Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 15:43)
ax.gif kvepia Boro rugsties isigijimo operacija Y  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif netgi labai kvepia , reikes ir man savo ruoztu pasidometi , gal butu galima gauti o jeigu kas suzinosite tai parasykit

Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 09:20)
Niu ir as tada pabedavosiu  unsure.gif Nupurskem roundup`u dali sklypo. Nugelto viskas, tik asiuklis stovi kaip ikaltas  doh.gif Ypac toj vietoj kur siltnamis stovejo dry.gif Pradejau galvot kodel jo nepaeme roundupas  g.gif O poto prisiminiau, lyg tais per botanikos pamokas mokykloj sake, kad asiuklis biski kitokia zole  g.gif Turi silicio (o gal kazka maisau  blush2.gif ) Na kad jis auga rugscioj zemej, ta tikrai zinau  unsure.gif Bet kad zeme ta pati, o pernai tikrai jo tiek nebuvo  schmoll.gif Niekada nebuvo tiek. Kaip suprantu vienintele iseitis ji iskasti (na as apie ta vieta kur sesim nauja zole)  g.gif

Purkšk asiūklį rundapu kas tris keturias dienas, po dviejų savaičių nugels. Aš savo sklype su juo taip kariavau.
Atsakyti
Zaneta, sveikinimai 4u.gif nepersistenk, patausok save 4u.gif
Reklamiste, fotoreportazas thumbup.gif

as irgi planuoju kartoti akcija su rundapu, piktzoles pagelto, bet dar toli grazu iki isnykimo g.gif o krienai stovi kaip niekur nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 28, 16:26)
Purkšk asiūklį rundapu kas tris keturias dienas, po dviejų savaičių nugels. Aš savo sklype su juo taip kariavau.

aciuks.gif 4u.gif

Noreciau uzaugusi buti Knifofija blush2.gif
Atsakyti
Sveikos gelininkes smile.gif . As vis ziuriu i jusu nuotraukytes ir galvoju, per kiek laiko jus susitvarket savo namu aplinka g.gif . As antri metai bandau kanors padoraus padaryti, bet vis niekaip isbaigtai nesigauna schmoll.gif . Be to ir laiko isbegti i kiema nedaug turiu, o taip norisi graziai pasipuost aplinka ax.gif
Atsakyti
laba laba, mes taip pat mestelim pora savo kiemų vaizdelių
Atsakyti
doh.gif Galvoju, kokias jus cia nuotraukas giriat g.gif Poto grizau atgal, ogi praziopsojau nuoroda ax.gif
Niu labai smagus kiemelis thumbup.gif
http://public.fotki....2/p1010161.html
man patiko sis krumelis wub.gif Gal pavadinima kas zino ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 05 28, 15:33)
O sakykit gal Sovecke tos boro rugsties yra , butu galima paprasyti chebros kas vaziuoja gal parveztu

Soveckas arčiau nei Vilnius, Kaunas? g.gif Tą kur pirkausi išfasavimo data 2006.12.12. Kodėl čia Šiauliai boikotuoja? Beje, vaistinės, kur pati pirkau, duotame sąraše nėra ( ale gal jūs čia kažkaip mandriau norit borax'ą įsigyt hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 28 gegužės 2007 - 17:08
QUOTE(Sraunius @ 2007 05 28, 18:07)
Soveckas arčiau nei Vilnius, Kaunas?  g.gif Tą kur pirkausi išfasavimo data 2006.12.12. Kodėl čia Šiauliai boikotuoja? Beje, vaistinės, kur pati pirkau, duotame sąraše nėra ( ale gal jūs čia kažkaip mandriau norit borax'ą įsigyt  hihihi.gif )

patikrinsiu abstanovke Kaune cool.gif

P.S. O kur Jolaxus dingus? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 28 gegužės 2007 - 17:34
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 17:48)

man patiko sis krumelis  wub.gif Gal pavadinima kas zino  ax.gif ?

man atrodo cia sidabrakrumis mirksiukas.gif (Potentilla fruticosa)
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 18:33)
O kur Jolaxus dingus? mastau.gif

as irgi pasigedau mirksiukas.gif sakau gal atostogauja...ji lyg is darbo rasydavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 28, 18:42)
as irgi pasigedau  mirksiukas.gif sakau gal atostogauja...ji lyg is darbo rasydavo  g.gif

Hm... g.gif Nei labas tau nei viso gero schmoll.gif Manau butu pasakiusi, jei iseitu atostogu g.gif Kaip bebutu - lauksim pasiaiskinimo cool.gif
O gal kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti