Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(vilma27 @ 2007 05 29, 11:02)
Laukit,gal ateis,kaip tik jūsų pusėn debesys nuėjo .O pas mus vakar taip prilijo,kad visas gėles suplūkė,žemes išplovė verysad.gif  doh.gif

blink.gif blink.gif Nea,šitaip nereiktų unsure.gif doh.gif O kur jūs gyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 29, 11:11)
blink.gif  blink.gif  Nea,šitaip nereiktų unsure.gif  doh.gif O kur jūs gyvenat? ax.gif

bigsmile.gif Molėtuos,neseniai vėl smarkiai nulijo,tai nežinau kaip ten mano gėlynas,vakar sutvarkiau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 05 29, 11:14)
bigsmile.gif Molėtuos,neseniai vėl smarkiai nulijo,tai nežinau kaip ten mano gėlynas,vakar sutvarkiau.... g.gif

Nu gal nebeišplakė taip baisiai 4u.gif Pas mus irgi jau lyja. Nu bet tvankuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 29, 11:22)
Nu gal nebeišplakė taip baisiai 4u.gif  Pas mus irgi jau lyja. Nu bet tvankuma doh.gif

vakare įmesiu keletą nuotraukų,lietaus ''išdaigų'' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 05 29, 09:25)
Tai gavau atsakymą, kad greičiausiai tai erkės. Sodinininko patarimas buvo nusipirkti Actar ir nupurškt. Tą ir padariau vakar. Dar ir kitus krūmus apėjau. Gerai, kad naktį nelijo - turėtų paveikti, jeigu iš tikrųjų veiksmingas.

Actara erkių nenaikina.
Atsakyti
Sveika, Jolaxus 4u.gif Galvojau, aš grįžau po savo mokslų, o Jolaxus dingo...bet ji jau čia. mirksiukas.gif Baltai pavydžiu tau dėl Šveicarijos, pati dar nesu ten buvusi, bet tai viena iš mano svajonių, tikiuosi kada nors išsipildys.
Parašysiu tau AŽ, dėl chemikalo pasiėmimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,darbštuolytės.Semiuosi žinių iš jūsų jau senokai bet dabar iškilo klausimėlis ir man.Seno avietyno vietoje ruošiamės sėti veją atrodo išrinkau visas šakneles bet gal reiktu dar ką nors padaryti kad kartu su žolyte nepradėtu dygti ir avietės juk jos taip sunkiai išnyksta. Laukiu jūsų patarimų :hm
Atsakyti
QUOTE(Vaidali @ 2007 05 29, 14:23)
...avietyno vietoje ruošiamės sėti veją atrodo išrinkau visas šakneles bet gal reiktu dar ką nors padaryti kad kartu su žolyte nepradėtu dygti ir avietės juk jos taip sunkiai išnyksta. Laukiu jūsų patarimų g.gif

g.gif jei kokia šaknelė liks tai ir sudygs, o kažkokios chemijos vargu ar galima rasti tokiai stadijai - herbicidai veikia per lapus, taigi šaknų kažkaip kitaip be mechaninio išrinkimo kažin ar įmanoma atsikratyti unsure.gif nebent reikėjo ne rauti o purkšti kokiu roundupu ir laukti kol sunyks, bet tokie požeminiais ūsais besiplečiantys augalai irgi ne visada sėkmingai pasiduoda naikinimui herbicidais.... o galų gale jei maždaug normaliai išrinkai šaknis, jei kokia pradėtų dygti, tai roundapo tirpalu ūgliukų lapus patepti ir taip atsikratyti likučių g.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 05 29, 09:25)
Dar pratęsiu mintį apie chemikalus: augalų mugėje pasitariau su vienu sodininku, tai jis baisiai išpeikė Decį. Sakė, kad labiau save nuodijam nei kenkėjus. Ir ne nuo visų apsaugo. Buvau čia kažkada iškėlusi klausimą, ką daryti, jeigu raganė suka lapus? Tai gavau atsakymą, kad greičiausiai tai erkės. Sodinininko patarimas buvo nusipirkti Actar ir nupurškt. Tą ir padariau vakar. Dar ir kitus krūmus apėjau. Gerai, kad naktį nelijo - turėtų paveikti, jeigu iš tikrųjų veiksmingas.

Actara yra sisteminis insekticidas - tinkamas ginklas prieš amarus ir vabaliukus, o erkė, deja, kito lizdo paukštis schmoll.gif NeemAzalis turėtų nuo erkių gelbėt cool.gif
Atsakyti
turbūt vienas nusibodusių klausimų blush2.gif

narcizus vazone buvau pasodinus, nužydėjo, pradėjo gelsti lapai, kaip toliau elgtis, kaip svogūnus išsaugoti?
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 05 29, 16:32)
turbūt vienas nusibodusių klausimų blush2.gif

narcizus vazone buvau pasodinus, nužydėjo, pradėjo gelsti lapai, kaip toliau elgtis, kaip svogūnus išsaugoti?

Kad kasmet žydėtų <- pasiskaitymui
Atsakyti