šiaip ir aš išsikirpdavau paveiksliukus ir persikeldavau, bet man iš šito puslapio nesigauna
Papildyta:
ai žinot nuo durnumo nėr vaistų, viskas ten gaunasi
As vis ieskau kazkokios pleveles ar popieriaus spec. trafaretams, nes pas mane labai subtilus, tai netinka popieriu apklijuoti lipnia plevele, nes tvirtinant trafareta naudoju purskiamus klijus, o nuimant trafareta nuplysta smulkios detales. tada bandziau ant skaidriu pleveles dvigubos lipnios plonos juostos pagalba klijuoti popieriu, kuriame atspausdintas trafaretas. tada israizau. Kol kas neblogas variantas. bet gal yra kur kokios spec. pleveles trafaretams, ar specialaus popieriaus permatomo, arba tokio kuri i rasalini printeri galima deti ir atsispausdinti?
pigmentas yra tonavimo priemone dazam. pagal sudeti pigmentas niekaip negali atlikti dazo funkciju. sulyginimui grubiai paimsiu vandeni-tik kad pigmentas spalvotas vanduo. jis uzteptas kazi ar normaliai isdziutu greiciau kaip vanduo pridziutu prie pavirsiaus, isgaruotu.
QUOTE(DoncePonce @ 2009 06 05, 08:08)
Yra tokia adobe illustrator programa ji pats tas trafaretams
Nei kiek ne geresnė nei CorelDraw.
Nusipirkau trafareta is rankdarbiu parduotuves, jis jau lipnus yra, taciau ant sienos kazkodel nesilaiko (siena ka tik dazyta) . Kadangi yra gana ilgas, tai pagal mane butinai reikia kazkaip pritvirtinti.. Kuo galima priklijuoti, kad neliktu ant sienos zymiu?
Taigi yra speciali statybinė popierinė lipni juosta, kažkas panašaus į pleistrą, kurią laisvai gali klijuot bet kur ir nieko nelieka, ją kaip tik ir naudoja dažytojai, jei pvz. reikia kokius ornamentus išpiešt, ar kitą spalvą naudot.
http://www.office1.l...3...id=305&tr=V
http://www.office1.l...3...id=305&tr=V
Aš dažiau sieną ir naudojau laaaabai daug popierinės juostos, ieškojau pigiai ir patvariai. Ir ką - nepirkit brangios Paprasčiausiai pravažiuokit pro parduotuves, prekiaujančias statybinėmis prekėmis ir ieškokite lipnios su užrašu, skelbinačiu, kad spec. dažymui Aš pirkau po 2lt, tikrai neverta pirkti po 5 ar 8 (čia Senukuos atradau, gera, nesiginčyju, bet gėda tiek mokėt...) Sėkmės.
Tai ta kaina labai priklauso nuo pločio, metražo ir firmos. Kartais metražą pažiūrėjus daug labiau apsimoka pirkt už 5, nes ilgis gaunas didesnis nei 4 vnt po 2 Lt sudėjus.
Savo atvėju mačiau 20mm storio - 6 lt
Šiaip tai dar yra puškiami klijai flakonėliuose, ant audinio nelieka nieko papurškus ir priklijavus trafaretą, tai gal ir ant sienos nieko neliktų
QUOTE(Aga @ 2009 08 16, 19:24)
Šiaip tai dar yra puškiami klijai flakonėliuose, ant audinio nelieka nieko papurškus ir priklijavus trafaretą, tai gal ir ant sienos nieko neliktų
Mano trafaretas apie 70 cm ilgio ir 10 plocio su daug istraizymu, galvoju jei prilipinsiu sonus su juostele tai ar nesigaus taip kad vidury kur neprilipe issimozos nelygiai ar nutekes dazai Patirties jokios neturiu su trafaretais tai bijau kad tik ispeckiosiu siena.. O tu purskiamu kliju kur ieskoti: senukuose ar rankdarbiu parduotuvese?