Aš žinau. Kol kas tik vieną vietą. Tik dabar galvoju kaip paaiškint, nes nežinau kaip ta gatvė vadinas. Važiuojant iš Kalvarijų į Santariškes ta gatve, po kaire bus Rimi, degalinė šalia jos, o šalia degalinės, visai prie gatvės yra įvairių modeliukų (lėktuvų, mašinų) parduotuvė. Ten parduoda tokius peiliukus.(šiek tiek pavažiavus bus parduotuvė iki-čia kaip orientyra nurodžiau).
Galima ieškot didesnėse kanceliarinėse, bet pas juos dažniausiai tie, kitokie peiliukai,su nulaužiamom geležtėm. Nelabai man jie patinka, anie patogesni.
Irmulia,kiek aš jau tu visokių skalpelių išbandžiau,bet geriausiai man karpinius daryt (pjaustyt) su peiliukų. O Senukose yra dėžutėje panašių skalpėlių,aš turėjau, bet kinų produkcijos tai ffffffffffffffffu.
na gal mano nelabai tas peiliukas vykęs, bet man kaip tik smulkias detales, su tokiu kaip krita nuotrauką įdėjo, nelabai patogu pjaustyt.
off krita nesimiega?
off krita nesimiega?
Ačiū merginos už info , ieškosiu
QUOTE(irmulia @ 2007 05 29, 00:41)
Panašu į medicininį skalperį Manau tokių dalykų galima rasti medicinos technikos parduotuvėse o gal ir vaistinėse.
Iš ties medic. reikmenų parduotuvė
taip ir rašoma scalpel
Papildyta:
Info apie trafaretus (anglų kalba)
taip ir rašoma scalpel
Papildyta:
Info apie trafaretus (anglų kalba)
Rusų kalba apie sienų dekorą,yra keletas trafaretų pavyzdžių.
http://www.masterdom...ve-furnish.html
http://www.masterdom...ve-furnish.html
Galima pradžiuginti vaikus trafaretais ant plaukų (aišku su spalvotu blizgančiu plaukų laku ar pan.)
Štai keletas pavyzdžių:
Štai keletas pavyzdžių:
3D trafaretai- pjaustomi iš storesnio minkšto lakšto. Galima panaudoti tuo tikslu ir kartoną (nors jis gana kietas) arba plonas porolono lapas labai tiks.
Foto iš šio šaltinio
Foto iš šio šaltinio
Radau, kur galima įsigyti štai tokį skalpelių kompleką:
www.lemona.lt elektronikos dalys
Vilniaus Žirmūnų skyrius
J. Kubiliaus g. 23 (dirba 9-19val.)
ir
Vilniaus Naujamiesčio skyrius
Kauno g. 28, Vilnius (dirba 9-18val.)
Taip yra ir kituose miestuose
www.lemona.lt elektronikos dalys
Vilniaus Žirmūnų skyrius