Įkraunama...
Įkraunama...

Kada ir kuris išdygo pirmasis vaikiuko dantukas?

Mano vyresnėliai pirmas dantukas išdygo 2 savaičių.O 1m turėjom visus16 dantukų.Sūnui pirmieji prasikalė 3mėn, dabar mums vieneri ,turim 14 dantų. lotuliukas.gif
Atsakyti
Lygiai 10 menesiu islindo dantukas apacioje.Metuku laiko turim 6 dantukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Apacioj pirmas dantukas-8 men.,o dabar jau metukai,tai tik 6 turim ...
Atsakyti
Pagaliau ir mes sulaukėm pirmojo dantuko. thumbup.gif Sūneliui jau 9 men. ir 1 sav., pirmas, ilgai lauktas dantukas išdygo apačioje.Šalia jau kalasi ir antras. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmas dantukas 5 mėn. ir 1 savaitės apačioje kairėj pusėj.
Atsakyti
O maniškei pirmasis dantukas išdygo 1 metų ir 1 mėn. Dygo normalia tvarka. Užtat krenta va jau 6,5. Vienas dantukas iškrito, kito nė sužiūrėti nespėjau, kaip kreivas į liežuvio pusę išdygo. O turėjov vaikas idealų sąkandį. Dabar bus problemų... verysad.gif
Atsakyti

O mums pirmas dantukas išdygo apačioj 9 mėn. o dabar metai ir tuoj jau 2 mėn. bet turim dar tik 5 dantukus, kažkaip jau norisi ir daugiau, kada jie pasirodys?
Atsakyti
Mum 1,5men.ir atrodo kalasi iltinis dantukas ar taip gali but? blush2.gif
Atsakyti
suneliui pirmasis dantukas isdygo 4 men ir 3 sav.pries menesi isdygo 2 kruminiai dantukai.dabar pipirui 1 m ir 3 men ir jau turi 10 dantuku bigsmile.gif ar teisybe,kad kuo greiciau dantukai isdygsta,tuo greiciau ir kristi pradeda? g.gif
Atsakyti
[B]Sveiki, šiandien pastebėjau, kad mano sūneliui jau prasikalė du pirmieji apatiniai dantukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet jam dar tik 2,5 mėn. Mes jau porą savaičių labai seilėjamės ir čiulpiam pirštukus, matyt dėl dantukų. Bet pastebėjau, kad pas nieką taip anksti nedygsta, ar nieko tokio, kad taip anksti g.gif ?
Atsakyti
Mum 9mėn, o dantų dar nėr.
Inga 06, mano sesei išdygo 3mėn ir nieko blogo smile.gif
Atsakyti
mano mažytei išdygo 10 mėn. 1 apačioj
Atsakyti