kaip atskirti svyrančią petuniją nuo nesvyrančios?
Pirkau turguj iš mergaitės, ji nežinojo. Daigas auga krūmeliu, žydi žalsvos spalvos žiedeliu.
Ką patartumėt šalia jos pasodint į vazonėlį?
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 17:48)
Galvoju, kokias jus cia nuotraukas giriat Poto grizau atgal, ogi praziopsojau nuoroda
Niu labai smagus kiemelis
http://public.fotki....2/p1010161.html
man patiko sis krumelis Gal pavadinima kas zino ?
Tikrai sidabrakrūmis,pati turiu 3 tokius krumus,žydi baltai,geltonai ir ružavai
Sveikos, tikėjimo sesės buvau dingusi visai savaitei - grožėjausi Šveicarijos gamta Staiga pasiūlė, nesugebėjau atsispirti ir nėriau į kelionės malonumus Priplepėjot tiek, kad visko suskaityti neįmanoma, aptikau poroj vietų savo vardą ir puolu atsakyti toms, kas buvo užklausę dėl kochijų - gėlynas po kelionės dar netvarkytas, kohijų yra pridygę į valias, dabar po lietaus ir po šilumos labai tinkamos persodinimui.
Prašom į svečius, užmačiau, kad domėjosi Manyka ir Zaneta75, dar Kasiopėja pageidavo šį bei tą nusirauti - welcome, tskant gal dar kas pageidautų? Taigi šiandien Riešėj jolaxus gėlynų ravėjimo vakarėlis Labai tinkamas oras po lietaus persodinimui
o kai rankos pasieks įmesiu kelis vaizdelius iš Šveicarijos - gamta pasakiška, kalnai, ežerai, kriokliai... augmenija praktiškai ta pati kaip pas mus, tačiau viskas daug vešliau ir sodresnių spalvų žydėjimas lenkia mus maždaug 2-3 savaitėm, tai tikrai prisižiūrėjau visokių grožybių. Net kelias perkūnropes iš Alpių pasivogiau, kad turėčiau "gyvą" atminimą kur nors savo gėlynėliuose
Prašom į svečius, užmačiau, kad domėjosi Manyka ir Zaneta75, dar Kasiopėja pageidavo šį bei tą nusirauti - welcome, tskant gal dar kas pageidautų? Taigi šiandien Riešėj jolaxus gėlynų ravėjimo vakarėlis Labai tinkamas oras po lietaus persodinimui
o kai rankos pasieks įmesiu kelis vaizdelius iš Šveicarijos - gamta pasakiška, kalnai, ežerai, kriokliai... augmenija praktiškai ta pati kaip pas mus, tačiau viskas daug vešliau ir sodresnių spalvų žydėjimas lenkia mus maždaug 2-3 savaitėm, tai tikrai prisižiūrėjau visokių grožybių. Net kelias perkūnropes iš Alpių pasivogiau, kad turėčiau "gyvą" atminimą kur nors savo gėlynėliuose
QUOTE(nengamo @ 2007 05 28, 14:27)
Dabar laukiu kol rododendras išsiskleis ::
akbr,skambinau į Algidetą,neturi jie boro rūgšties.Sakė bandyt ieškot tose vaistinėse,kur vaistai gaminami.Sako,gal per stebuklą turėtų užsilikusios. :
akbr,skambinau į Algidetą,neturi jie boro rūgšties.Sakė bandyt ieškot tose vaistinėse,kur vaistai gaminami.Sako,gal per stebuklą turėtų užsilikusios. :
mes ir namie laukiam kol pernykštis rododendras žiedus išskleis
aš buvau 'geležinkelininkų' vaistinėj, ten gamina vaistus, tai neturi, tiesą sakant labai abejoju ir 'valerijono' turėjimu
QUOTE(makausike @ 2007 05 28, 14:33)
O sakykit gal Sovecke tos boro rugsties yra , butu galima paprasyti chebros kas vaziuoja gal parveztu
QUOTE(nengamo @ 2007 05 28, 14:40)
Va ir aš tą patį pagalvojau. Reiks kaimynės paklaust,jos giminaitė lyg važiuodavo ten :
pasiklausinėkit ir aš norėčiau jungtis prie pirkimo jei bus
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 14:43)
:: kvepia Boro rugsties isigijimo operacija Y ::
jolaxus, smagu kelionės, o dar kai sutvarkyta aplinka džiugina akis ir širdį, tai
Dar pratęsiu mintį apie chemikalus: augalų mugėje pasitariau su vienu sodininku, tai jis baisiai išpeikė Decį. Sakė, kad labiau save nuodijam nei kenkėjus. Ir ne nuo visų apsaugo. Buvau čia kažkada iškėlusi klausimą, ką daryti, jeigu raganė suka lapus? Tai gavau atsakymą, kad greičiausiai tai erkės. Sodinininko patarimas buvo nusipirkti Actar ir nupurškt. Tą ir padariau vakar. Dar ir kitus krūmus apėjau. Gerai, kad naktį nelijo - turėtų paveikti, jeigu iš tikrųjų veiksmingas.
