Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

QUOTE(ramushka @ 2009 05 04, 13:36)
smile.gif irmulia turiu patarima visai pigu nebrangu.....esu isbandziusi ant savo kailio ir geresnio varianto nesugalvosi..................tos gumines lentos gal ir nieko bet tik kokiems breziniams papjaustyti.............ofise tokia naudojame tik tam.....o pati budama architekte tai vadinasi pjovus esu visokio  ssssss...... turiu didele praktika maketu daryme.......graziausiai pjuvis gaunasi ant stiklo, turejau kadais per visa stala uzsisakiusi stikla ....o pliusas jo tai tame gad pajunant abi puses grazios gaunasi...o ant gumos pjaunant geroji grazi o blogoji kartu su geleztimi lenda i guma...na tiesiog gaunasi atsiknojusi...........ant stiklo nebeda ir plevele koia pjauti...na juk jei reikia lipne juostele priklijuoji ir psio.............o jei kyla kam klausimas ar peiliukai neatsips.....tai tikrai ne...nedaugiau nei ant tos gumos......na o jei kas nori tos gumines lentos...patarimas kad galima ir linoliaumo gabala tam panauditi.....

Oi, super patarimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dėl OLFA kilimėlio, tai mano užgaida blush2.gif biggrin.gif o kokį stiklą turi omenyje? organinį, taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(waiber @ 2009 05 04, 09:57)
gal kuri esate kur nors maciusi trafareta - pienes puka  4u.gif
noreciau pabandyti dekoruoti savo virtuves siena dideliais pienes pukais...

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
aciu mergaites uz pukus, labai faini tokie...

o kaip man juos patartumet pasididint, nu kad iseitu to pacio puko skersmuo apie 40cm? Nes jei su paint'u padidinu tai kvadraciukais visas vaizdas iseina g.gif

irmulia, tu kiek suprantu darai visokius trafaretus ax.gif , uz kiek toki puka (be kotuko) padarytum?
Atsakyti
waiber - na čia truputį su kitomis programomis išsididinti ir paredaguoti galima kiek reikia mirksiukas.gif pvz. Corel'iu mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodysiu ką galima dekoruoti trafaretais ax.gif
Trafaretus darė irmulia thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na, labai kokybiska, grazu 4u.gif
O as irgi bandziau ant medziagos trafaretinti, tai net geda rodyti blush2.gif
Pirmiausiai, mano pacios daryti trafaretai gavosi nekokybiski, o kai pradejau tepti dazus ant medziagos, ji sudrekusi pradejo raitytis man dar nebaigus darbo doh.gif , medziaga buvo linas su medvilne...
Atsakyti
Man irgi ant vieno tašiuko šiek tiek po trafaretu pasitepliojo, matyt nebuvo prilipęs toj vietoj...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 05 11, 20:47)
Parodysiu ką galima dekoruoti trafaretais ax.gif
Trafaretus darė irmulia thumbup.gif

nu bet jau grozisss ir taip kokybiskai thumbup.gif , o sakyk cia trafaretus klijavai purskiamais klijais prie medziagos?

! 
Izaa, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gegužės 2009 - 11:45
QUOTE(nerine @ 2009 05 11, 21:47)
Na, labai kokybiska, grazu 4u.gif
O as irgi bandziau ant medziagos trafaretinti, tai net geda rodyti blush2.gif
Pirmiausiai, mano pacios daryti trafaretai gavosi nekokybiski, o kai pradejau tepti dazus ant medziagos, ji sudrekusi pradejo raitytis man dar nebaigus darbo doh.gif , medziaga buvo linas su medvilne...

gali būti , kad tepei perskystus dažus ir perdidelį jų kiekį mirksiukas.gif nes reiktų dažo neskiesti ir jis turi būti sausas ,t.y. vos vos ant teptuko ar kempinelės mirksiukas.gif
o koks audinys - ar tai bus linas, ar drobelė, ar medvilnė, ar kokia blizgi medžiaga - nėra skirtumo, na gal kiek kitaip dengiasi, bet tikrai ne dėl audinio taip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gegužės 2009 - 11:48
O čia palaidinė dekoruota aukso spalvos tekstiliniais dažais biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gegužės 2009 - 15:09
QUOTE(irmulia @ 2009 05 04, 18:23)
Oi, super patarimas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dėl OLFA kilimėlio, tai mano užgaida  blush2.gif  biggrin.gif  o kokį stiklą turi omenyje? organinį, taip?  g.gif

pjaustau ant paprasto stiklo nes organinis susipjausto o paprastas ne, na gali isirezti jei smarkiai bruzinsi....labai geras ir isbandytas variantas, as uzisakiau stikla kur pjausto kad graziai dar ir krastus nugludintu ir stori nemenka na kad neterksteltu.....o galima gi ir is sekcijos lentynele issiimti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramushka: 12 gegužės 2009 - 14:42