Nebus foto, bent kol kas sesė mamai išvežė į kaimą.. gal ji kur pritaikys... dabar ieškausi sau ko nors smulkaus ir nelabai sudėtingo...
O dekoravimas tai gražus reikalas... jau svajoju kada i savo kambariukai ieisiu
Ačiū, Irmulia. Gaila, kad Klaipėdoj galima rasti tik Offise 1. Reiks nueiti ten pažiūrėt.
Regermo, tokių lentelių Klaipėdoje yra dar visose "Pinokio" parduotuvėse- "Vėtrungės" pasaže, H. Manto g. ( buvusiame raudoname buities pastate) 2-ame aukšte, taip pat "Studlendo" 2-ame aukšte
Regermo, tokių lentelių Klaipėdoje yra dar visose "Pinokio" parduotuvėse- "Vėtrungės" pasaže, H. Manto g. ( buvusiame raudoname buities pastate) 2-ame aukšte, taip pat "Studlendo" 2-ame aukšte
Labai ačiū. Neseniai buvau Pinoky, bet akys "neužkliuvo". Reiks vėl nueit.
QUOTE(Kerpena @ 2009 01 22, 16:50)
kancialiarinėse prekėse Alma, Sigmos pastate, kaip tik nuolaida toms pjaustymo lentelėms, atrodo net 40%.
Žodžiu A4 formato lentelę nusipirkau už 5 Lt su centais.
Tik pjaustyti, pasirodo, ojojoj koks sunkus darbas, ranka neklauso...
Žodžiu A4 formato lentelę nusipirkau už 5 Lt su centais.
Tik pjaustyti, pasirodo, ojojoj koks sunkus darbas, ranka neklauso...
buvau ir as siandien, prigriebiau A2 formato, ir be keliasdesimt centu 20 litu sumokejau
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 23, 08:38)
Žinot vakar išpjausčiau pirmą trafaretą , ganėtinai stambų tai pasakysiu, kad pavadinime netiesa parašyta - lengvas dekoravimas kažkaip pjausciau ant tokios dvigubos papkytes kur tik ikistis dokumentams, tai truputi uzkabinau ir plyso kai kur ji... o siaip reikia ne vieno mm pro sali neprapjauti, nes gali ir uzbaigus brukstelti peiliuku ne taip ir po darbo....
Bet šiaip gavosi idomiai, aišku kai turiu su kuo palyginti t.y. su Jūsų darbeliais tai kažkaip ne taip ir gražiai ten gavosi pas mane, na bet su praktika ateis ir kokybė.
O kas dėl patie sproceso tai įdomu visai
Bet šiaip gavosi idomiai, aišku kai turiu su kuo palyginti t.y. su Jūsų darbeliais tai kažkaip ne taip ir gražiai ten gavosi pas mane, na bet su praktika ateis ir kokybė.
O kas dėl patie sproceso tai įdomu visai
O kas sake, kad lengva gaminti trafareta Cia ne viena minejo, kad reikia gerokai atidirbti sia technika As ir niekaip rankos neislavinu, del to perku pas irmulia, parduotuvese tokiu graziu nemaciau, o ir matmenu nelabai parduotuvej pasirinktum O kad dekoruot nesudetinga, tai tikrai
Papildyta:
QUOTE(mikaf @ 2009 01 22, 16:40)
Ragana, fantastiška Tavo dėžutė!!! Dievaži, neįsivaizduoju, kaip Tau pavyko tokį subtilų ir smulkų išlenkimą išgraviruoti, žaviuosi! Ir pati idėja superinė - trys stalčiukai - TEE!!! Super
mikaf Labai sirdziai mielas ivertinimas, tik gaila, kad sie laurai ne man priklauso Man dar toli iki tokiu tobulu trafaretu kurimo Tad sie tavo grazus zodziai turetu buti adresuoti Irmuliai
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 23, 09:52)
Nebus foto, bent kol kas sesė mamai išvežė į kaimą.. gal ji kur pritaikys... dabar ieškausi sau ko nors smulkaus ir nelabai sudėtingo...
Gaila, butu idomu buve pamatyti
Labai gražiuos atvirutės, ypač su drugeliu
QUOTE(regermo @ 2009 01 24, 19:57)
labai labai ačiū čia tai lobis !!! šiandien perskaičiau visą temą ir pagaliau paskutiniam psl. radau tai ko ieškojau
dekoruosiu kambario sienas tikiuosi neteks paskui perdažyt ar tapetais užklijuot
QUOTE(Ragana_ @ 2009 01 23, 18:14)
mikaf Labai sirdziai mielas ivertinimas, tik gaila, kad sie laurai ne man priklauso Man dar toli iki tokiu tobulu trafaretu kurimo Tad sie tavo grazus zodziai turetu buti adresuoti Irmuliai
Ups, labai atsiprašau, Irmulia. Maldauju dovanot Komplimentai galioja...
Dekoju, Regermo uz ivertinima Labaaai malonu ir silta sirdelej pasidare
Reiks ir man kada pasigirt... ot ka moku, tai moku.. nuo 4 klases karpiniais uzsiimineju (na tais popieriniais), tai berods apie 10 metu jau karpau, net paciai nesitiki )) pati taip pat trafaretuoju, bet va vel gaila,kad fotkiu neturiu.. o trafaretam gaminti tai tikrai reikia idirbio, visad zavejausi Irmules darbeliais, saunuole.. man visi jie tokie tobuli.. isbaigti
beja, Ragana_ tikrai labai sauni dezute, labai elegantiska
beja, Ragana_ tikrai labai sauni dezute, labai elegantiska
beja, norejau paklausti, Irmulia, gal gali isduoti paslapti, kur perki klijus trafaretam? aciu