Gal ir Jum taip buvo pirmas dantukas prasikale 5men, antras po 10 dienu, dabar jau 9 men mum , o trecio danto kaip ner taip ner galvojau gydytojos paklaust, kaip cia yr, gal kalcio truxta, bet nesuprantu siam skyreli nieko, tox burdakas trupuciuka
Pirmojo dantuko sulaukėm, kai panelei buvo 4mėn ir 10d (pirmas dešininis kandis, apačioj).
Mano dukrytei tai jau 7men. dantuku laukiam nuo 3men.,nes labai seilejosi ir dantenytese mazgeliu yra.Tai vataip mes tu dantuliu ikisiol ir jaukiam,o ju kaip ner taip ner
Papildyta:
[COLOR=blue]Mano dukrytei tai jau 7men. dantuku laukiam nuo 3men.,nes labai seilejosi ir dantenytese mazgeliu yra.Tai vataip mes tu dantuliu ikisiol ir jaukiam,o ju kaip ner taip ner
Papildyta:
[COLOR=blue]Mano dukrytei tai jau 7men. dantuku laukiam nuo 3men.,nes labai seilejosi ir dantenytese mazgeliu yra.Tai vataip mes tu dantuliu ikisiol ir jaukiam,o ju kaip ner taip ner
Pas mus klasikinis variantas - du apatiniai dantukai išdygo, kai suėjo 6mėn. ir 1 savaitė. Ir atkąsti jau sugebam ir ką reik, ir ko nereik
abu apatiniai centriniai kandžiai išdygo tą pačią dieną - kai margo buvo 6 mėn ir 3 sav (kalėdinė akcija - 2 už vieną kainą)
o štai 8 su puse mėn vieną dieną pasirodė deš centrinis ir abu šoniniai viršutiniai kandžiukai
mat šventės buvo dvi - valentino diena ir vasario 16
mano abiem vaikuciam pirmi dantukai prasikale apacioje ir tik 9 menesiu, na mazajam 8 su puse menesio
mums išdygi pirmas dantukas apačioj neperseniausiai - 4,5 mėn. ir neužilgo turėsim šalia antrą
Mano pupai pirmas dantuks prasikale 9 men-1 apatinis
Ir tik po menesio dar 3 beveik visi kartu pasirode
Ir tik po menesio dar 3 beveik visi kartu pasirode
Mes su vyresnele pirmo dantuko sulaukem 8 men. Bet ne apacioj, o virsuj. Vis laukiau ir ziurejau kadagi islys nors vienas, nes vis seilejosi ir selejosi. O cia pirsta mano i burna isikiso, o as ji istrauk norejau, tai ir uzkliuvau. Jau gerokai matesi. Kiti dantukai dygo po viena dideliais laiko tarpais. Tai kaip ir neturejom problemu del ju.
pirmam vaikui pirmas dantukas isdygo5.5 men, o va jauneliu jau 8 men bet dantuku dar neturime lyg jau kazkas ie baltuoja bet isdygti niekaip negali