Įkraunama...
Įkraunama...

Kada ir kuris išdygo pirmasis vaikiuko dantukas?

QUOTE(Aurelija-mama @ 2006 11 06, 00:01)
Gydytoja išrašė specialių vaistukų dantukų augimui paskatinti, bet mano dukrytei pusė metukų ir tai jau turi du dantukus, ar būtina kažkokie vaistukai? Juolab, kad vaikučių odontologė anksčiau man buvo sakiusi, kad nėra jokių preimonių dantukų augimui paskatinti.

As tai pasakyciau taip,kad reikia tik dziaugtis velyvu dantuku augimu,nes kuo veliau isdygsta dantukai tuo jie buna stipresni.Taip,kad tikrai nereikia jokiu vaistuku dantuku dygimui skatinti biggrin.gif
Atsakyti
mums jau 1 metai ir 3.5 menesiuku,neturime nei vieno dantuko verysad.gif
kas tai galetu buti?
mus siuncia pas vaiku odontologa,bet ten didziules eiles,ir mus priimti gali tik po 2.5 menesiu?
ka daryti? kur kreiptis? gal i kokia privacia? g.gif
Atsakyti
Pirmas dantukas mums isdygo 5,5 menesio. Dabar mums 7 menesiai ir mums jau dygsta 5 dantukas blink.gif Siaip vienu metu lenda 3 dantukai, tad namuose labai viskas itempta blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mano dukrytei pirmi du apačioje centre išdygo kai buvo 6 mėnesiukai,o dabar dygsta apatinis kandis dešineje ir kas keiščiausia, viršutinis šoninis kandis kairėje.Maniškei dabar 9,5mėn.
Atsakyti
Mum apacioj beveik abu iskarto
Atsakyti
mums jau 4 men. sunelis nervinasi verysad.gif , seiliu daug yra, ir temperatura pakilo auksta, prisiliesti prie dantenu neleidzia. gal mums dantukai dygsta, net nezinau. ar reiktu kreiptis pas daktare. o ka namie galetume daryti kad jam lengviau butu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dorelina @ 2007 10 07, 17:18)
As tai pasakyciau taip,kad reikia tik dziaugtis velyvu dantuku augimu,nes kuo veliau isdygsta dantukai tuo jie buna stipresni.Taip,kad tikrai nereikia jokiu vaistuku dantuku dygimui skatinti  biggrin.gif

schmoll.gif Tikrai neirodyta,kad nuo dantuku isdygimo laiko priklauso ju stiprumas.Musiskiui pirmas dantukas isdygo 4,5men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lincikas5: 31 gruodžio 2007 - 15:03
pagaliau ir mums isdygo pirmasis dantukas clap.gif
po triju dienu nuo isdygimo mum sukanka 1 metai ir 7 menesiai. isdygo apatinis desinisis, bet jau ir kairysis svieciasi wink.gif
Atsakyti
mums pirmasis apacioje isdygo beveik kai buvom 8men,dygsta iskart po kelis, bet vaikis ramus, net nesuprasi kai dygsta kol nepaziuresi, davar jau turim 14 dantuku thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gerai kad radau jus kalbant apie dantuku dygima.
Mano dukrytei kaip tik siandien sukako 7men. Turim mes du apatinius centrinius dantukus,o siandien su vyru pastebejome(nors ir seniau jau buvo itarimu kad ten lyg ir dantukai dyksta)kad virsuje is sonu(lyg tai kandziai,o gal iltiniai)jau matosi dvieju dantuku virsuneles, vienoje puseje net jauciasi dantukas. Ar taip gali buti, juk pagal ju dygimu tvarka turetu dabar isdykti virsutiniai centriniai. Nors ziuriu kad cia daug kam buna ir kitaip.
Atsakyti
Mano dukrytei pirmi du apatiniai dantukai pradejo lyst lauk 7 men. pradzioje. Po keliu dienu 8 men, o jie dar pilnai neislindo unsure.gif Nesuprantu per kiek laiko jie turi visai isaugti verysad.gif
Atsakyti
Maniškis lygiai 4men. turėjo 2 dantukus,lygiai 12 men 12dantukų,o po kelių menesių dar 4 pradėjo dygti doh.gif doh.gif doh.gif 1,4m.-16dantukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivonadaniel: 18 gegužės 2008 - 17:29