QUOTE(ramushka @ 2009 05 04, 13:36)
irmulia turiu patarima visai pigu nebrangu.....esu isbandziusi ant savo kailio ir geresnio varianto nesugalvosi..................tos gumines lentos gal ir nieko bet tik kokiems breziniams papjaustyti.............ofise tokia naudojame tik tam.....o pati budama architekte tai vadinasi pjovus esu visokio ssssss...... turiu didele praktika maketu daryme.......graziausiai pjuvis gaunasi ant stiklo, turejau kadais per visa stala uzsisakiusi stikla ....o pliusas jo tai tame gad pajunant abi puses grazios gaunasi...o ant gumos pjaunant geroji grazi o blogoji kartu su geleztimi lenda i guma...na tiesiog gaunasi atsiknojusi...........ant stiklo nebeda ir plevele koia pjauti...na juk jei reikia lipne juostele priklijuoji ir psio.............o jei kyla kam klausimas ar peiliukai neatsips.....tai tikrai ne...nedaugiau nei ant tos gumos......na o jei kas nori tos gumines lentos...patarimas kad galima ir linoliaumo gabala tam panauditi.....
Oi, super patarimas dėl OLFA kilimėlio, tai mano užgaida o kokį stiklą turi omenyje? organinį, taip?