Įkraunama...
Įkraunama...

Trafaretai - lengvas dekoravimas

QUOTE(irmulia @ 2008 08 21, 10:19)
Tai gal ir kibiriuką parodysi?  4u.gif  Man jis labai labai  wub.gif  tongue.gif

blush2.gif tai, kad neturiu foto pas save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 08 21, 09:24)
blush2.gif tai, kad neturiu foto pas save  biggrin.gif

Jau turi mirksiukas.gif krauk čia - rodyk bigsmile.gif nesikuklink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 rugpjūčio 2008 - 11:16
QUOTE(irmulia @ 2008 08 21, 12:16)
Jau turi  mirksiukas.gif  krauk čia - rodyk  bigsmile.gif  nesikuklink mirksiukas.gif

Oi, laaabai aciu uz toki grazu nuotrauku apipavidalinima user posted image

Na, kad jau taip reikalauji biggrin.gif pasiviesinsiu blush2.gif
user posted image
Ale dabar kai i nuotraukas ziuriu, tai gal ir puse velnio tas mano pirmas blynas hihihi.gif
Atsakyti
Prašom mirksiukas.gif - negaila bigsmile.gif O pirmas blynas (dekoruojant trafaretų pagalba) ten net visas dailus velnias gavosi (ką čia puse.... biggrin.gif )

Taigi , štai kaip fainai galima apipavidalinti bet kokį objektą trafaretų pagalba.

Ragana_
savo darbeliais tai įrodė thumbup.gif Šauniai pasidarbavai 4u.gif

Ir nors panaudoti tie patys trafaretai rėmeliui ir kibiriukui abu darbai atrodo skirtingai dailiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dabar Jūsų eilė rodytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 rugpjūčio 2008 - 12:38
QUOTE(irmulia @ 2008 08 21, 13:37)
Ragana_ [/b] savo darbeliais tai įrodė  thumbup.gif  Šauniai pasidarbavai  4u.gif

blush2.gif kaip tais susinepatoginau blush2.gif is tokios trafaretu meistres girdeti tokius zodzius tikrai laaabai malonu, tik nezinau ar tikrai esu verta tiek pagyru blush2.gif 4u.gif

Beje, tiek ant remelio, tiek ant kibiriuko yra juru arkliukas, bet remeliui dekoruoti pjausciau nauja, per pus mazesni smile.gif tai jau darbelio buvo doh.gif bet, rezultatu likau laaabai patenkinta ax.gif

Jauciu, kad uzsikreciau trafaretu liga doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2008 08 20, 17:21)
Kazkokia pamirsta si temute  unsure.gif
Pasirodysiu su savo vienu is pirmuju bandymu  blush2.gif

Labai gražus darbas wub.gif O su kokiais dažais čia padaryta? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 rugpjūčio 2008 - 23:40
o kokiu grozybiu cia pas jus wub.gif wub.gif

saunus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2008 08 23, 00:03)
Labai gražus darbas  wub.gif  O su kokiais dažais čia padaryta?  ax.gif  4u.gif

Labai aciu uz pagyrima user posted image
O daziau su akriliniais dazais mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam pravers mano aptiktas puslapiukas stai cia ax.gif
Atsakyti
Kaip tylu cia unsure.gif Ne gi niekas daugiau trafaretais nieko nedekoruoja? g.gif

Pasirodysiu blush2.gif "Terbikes" dekoruotos ranku darbo trafaretais mirksiukas.gif
Dekui didziajai pagalbininkei friends.gif oro_buckis.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana_: 08 rugsėjo 2008 - 20:16
Na super darbeliai atrodo. O ant tšiukų tai išvis žodžių nerandu. O jei ne paslaptis, pati siuvai ir kokiais dažais dekoravai?
Atsakyti
Ragana bigsmile.gif blink.gif terbikės labai labai gražios - norėčiau jas visas turėti bigsmile.gif Matyt sudėjus puikią mokytoją ir tavo talentą - gavosi nuostabūs rezultatai thumbup.gif

Aš taip pat noriu sužinoti kokiais dažais dengta bei kaip po galais pritvirtinai, kad atrodo kaip spaustuvėje daryta???? Kaip nepalenda dažai po trafaretu?????
Atsakyti