Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

Nebus foto, bent kol kas sesė mamai išvežė į kaimą.. gal ji kur pritaikys... dabar ieškausi sau ko nors smulkaus ir nelabai sudėtingo...

O dekoravimas tai gražus reikalas... jau svajoju kada i savo kambariukai ieisiu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Irmulia. Gaila, kad Klaipėdoj galima rasti tik Offise 1. Reiks nueiti ten pažiūrėt.
Regermo, tokių lentelių Klaipėdoje yra dar visose "Pinokio" parduotuvėse- "Vėtrungės" pasaže, H. Manto g. ( buvusiame raudoname buities pastate) 2-ame aukšte, taip pat "Studlendo" 2-ame aukšte smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū. 4u.gif Neseniai buvau Pinoky, bet akys "neužkliuvo". Reiks vėl nueit.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 01 22, 16:50)
kancialiarinėse  prekėse Alma, Sigmos pastate, kaip tik nuolaida toms pjaustymo lentelėms, atrodo net 40%.
Žodžiu A4 formato lentelę nusipirkau už 5 Lt su centais.
Tik pjaustyti, pasirodo, ojojoj koks sunkus darbas, ranka neklauso...

thumbup.gif buvau ir as siandien, prigriebiau A2 formato, ir be keliasdesimt centu 20 litu sumokejau bigsmile.gif
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 23, 08:38)
Žinot vakar išpjausčiau pirmą trafaretą , ganėtinai stambų tai pasakysiu, kad pavadinime netiesa parašyta - lengvas dekoravimas  schmoll.gif kažkaip pjausciau ant tokios dvigubos papkytes kur tik ikistis dokumentams, tai truputi uzkabinau ir plyso kai kur ji... o siaip reikia ne vieno mm pro sali neprapjauti, nes gali ir uzbaigus brukstelti peiliuku ne taip ir po darbo....
Bet šiaip gavosi idomiai, aišku kai turiu su kuo palyginti t.y. su Jūsų darbeliais tai kažkaip ne taip ir gražiai ten gavosi pas mane, na bet su praktika ateis ir kokybė.

O kas dėl patie sproceso tai įdomu visai  thumbup.gif

O kas sake, kad lengva gaminti trafareta g.gif Cia ne viena minejo, kad reikia gerokai atidirbti sia technika ax.gif As ir niekaip rankos neislavinu, del to perku pas irmulia, parduotuvese tokiu graziu nemaciau, o ir matmenu nelabai parduotuvej pasirinktum doh.gif O kad dekoruot nesudetinga, tai tikrai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mikaf @ 2009 01 22, 16:40)
Ragana, fantastiška Tavo dėžutė!!! Dievaži, neįsivaizduoju, kaip Tau pavyko tokį subtilų ir smulkų išlenkimą išgraviruoti, žaviuosi! Ir pati idėja superinė - trys stalčiukai - TEE!!! Super thumbup.gif

mikaf 4u.gif Labai sirdziai mielas ivertinimas, tik gaila, kad sie laurai ne man priklauso blush2.gif Man dar toli iki tokiu tobulu trafaretu kurimo doh.gif Tad sie tavo grazus zodziai turetu buti adresuoti Irmuliai wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 23, 09:52)
Nebus foto, bent kol kas sesė mamai išvežė į kaimą.. gal ji kur pritaikys...  dabar ieškausi sau ko nors smulkaus ir nelabai sudėtingo...

Gaila, butu idomu buve pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ką įdomaus rasite

http://picasaweb.goo...deaaz/Adesivos#
Atsakyti
aciu uz puikia nuoroda 4u.gif

http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
Atsakyti
Labai gražiuos atvirutės, ypač su drugeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regermo @ 2009 01 24, 19:57)

swoon.gif wub.gif labai labai ačiū bigsmile.gif čia tai lobis !!! šiandien perskaičiau visą temą ir pagaliau paskutiniam psl. radau tai ko ieškojau biggrin.gif

dekoruosiu kambario sienas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikiuosi neteks paskui perdažyt ar tapetais užklijuot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2009 01 23, 18:14)
mikaf  4u.gif Labai sirdziai mielas ivertinimas, tik gaila, kad sie laurai ne man priklauso blush2.gif Man dar toli iki tokiu tobulu trafaretu kurimo  doh.gif Tad sie tavo grazus zodziai turetu buti adresuoti Irmuliai  wub.gif  4u.gif

Ups, labai atsiprašau, Irmulia. Maldauju dovanot blush2.gif 4u.gif Komplimentai galioja...
Atsakyti
Dekoju, Regermo uz ivertinima ax.gif Labaaai malonu ir silta sirdelej pasidare smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man kada pasigirt... ot ka moku, tai moku.. nuo 4 klases karpiniais uzsiimineju (na tais popieriniais), tai berods apie 10 metu jau karpau, net paciai nesitiki smile.gif)) pati taip pat trafaretuoju, bet va vel gaila,kad fotkiu neturiu.. o trafaretam gaminti tai tikrai reikia idirbio, visad zavejausi Irmules darbeliais, saunuole.. man visi jie tokie tobuli.. isbaigti wub.gif
beja, Ragana_ tikrai labai sauni dezute, labai elegantiska 4u.gif
Atsakyti
beja, norejau paklausti, Irmulia, gal gali isduoti paslapti, kur perki klijus trafaretam? blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti