eikit sau,kokiu grozybiu Knifofija turi o sitas Diktonas krumas,ar gele - bet jau fainumas,ar ir lotyniskas toks pavadinimas
cia mano fuksijos kabanti
ir ant stiebo
QUOTE(Wolke @ 2007 06 08, 21:00)
eikit sau,kokiu grozybiu Knifofija turi o sitas Diktonas krumas,ar gele - bet jau fainumas,ar ir lotyniskas toks pavadinimas
ir ant stiebo
ir ant stiebo
Labai gražios fuksijos Mėgstu šitas gėlytes.
O diktonas - žolinis krūmas iki 70 cm. Lotyniškai Dictamnus albus.
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 08, 23:30)
Atidariau nauja tema, nes ziuriu, kad sita greit uzdarys
Keliaukime čia
Turiu klausima apie irisus pamaciau kad ziedai nukrito , ta prasme stiebai guli ant zemiu vieno krumelio Nes supuvo prie pat zemes Nuo ko???
Keliaukime čia
Turiu klausima apie irisus pamaciau kad ziedai nukrito , ta prasme stiebai guli ant zemiu vieno krumelio Nes supuvo prie pat zemes Nuo ko???
Jo man taip pat idomu, kazkokie ziedkociai issiklaipe
Wolke pirma karta pamaciau fuksija ant koto O kaip ziema? Nesti i vidu Nors tokia namus nepagadins
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 08, 23:30)
Atidariau nauja tema, nes ziuriu, kad sita greit uzdarys
Keliaukime čia
Keliaukime čia
Per drėgna arba perdaug trąšų. Vilkdalgiai labai mėgsta sausrą. Pirmoji pagalba: Iškask, lapus nupjauk (palik 1 trečdalį lapų ilgio), išpjaustyk išpuvusias vietas padėk pavėsyje ir palaikyk kokias penkias paras, kad gerai išdžiūtų. Tada sodink į naują vietą, gerai priliek duobę, vandens su kalio permanganatu tirpalu, įsodink ir užberk sausa žeme, daugiau lieti nereikės. Tikrai pasveiks. Vilkdalgiai visai nepakenčia azotinių trąšų.
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 09, 10:47)
Per drėgna arba perdaug trąšų. Vilkdalgiai labai mėgsta sausrą. Pirmoji pagalba: Iškask, lapus nupjauk (palik 1 trečdalį lapų ilgio), išpjaustyk išpuvusias vietas padėk pavėsyje ir palaikyk kokias penkias paras, kad gerai išdžiūtų. Tada sodink į naują vietą, gerai priliek duobę, vandens su kalio permanganatu tirpalu, įsodink ir užberk sausa žeme, daugiau lieti nereikės. Tikrai pasveiks. Vilkdalgiai visai nepakenčia azotinių trąšų.
Turbut ir tas ir anas
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 09, 10:58)
Visko būna, gyveni ir mokais
oi norejau padekoti uz ideja su tom medicininem pirstinem
gelyna nusiravejau, jau taip svariai
tik idomu, kada vel tos zoles prades dygti
gelyna nusiravejau, jau taip svariai
tik idomu, kada vel tos zoles prades dygti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 08, 23:45)
Wolke pirma karta pamaciau fuksija ant koto O kaip ziema? Nesti i vidu Nors tokia namus nepagadins
as ja pirmi metai tik turiu,dovanu gavau,nors sako perziemoja be problemu,kad ir rusyje (nevisai tamsiame ir laiks nuo laiko paliet reikia)
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.