[quote=Zaneta75,2007 05 28, 09:28]
Oi kaip planavau atvaziuoti bet neleido sveikata , praeita savaite taip "pasiardziau" po kiema, kad savaitgali teko guleti kojas pakelus (nes testas parode, kad mano treciasis jau pakeliui... ) Teks siek tiek apriboti savo veikla, nes pirmi du nestumai buvo kad sunkus, tai sis nemanau kad bus kitoks
Bet as jusu nepaliksiu Vis pasiziuresiu kaip jus puosiates, o prie progos ikelsiu jusu teismui ir ka as "besiardydama" nuveikiau
didžiausi sveikinimai tik gal geriau nesiardyti, ir velniop visus gėlynus ir žolynus. Nes aš kai ketvirto laukiausi tai keliais per tuos daržus per gėlynus viskas per negaliu, o paskui prireikė reabilitacijos o dar ir dabar po gimdymo praėjus 4 mėnesiam nesu pilnavertis žmogus. Tai jau geriau save pamylėti ir pasaugoti.
Oi kaip planavau atvaziuoti bet neleido sveikata , praeita savaite taip "pasiardziau" po kiema, kad savaitgali teko guleti kojas pakelus (nes testas parode, kad mano treciasis jau pakeliui... ) Teks siek tiek apriboti savo veikla, nes pirmi du nestumai buvo kad sunkus, tai sis nemanau kad bus kitoks
Bet as jusu nepaliksiu Vis pasiziuresiu kaip jus puosiates, o prie progos ikelsiu jusu teismui ir ka as "besiardydama" nuveikiau
didžiausi sveikinimai tik gal geriau nesiardyti, ir velniop visus gėlynus ir žolynus. Nes aš kai ketvirto laukiausi tai keliais per tuos daržus per gėlynus viskas per negaliu, o paskui prireikė reabilitacijos o dar ir dabar po gimdymo praėjus 4 mėnesiam nesu pilnavertis žmogus. Tai jau geriau save pamylėti ir pasaugoti.
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 16:38)
Labai malonu, kad nusipelniau tokių pagyrų.
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 17:48)
Galvoju, kokias jus cia nuotraukas giriat Poto grizau atgal, ogi praziopsojau nuoroda
Tai sidabrakrūmis.
QUOTE(jurginėlis @ 2007 05 28, 21:39)
kaip atskirti svyrančią petuniją nuo nesvyrančios?
Pirkau turguj iš mergaitės, ji nežinojo. Daigas auga krūmeliu, žydi žalsvos spalvos žiedeliu.
jei sodinsi į mažą vazonėlį tai vietos užteks tik petunijai, o jei į didelį tai yra smulkiažiedžių visokių kurias gali sodinti va gali čia pasižiūrėti http://www.zieduspalvos.lt/
Papildyta:
QUOTE(jurguciuke 2 @ 2007 05 28, 16:56)
Sveikos gelininkes . As vis ziuriu i jusu nuotraukytes ir galvoju, per kiek laiko jus susitvarket savo namu aplinka . As antri metai bandau kanors padoraus padaryti, bet vis niekaip isbaigtai nesigauna . Be to ir laiko isbegti i kiema nedaug turiu, o taip norisi graziai pasipuost aplinka
nenusimink juk ir Maskva per dieną nepasistatė, mes irgi antri metai kuriame, kuriame bet vis dar nieko iki galo nematyt bet palyginus su tuo vaizdu koks buvo tai dabar jau labai gražu. bent taip sako kas matė viską kaip buvo ir kaip yra
Papildyta:
QUOTE(Perse @ 2007 05 28, 13:02)
Tu ir negali įkelti nes leidžiama tik nuo 100 žinučių todėl reikia aktyviau sudalyvauti forume.
Pas mus lietus kaupiasi,tikiuos palis normaliai,nes iki šiol tik sudrėkindavo paviršių ir viskas
QUOTE(nengamo @ 2007 05 29, 10:59)
Pas mus lietus kaupiasi,tikiuos palis normaliai,nes iki šiol tik sudrėkindavo paviršių ir viskas
Laukit,gal ateis,kaip tik jūsų pusėn debesys nuėjo .O pas mus vakar taip prilijo,kad visas gėles suplūkė,žemes išplovė
QUOTE(vilma27 @ 2007 05 29, 11:02)
Laukit,gal ateis,kaip tik jūsų pusėn debesys nuėjo .O pas mus vakar taip prilijo,kad visas gėles suplūkė,žemes išplovė
kur čia taip smarkiai lijo. kaune tai lietaus jau tam kartui gana