Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

QUOTE(Ragana_ @ 2009 01 20, 23:44)
bigsmile.gif  kokia idomi mintis, reikes prisiminti ir tikrai kada sia ideja pasinaudoti thumbup.gif

O as ir pasirodau  blush2.gif

Arbatos dezute

Taip pat noriu padekoti Irmuliai uz nuostabius jos ranku darbo trafaretus  wub.gif  4u.gif

labai grazi dezute,jeigu nepaslaptis kur ja pirkai? 4u.gif blush2.gif

p.s.kaip suprantu mintis buvo uzrasyti angliskai "arbata" tad jeigu tikrai tokia mintis,reiku paskutiniaja raidele E pakeisti A nes arbata yra "tea" mirksiukas.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 vasario 2009 - 12:00
QUOTE(ewellinne @ 2009 01 31, 18:19)
beja, norejau paklausti, Irmulia, gal gali isduoti paslapti, kur perki klijus trafaretam?  blush2.gif  aciu  4u.gif

Klijus parsisiunčiau iš JAV mirksiukas.gif Lt kol kas tokių g.gif na gal kokioje creativa, ar dekovita ar kt intern. parduotuvėse pasižiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija789 @ 2009 01 31, 23:36)
p.s.kaip suprantu mintis buvo uzrasyti angliskai "arbata" tad jeigu tikrai tokia mintis,reiku paskutiniaja raidele E pakeisti A nes arbata yra "tea" mirksiukas.gif

tas užrašas jau yra ant dėžutės ir ne autorė jį užrašė wink.gif
Ir užrašas ne angliškas, o vokiškas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2009 02 01, 12:26)
tas užrašas jau yra ant dėžutės ir ne autorė jį užrašė wink.gif
Ir užrašas ne angliškas, o vokiškas  tongue.gif

tada viskas aisku thumb_yello.gif
Atsakyti
Šiek tiek senų, šiek tiek naujų įdėjų

http://picasaweb.goo...ara/ADESIVOS02#
Atsakyti
Sveikos, perskaičiau visą temą nuo pradžių. Šaunūs jūsų darbai. O aš, pasirodo, kai kuriais atvejais dviratį išradinėjau. Atradau, kad trafaretą reikia priklijuoti (klijavau popieriaus klijais pieštukiniais, po to su pirštais nuvalydavau smile.gif ) Pažiūrėkite mano darbus, jei įdomu:
Lempa
Atsakyti
QUOTE(Pelede @ 2009 02 03, 23:31)
Pažiūrėkite mano darbus, jei įdomu:
Gerų yra yess.gif 4u.gif Man ypač artima spintelė, nes namie tokios dvi nuo vaikystės likę, tik be ratukų ir spintos durys, nes vasarą pačiai teko duris tvarkyti, tik aš ne su trafaretais dirbau, o iš rankos tapiau...
Atsakyti
Tiesą pasakius, iš tų, kur matosi, tai aš tik Lempą su trafaretu dariau, o kitus - irgi rankomis ir paprastu teptuku. O štai čia jau išraižiau trafaretą ant dovanų popieriaus, kuris greitai įmirko ir klijavau pieštukiniais klijais, o dažiau kempinėle:
Kede
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regermo @ 2009 02 02, 22:06)
Šiek tiek senų, šiek tiek naujų įdėjų

http://picasaweb.goo...ara/ADESIVOS02#

kokie groziai,o kaip cia pasidaryti?
Papildyta:
jau radau visa info
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif . Prisiskaiciau ir prisiziurejau cia pas jus visokiu grozybiu bigsmile.gif . Tai dabar sugalvojau veidrodi pagrazinti blush2.gif , ir radau viename rusu puslapyje kaip reikia padaryti, kad piesinis ant veidrodzio ar stiklo butu matines spalvos. Tai va, reikia tam dalykuj stai tokios pastos http://www.trafaret....page=specialnye Gal kas zino kur pas mus galima butu nusipirkt tokios pastos?

Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 02 01, 01:04)
Klijus parsisiunčiau iš JAV  mirksiukas.gif  Lt kol kas tokių  g.gif  na gal kokioje creativa, ar dekovita ar kt intern. parduotuvėse pasižiūrėk  mirksiukas.gif  Dėl klijų Meno mūzoje - atsargiai- jie ne tam skirti  mirksiukas.gif

Purškiamus klijus trafaretams pirkau Vilniuje meno mūzoje - plius minus dvidešimt litų kainavo (dabar bijau apsimeluot ar 16 ar 26:) Bet reikia mokėti skaityti užsienio kalbom, nes ten jeigu paklausi purškiamų klijų trafaretams tai duoda du aerozolius. Reiks pačiai atsirinkti kuris tiks iš tiesų, nes pardavėjos nesigaudo.
Atsakyti
QUOTE(mikaf @ 2009 02 16, 23:55)
Purškiamus klijus trafaretams pirkau Vilniuje meno mūzoje - plius minus dvidešimt litų kainavo (dabar bijau apsimeluot ar 16 ar 26:) Bet reikia mokėti skaityti užsienio kalbom, nes ten jeigu paklausi purškiamų klijų trafaretams tai duoda du aerozolius. Reiks pačiai atsirinkti kuris tiks iš tiesų, nes pardavėjos nesigaudo.

Jei gali mestėlk savo įsigytų klijų foto mirksiukas.gif , mat kai mes buvom užsukę irgi davė 2 buteliukus ir reikėjo rinktis, tad išsirinkom rodos tinkamą, bet deja deja.... doh.gif

o atrodo mūsų pirkti štai taip:

user posted image
Atsakyti