
Noriu paklausti, su akriliniais dazais galima butu dazyti ant metalo ar plastmases? Ar akriliniai dazai nusivalo su kuom nors (pvz. spiritu)? Pvz jei uztepei tu dazu ne ten.. ar noretum pakeisti kokia nors detale.
Noriu paklausti, su akriliniais dazais galima butu dazyti ant metalo ar plastmases? Ar akriliniai dazai nusivalo su kuom nors (pvz. spiritu)? Pvz jei uztepei tu dazu ne ten.. ar noretum pakeisti kokia nors detale.
Ne negalima jei tai ne spec akrilas,kuris jau nevisai ir akrilas, -negalima, akriliniai dažai sudžiuve nera tirpūs ir nusivalo nebent nagais gremžiant.Rinkites spec dažus metalui ar plasmasei
Papildyta:
QUOTE(Pamparam @ 2009 10 29, 12:10)
Labukas, vakar pagaliau baigiau savo darbą, užtrukau beveik vieną mėnesį
....
....
Pastangų tavo gaila. per paprastas rezultatas per sunkiai pasiektas- galima buvo uzsisakyt reklamos firmoj kad atspaustu arba ploteri uzsakyt ir uzklijavus per valanda nudazyti- bet svarbu geri norai.
QUOTE(dekor @ 2009 11 12, 22:13)
Papildyta:
Pastangų tavo gaila. per paprastas rezultatas per sunkiai pasiektas- galima buvo uzsisakyt reklamos firmoj kad atspaustu arba ploteri uzsakyt ir uzklijavus per valanda nudazyti- bet svarbu geri norai.
Kažin, kas būt likę iš tapetų, kai būčiau nuplėšus tai, kas prilipo Ir kiek tas būtų papildomai kainavę Tiesiai arčiau, aplinkui - greičiau