Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

user posted image

O aš pirkau šitą.
O paskui, kol ėjau iki namų, visą kelią galvojau. kodėl net nepažiūrėjau to ano - mažu jis irgi būtų tikęs?
Aprašymo lt nėra, o užsienio kalbomis - skiriasi.
Plačiausias aprašymas wökischkai, ir tas su gramatinėm klaidom.

Bet šiaip tinka puikiai: tinka naudoti medžiagos, popieriaus, plastiko trafaretams, lengvai nuimamas, galima naudoti keletą kartų.
Manau, čia tai, ko mums ir reikia smile.gif

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2009 02 17, 18:54)
....

Bet šiaip tinka puikiai: tinka naudoti medžiagos, popieriaus, plastiko trafaretams, lengvai nuimamas, galima naudoti keletą kartų.
Manau, čia tai, ko mums ir reikia smile.gif

Sėkmės!

g.gif g.gif g.gif žinai, tokio tą kartą mums nerodė g.gif kažkoks kitoks, gumos klijai žodžiu.... reikės dar kartą nulėkti ten ir šiuos išstudijuoti mirksiukas.gif nes maniškiai jau baiginėjasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 vasario 2009 - 22:06

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Kokių gražių darbelių čia thumbup.gif wub.gif
Mes savo vaiko kambarį įrenginėjam. Labai norėčiau kašką panašaus kas čia buvo įdėta, panaudot ir sūnaus kambary. Atsibodo jau ties visokie tapetai arba vien tiek sienų dažymas. Bet niekaip nesumastau ką čia konkrečiai padaryt g.gif Labiau domintų gyvūnų motyvai (sūnui 2 metai bus). Reik paskaityt dar visą temą nuo pradžių, gal užsikabinsiu ant konors 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, visa tema perskaiciau bet neradau atsakymo kur galima nusipirkti plastiko trafaretams?
Atsakyti
Merginos,

šitą purškiklį pastebėjau Ermitaže visiškai atsitiktinai, nes buvo ne vietoj padėtas.
O jis pasirodo specialiai pagamintas, kaip ant jo rašo, trafaretams.
Tik va kaina - 32 litai, beveik dvigubai brangiau nei MMūzoj menininkams.

user posted image

Na, bet man svarbu informuoti, jeigu ką smile.gif
Kodėl čia taip tylu?
Nejaugi niekas nesitrafaretina?
Atsakyti
Trafaretinių klijų berods užmačiau "Timari" parduotuvėje Vilniuje Panoramoje, kaina ~15 lt už mažesnį flakoniuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos 4u.gif
Skaitinėjau kuris laikas jūsų pokalbius, bet pati dar vis nepasilabindavau ax.gif
Superinių idėjų aš čia pas jus prisižiūrėjau ir netgi pati apsisprendžiau, kad irgi trafareto pagalba pasigrazinsiu sieną.

Turim vonioje tokią ryškiai mėlyną dažytą sieną. (Visur kitur derints tamsiai mėlynos plytelės su oranžinėm plitelėm) Na ir deja ta siena man kažkokia neišbaigta...niūri... kai kur net matosi sienos paruošimo defektų, nes dngiant tokiais ryškiais dažais, kiekviena smulkmena matosi doh.gif doh.gif doh.gif Tai vat ir sumasčiau aš tuos dažymo brokelius ištaisyti trafaretų pagalba. Tuo pačiu, manau, ir sieną pagyvinsiu tongue.gif

Šandien jau žengiau pirmą žingsnį (tiksliau antrą, nes pirmas buvo perskaityta informacija apie trafaretinį dekoravimą).... nsipirkau dekoratyvinės struktūrinės pastos, oranžinio pigmento, trafaretą. Na ir bandysiu ką nors sukurti. Pradžioj reiks kur nrs mažai matomam kamputyje pasibandyti, kad po to vyro neišgąsdičiau su savo šedevrais lotuliukas.gif

Tiesa, viską pirkau MOKI VEŽI. Ten dažų skyriuje yra padarytas skyrius kaip tik tokiam dekoravimui. Dar ten ir visokių kitokių dekoravimo būdų pavyzdžių yra, bet aš kol kas domėjausi tik trafaretais. Ten kaip tik yra ir dažų, ir pačių šablonų. Be to dabar ten kaip tik 30 proc nuolaidos!!! Tik gaila, kad lkliju negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2009 04 06, 22:43)
Merginos,

šitą purškiklį pastebėjau Ermitaže  visiškai atsitiktinai, nes buvo ne vietoj padėtas.
O jis pasirodo specialiai pagamintas, kaip ant jo rašo, trafaretams.
Tik va kaina - 32 litai, beveik dvigubai brangiau nei MMūzoj menininkams.

Vakar nusipirkau Ermitaže šitų klijų Dabar ten akcija, tai nusipirkau už 24Lt.

! 
LinaQ, necituokite nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 balandžio 2009 - 13:07
QUOTE(LinaQ @ 2009 04 10, 14:02)
LinaQ, necituokite nuotraukų !

Pažadu taip nebedaryti blush2.gif

Pagelbėkit merginos dėl tų klijų... Nelabai man kas gavosi. Užpurškiau ant trafareto (tarp kitko pati jį išsikirpau, nes pirktas nelabai patiko) plonu sluoksniu klijų, priklijavau prie sienos. Prilipo kuo puikiausiai. Nudažiau.... Viskas kaip ir ok, bet kai nuėmiau trafaretą, liko ant sienos klijų žymės doh.gif doh.gif doh.gif Ir jos gana ryškiai matėsi...
Tai visą savo meną nuvaliau, nušveičiau ir perdažiau toj vietoj sieną (gerai, kad dažai nors ir labai ryškūs, tačiau kai perdažai tik gabaliuką nesimato, kad vėliau dažyta).

Ar jums lieka klijų žymės???
Atsakyti
QUOTE(LinaQ @ 2009 04 15, 08:57)
Pažadu taip nebedaryti  blush2.gif

Pagelbėkit merginos dėl tų klijų... Nelabai man kas gavosi. Užpurškiau ant trafareto (tarp kitko pati jį išsikirpau, nes pirktas nelabai patiko) plonu sluoksniu klijų, priklijavau prie sienos. Prilipo kuo puikiausiai. Nudažiau.... Viskas kaip ir ok, bet kai nuėmiau trafaretą, liko ant sienos klijų žymės  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir jos gana ryškiai matėsi...
Tai visą savo meną nuvaliau, nušveičiau ir perdažiau toj vietoj sieną (gerai, kad dažai nors ir labai ryškūs, tačiau kai perdažai tik gabaliuką nesimato, kad vėliau dažyta).

Ar jums lieka klijų žymės???

Išties labai keista, kad klijai paliko dėmes ant sienos g.gif g.gif čia kokie klijai taip ?
Atsakyti
Dėmes galėjo palikt, jei buvo klijuojama nepalaukus, kol klijai 'nudžius' .
Man taip yra nutikę naudojant trafaretą piešimui ant audinio. Užpurškiau ir iškarto klijavau, tada liko dalis klijų ir ant audinio. Dabar visada 'nudžiovinu' prieš klijuodama, t.y.- palaukiu truputį.
Atsakyti