Įkraunama...
Įkraunama...

Kada ir kuris išdygo pirmasis vaikiuko dantukas?

Pirmieji ir kol kas vieninteliai isdygo 2apatiniai,4,5men. biggrin.gif
Atsakyti
na o mes gimem su tokiom kaip dantenom patinusiom ir 2men 2savaiciu islindo pirmas dantukas, o nepraejus ne savaitei jau antras lenda bigsmile.gif abu apatiniai viduriniai thumbup.gif
Atsakyti
O maniškiui pirmas dantukas apačioje išdygo 5.1mėn, ir 8mėn. jau turėjo 8 dantukus. thumbup.gif
Atsakyti
mano suneliui 10 men ir keliu savaiciu isdygo pirmas dantukas apacioje, blush2.gif velokai biski doh.gif
Atsakyti
O mums pirmas dantukas isdygo visai neseniai 9 menesiu. Ir virsutinis! Ir jau kalasi antras virsuj! o apacioj tuscia kol kas wink.gif
Atsakyti
Gydytoja išrašė specialių vaistukų dantukų augimui paskatinti, bet mano dukrytei pusė metukų ir tai jau turi du dantukus, ar būtina kažkokie vaistukai? Juolab, kad vaikučių odontologė anksčiau man buvo sakiusi, kad nėra jokių preimonių dantukų augimui paskatinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija-mama: 05 lapkričio 2006 - 23:04
Mums pirmas isdygo apatinis kandis 4men ir sav,o po savaites pasirode ir kitas kandis smile.gif Kol kas ramybe
Atsakyti
Mano karpiukui pirmasis dantukas išaugo 3 mėn. Po kelių dienų antrasis.
Dabar jam 15 mėn. ir turi 16 dantų. Jie visi sudygo iki metų. Tad liko tik antrieji krūminiai išaugti ir bus visi.
Ankstyvas mano vaikas su dantais. Bet gal paveldimumas turi įtakos, nes aš pati, mama sakė, metukų turėjau visus jau.
Atsakyti
dukrai pirmasis dantukas isgygo apacioje lygiai 8 menesiu (per kaledas) 4u.gif
sunui - taip pat apacioje bet siek tiek anksciau nei dukrai 7 men. smile.gif
Atsakyti
5men3sav 1 apatinis bet jau sviecia salia antras,greit turesim
Atsakyti
va cia tai tema nusiraminimui radau......as jau matai vos vaika nes pas odontologa vesti...burnyte skanuoti,nes galvojau,kad vaikui net uzuomazgu nera....
bet,kaip paskaiciau tokiu atveju pasitaiko,kaip musu.....
pirmas dantukas isdygo 10 men....paskui dar 5 prasikale iki metu...ir stop....dabar 1 m.ir 5 men....ir tik teturim 6 dantis.....
man jau buvo paranoja..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazyles pirmasis dantukas isdygo 7men.pacioj pabaigoj!Apacioje.O antras isdygo beveik po pusantro menesio salia mazojo dantuko!
Atsakyti