Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

QUOTE(irmulia @ 2008 10 29, 13:27)
Tai ir rašėm, kad akriliniais dažais naudojant trafaretus. Galima ir trafaretiniais dažais, tokiu atveju reikės spec. valiklio trafaretui ir teptukams  mirksiukas.gif

dabar man jau viskas aišku biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Dabar tik pasidarbuoti iš peties ir mums parodyti bigsmile.gif Laukiam darbelių thumbup.gif
Atsakyti
Štai mano pirmieji trafaretai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Trafaretai tai trafaretai, o kur patys darbeliai jų pagalba dekoruoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 10 29, 15:15)
Trafaretai tai trafaretai, o kur patys darbeliai jų pagalba dekoruoti?  g.gif

darbelių dar nėra biggrin.gif pirma reikia akrilinių dažų nuspirkt smile.gif dabar prisikaupsiu trafaretų o paskui jau kad užvarysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 10 08, 22:22)
Sveikos  4u.gif

Gaila, kad tokia sauni tema merdi  unsure.gif

Labai aciu mergaitems, kurios pasidalina radiniais internete  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O as pasirodau su pakaba, kuria pirma karta dekoravau trafaretais  blush2.gif  Labai palengvino darba purskiami klijai  thumbup.gif

Mano pirmas blynas  blush2.gif

Kaip blynas atrodo labai graziai o dar kaip irmas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunuole ir tos gelytes kokios fainos pacios tos prie tos pakabeles ir atrodo lyg isdegintos nu labai grazu
Atsakyti
labai gražūs darbeliai thumbup.gif
nuostabu kokius grožius galima sukurti trafaretų pagalba blink.gif norėčiau dar šiek tiek užklausti:akriliniai dažai tie tokiose tūbelėse? gal žinot kaip būtų įmanoma kokios nors programos pagalba paveiksliukus paversti į trafaretus? (na,kad būtų tinkami išpjaustyt)
būsiu dėkinga už info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 11 21, 00:01)
norėčiau dar šiek tiek užklausti:akriliniai dažai tie tokiose tūbelėse?

akriliniai būna ne tik tūbelėse bet ir indeliuose mirksiukas.gif yra TP pirkti akrilinius dažus primenančius dažų mirksiukas.gif jei domina tikrieji tai rekomenduoju užsukti į bet kurią dailininkų priemonių parduotuvę mirksiukas.gif

QUOTE(astuškinas @ 2008 11 21, 00:01)
gal žinot kaip būtų įmanoma kokios nors programos pagalba paveiksliukus paversti į trafaretus? (na,kad būtų tinkami išpjaustyt)
būsiu dėkinga už info mirksiukas.gif

pvz. Su Photoshop'u mirksiukas.gif o šiaip tai galima tiesiog atsispausdinti ir beraižant koreguoti kur reikia kur nereikia - svarbiausia palikti tarpelius, kad motyvas neiškristų dalimis mirksiukas.gif

Na ir naudinga nuoroda:

Atnaujink kilimą trafaretų pagalba mirksiukas.gif

Išsamiau
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 gruodžio 2008 - 21:48
Ar galite išversti kokiais dažais ant kilimo piešti 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif man irgi taip idomu kokiais cia dezais dekoruota... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2008 12 17, 15:07)
Ar galite išversti kokiais dažais ant kilimo piešti  4u.gif

QUOTE(Crowned @ 2008 12 17, 20:18)
drinks_cheers.gif man irgi taip idomu kokiais cia dezais dekoruota...  g.gif

Rašo, kad tekstiliniais dažais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 gruodžio 2008 - 00:49
Turiu klausimeli trafaretu ekspertems 4u.gif :
suprantu, kad trafaretui pritvirtinti geriausia naudoti specialius klijus tam...
bet jeigu su trafaretu dirbu ant medziagos ir jei ta medziaga nera visiskai glotni ta prasme, kad tam tikrose vietose yra siules ar siaip storesnis krastelis, tai ar tie klijai vis tiek padeda tampriai priglausti trafareta prie visu daliu, ar jau cia reiktu ieskot kazkokio kitokio sprendimo...? g.gif
ir dar, tikriausiai jau i tai buvo atsakyta, bet seniai skaiciau ir nebepamenu ar gerai pamenu rolleyes.gif, kad trafaretu klijai nepalieka paskui jokiu zymiu ant medziagos, ane? unsure.gif
Atsakyti