Vyresnėlei pirmas dantukas išsikalė 8,5 mėn. - viršutinis kairysis antras kandis; jaunėlei pirmas dantukas išdygo 8 mėn. - apatinis kairysis pirmas kandis
QUOTE(leana @ 2005 10 26, 16:28)
3.5 men apacioj,po keliu dienu pasirode kitas salia pirmojo
Oho kaip anksti isdygo dantukai. As tai norejau, kad kuo veliau mano maziui isdygtu dantukai Sako kuo veliau isdygsta, tai tuo sveikesni dantukai buna
Vyresnelei pirmas dantukas isdygo 6men., apacioje,o jaunelei 7men.,bet iskart du,irgi apacioje
o mum pirmas dantukas isdygo 7 menesiu proga
mana dukrytej 1 metukai,ji turi du apacioje dantukus dar tik.tie dantukai matosi lyg ir su baltom demelem,ar gali buti taip kad jai truksta floro.
QUOTE(Odontologė @ 2005 09 28, 17:48)
Tik truputėlį kantrybės 99 proc, sulauksite ir to dantuko į tarpelį ir visų kitų, ir pasipuoš jūsų vaikiuko burnytė labai gražia šypsenėle . Tuo labiau tarkim, kad ir būtų tas 1 proc, netgi 0,001 proc- ir nėra to dantuko užuomazgos, tai galima būtų konstatuoti tik faktą, kad jos nėra, o padaryti tikrai nieko neitų.
mano dukrytej pirmas dantukas isdygo 11 men(man taipat pirmasis 11 men),db mums metukai ir turim 2 dantukus apacioje,bet jie lyg ir su baltom demelem,ar gali buti taip kad jai truksta floro.
Pirmajam vaikui pirmas dantukas isdygo kai jam ejo astuntas menuo. Antrasis sulauke dantuko jau astuoniu menesiu (beje, tik vieno, ir antrasis dantukas ilgai nedygo; einant dvyliktam menesiui per kelias dienas isdygo kruva dantu kaip grybai po lietaus). Treciajam vaikui rytoj bus septyni menesiai ir dundzio dar nera (ne nemano kuris listi).
Sveiki.Mums pirmas dantukas išdygo apatiniame žandikaulyje 6mėn.,po keliu dienu šalia išdygo antras dantukas.Dabar mums 1m 2mėn.ir mes jau turime 11 dantuku .