Įkraunama...
Įkraunama...

Kada ir kuris išdygo pirmasis vaikiuko dantukas?

Mums pirmas apatinis dantis prasikalė 4,5 mėn, truputi veliau-salia antras. Dabar jie lygiagreciai auga
Atsakyti
Gal ir Jum taip buvo biggrin.gif pirmas dantukas prasikale 5men, antras po 10 dienu, dabar jau 9 men mum , o trecio danto kaip ner taip ner verysad.gif galvojau gydytojos paklaust, kaip cia yr, gal kalcio truxta, bet nesuprantu siam skyreli nieko, tox burdakas trupuciuka blush2.gif ax.gif friends.gif
Atsakyti
Pirmojo dantuko sulaukėm, kai panelei buvo 4mėn ir 10d (pirmas dešininis kandis, apačioj).
Atsakyti
Mano dukrytei tai jau 7men. dantuku laukiam nuo 3men.,nes labai seilejosi ir dantenytese mazgeliu yra.Tai vataip mes tu dantuliu ikisiol ir jaukiam,o ju kaip ner taip ner verysad.gif
Papildyta:
[COLOR=blue]Mano dukrytei tai jau 7men. dantuku laukiam nuo 3men.,nes labai seilejosi ir dantenytese mazgeliu yra.Tai vataip mes tu dantuliu ikisiol ir jaukiam,o ju kaip ner taip ner verysad.gif
Atsakyti
Pas mus klasikinis variantas - du apatiniai dantukai išdygo, kai suėjo 6mėn. ir 1 savaitė. Ir atkąsti jau sugebam ir ką reik, ir ko nereik lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

abu apatiniai centriniai kandžiai išdygo tą pačią dieną - kai margo buvo 6 mėn ir 3 sav (kalėdinė akcija - 2 už vieną kainą)
thumbup.gif
o štai 8 su puse mėn vieną dieną pasirodė deš centrinis ir abu šoniniai viršutiniai kandžiukai
mat šventės buvo dvi - valentino diena ir vasario 16
lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažylei dantukai išdygo 3mėn. ir 10 dienų , abu apačioj. 4u.gif
Atsakyti
mano abiem vaikuciam pirmi dantukai prasikale apacioje ir tik 9 menesiu, na mazajam 8 su puse menesio
Atsakyti
mums išdygi pirmas dantukas apačioj neperseniausiai - 4,5 mėn. ir neužilgo turėsim šalia antrą smile.gif
Atsakyti
Mano pupai pirmas dantuks prasikale 9 men-1 apatinis bigsmile.gif
Ir tik po menesio dar 3 beveik visi kartu pasirode blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes su vyresnele pirmo dantuko sulaukem 8 men. Bet ne apacioj, o virsuj. Vis laukiau ir ziurejau kadagi islys nors vienas, nes vis seilejosi ir selejosi. O cia pirsta mano i burna isikiso, o as ji istrauk norejau, tai ir uzkliuvau. Jau gerokai matesi. Kiti dantukai dygo po viena dideliais laiko tarpais. Tai kaip ir neturejom problemu del ju.
Atsakyti
pirmam vaikui pirmas dantukas isdygo5.5 men, o va jauneliu jau 8 men bet dantuku dar neturime lyg jau kazkas ie baltuoja bet isdygti niekaip negali schmoll.gif
Atsakyti