Įkraunama...
Įkraunama...

Kada ir kuris išdygo pirmasis vaikiuko dantukas?

Noriu paklausti ar pirmieji centriiai dantukai pas jus augo tiesiai g.gif Nesuprantu,bet musu dantys auga kreivai,ar jie po to issitiesins,gal pas ka nors irgi taip augo blink.gif
Atsakyti
Dukrai pirmieji du apatiniai dantukai isdygo 9 men., o sunui 5 men. Dabar sunui pusantru metuku, o turi jau 16 dantu thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytei isdygo 4men ir savaites du apatiniai centriniai dantukai. Pykti pyko,labai seilejosi ir visus zaislus kramte,bet nors temperaturos neturejo
Atsakyti
Mano dukrai pirmi 2 dantukai isdygo 6 men. apatiniai, o 7 men isdygo virsutiniai ne viduriniai, o tie antri tai visi sako, kad labai keista, nes tie veliau turejo isdygti
Atsakyti
dukrytei pirmas dantukas 6.5men o suneliui tik 9men doh.gif
Atsakyti
Suneliui pirmas apatinis dantukas isdygo 6 men, thumbup.gif dabar mums 7 men, turim 2 apatinius dantukus ir laukiam virsutiniu. smile.gif
Atsakyti
Mano suneliui pirmas 8men. dabar jau metai ir 3men. turi 4 priekinius virsui ir 3 apacioj.
Dabar dar skaiciuojant nuo vidurio abejose pusese ketvirti (pirmieji kruminiai) niekaip neisdygsta, nors jau pries pora sav.pamaciau kad gumbukai ir net pamele. Galvojau kita ar dar kita diena praeis ir netrukus prasikals, bet nieko. Ar kam taip buvo? Pirmi dantukai lengvai islindo, o kruminiai gal sunkiau?Ar verta nerimaut? help.gif
Atsakyti
Musiskiui pirmas dantukas isdygo 4 men smile.gif
Dabar mums jau 1m. ir 3 men, tai turim 16 perliuku.
Atsakyti
Musiskiaui pirmas 5menesiu. dabar jau turi 14.
Atsakyti
mano pupytei isdygo 2 apatiniai dantukai 3 menesio pabaigoje,ir siuo metu gydsta 2 virsutiniai doh.gif doh.gif doh.gif 4u.gif 2.gif
Atsakyti
mano beriukams pirmi dantukai apacioje isdygo kazkur 3-4 menesiu , o mazylei 5 su puse men. 4u.gif
Atsakyti
Mano suneliui pirmasis dantukas isdygo, kaip jam buwo 7 menesiu, apacioj biggrin.gif 2.gif
Atsakyti