mums pirmi du apacioje isdygo 6 men 1 savaite ir dabar jau turim 16 dantuku
Pirmas dantukas isdygo apacioje 4,5 men., dabar jau turim astuonis
Pagaliau ir mums pasirode pirmas dantukas apatinis. Mums dabar 10 menesiu
mano dukrai pirmas dantis isaugo 1m.1 men.,tai buvo1 apatinis.Bet po to labai staigiai pasipyle vienas paskui kita.Dabar jai greitai bus 8 metai ir nei vieno sugedusio dantuko!!!
Mums jau beveik 9 men., o dantuku dar neturim Ar jau pradeti nerimauti
Labas, lore.
Nerimauti tikrai nereikia.
Pati esu odontologė.Vidutiniškai dantys pradeda dygti 6-8 mėn.,tačiau norma yra gana plati 4 mėn.- 1 metai.Jei labai nerimaujate, galima padaryti dentalinę rentgenogramą :įsitikinimui, ar yra dantų užuomazgos ir jų būklės įvertinimui.
Mums dantukai pasirode, kai sukako 3 men.( iš tikrųjų, per anksti )Tokia buvo dukrytės Naujųjų metų dovana.
Natalija
Nerimauti tikrai nereikia.
Pati esu odontologė.Vidutiniškai dantys pradeda dygti 6-8 mėn.,tačiau norma yra gana plati 4 mėn.- 1 metai.Jei labai nerimaujate, galima padaryti dentalinę rentgenogramą :įsitikinimui, ar yra dantų užuomazgos ir jų būklės įvertinimui.
Mums dantukai pasirode, kai sukako 3 men.( iš tikrųjų, per anksti )Tokia buvo dukrytės Naujųjų metų dovana.
Natalija
Sunaus dantenytes patinusios (gal siek tiek sviesesnes), man atrodo tie dantukai uzsimezge, bet niekaip neislenda. Mama sako, kad kieta odele ir dantukai negali pro ja islysti ir reikia pjauti Mane net siurpas nukrecia isgirdus tokius zodzius
Lore, nepergyvenk, mano ir mano klinikos kolegų praktikoje dar nepasitaikė, kad reikėtų pjauti danteles lėliukui, kuriam nedygsta dantukai. O mamos paprašyk, kad mažiau tave nervuotų.
Ar nebandėte specialaus dantenėles minkštinančio kremuko? Pasiteraukite vaistinėje dantų dygimui skirtų, ten jums parinks pagal skonį, kvapą ir kainą
Ar nebandėte specialaus dantenėles minkštinančio kremuko? Pasiteraukite vaistinėje dantų dygimui skirtų, ten jums parinks pagal skonį, kvapą ir kainą
mums siandien pagaliau isdygo pirmasis dantukas
8,5 men. 1 apatinis
8,5 men. 1 apatinis
QUOTE(Racegirl @ 2005 02 23, 17:24)
Su tuo judvi ir sveikinu
mums išdygo 5mėn. 2apačioje.