Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Jau matosi.
Grazu jau ir taip, o jei dar tvarkysit bus isvis. thumbup.gif
Atsakyti
Krisss,
aš tai pradėčiau ne nuo gėlynų, o nuo medelių ir krūmelių.

Turbūt kažkuri dalis bus vaismedžiams skirta (lyg tik vieną medį matau), dėl to dalis sklypo gali pavėsyje atsidurti (o tai įtakoja pasirenkamas gelės).

Toliau turbūt dekoratyvinių medelių norėsis:
-vieni auginami dėl žiedų (aš tai pvz. alyvomis kas pavasarį neatsigrožiu),
-kiti dėl spalvų ir formų (pas mane gana sėkmingai auga raudonlapis lazdyvas, toks suglamžytas riešutmedis - įspūdingai atrodo, žirnmedis svyrančiomis šakomis, krūmeliai salotiniais ir balkšvais lapeliais).
- atskirą vietelę spygliuočiams galima numatyti (sodriais melsvais spygliukais, geltonšakiai, besidriekaintys ir aukšti, nu patys įvairiausi) - mes nuo gatvės šoną sklypo esam tokiu puslankiu kalninėm pušelėm apsodinę.

O šiaip tai neskubėk pirkti, pavaikščiok po medelynus, po botanikos sodus, kas patiks pasižymėk, grįžk ir internete paskaitinėk, arba SM paklausinėk (čia tos mamkos viską žino ir dar už dyką dalinasi savo žiniom).
Atsakyti
help.gif gal zinot kaip kovoti su sraigem g.gif tokios mazos ir juodos blink.gif viska bjaurybes suryja, vilkdagiu lapai kaip susaudyti, net ziedus aprijo, pasodinau gal 100 serenciu, nuvaziuoju laistyt, ogi is mano serenciu tik stiebai belike gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 08, 16:11)
...arba SM paklausinėk ([čia tos mamkos viską žino ir dar už dyką dalinasi savo žiniom).

lotuliukas.gif reiks matyt kai kam jau mokescius pradet rinkti tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ir tempai karsta.gif karsta.gif biggrin.gif

Krisss,tikrai miela pas jus 4u.gif wub.gif

Nu ir karštis,nesistebiu,kad šios dienos tema - baseinai ir prūdeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 06 08, 16:22)
help.gif gal zinot kaip kovoti su sraigem g.gif tokios mazos ir juodos  blink.gif viska bjaurybes suryja, vilkdagiu lapai kaip susaudyti, net ziedus aprijo, pasodinau gal 100 serenciu, nuvaziuoju laistyt, ogi is mano serenciu tik stiebai belike gun_bandana.gif

pasklaidyk puslapius atgal, kazkam irgi tokia bedele buvo, tai rase merginos, kaip mazdaug su jom kovoti, nors kiek pamenu, tai cia tokia bjaurastis, kad pries gamta nepasokinesi doh.gif
Atsakyti
Niu, patarejos mirksiukas.gif Nejau nieks nezino , ar siemet setos ir jau prazydusios naslaites ilgai zydes ar ne? blush2.gif g.gif

Kriss grazi zolyte thumbup.gif Bet siaip dar man tustoka ax.gif Bet ner ko noret - pati pradzia mirksiukas.gif O fuksija laaaaaaabai grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 birželio 2007 - 16:31
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 08, 17:29)
Niu, patarejos  mirksiukas.gif Nejau nieks nezino , ar siemet setos ir jau prazydusios naslaites ilgai zydes ar ne?  blush2.gif  g.gif

Kriss grazi zolyte  thumbup.gif Bet siaip dar man tustoka  ax.gif Bet ner ko noret - pati pradzia  mirksiukas.gif  O fuksija laaaaaaabai grazi  wub.gif

Mano mama tik pavasarį sodindavo našlaites,vėliau - begonijas.Sakydavo,kad našlaitės vėliau labai išstypusios būna ax.gif

Man irgi labai patiko Krisss žolytė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jeigu augalus puola sraigės, ypač jos mėgsta braškes, pabarstykite tarpežius susmulkintais kiaušinių lukštais.Tikrai padeda.
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2007 06 08, 18:18)
Jeigu augalus puola sraigės, ypač jos mėgsta braškes, pabarstykite tarpežius susmulkintais kiaušinių lukštais.Tikrai padeda.

Tokie pabarstymai sraigių nenaikina, o tik nukreipia jas į kitą pusę. Vistiek kažkur nušliauš ir kažką apgrauš. Patarčiau rinkt vakare pripilt ant žemės vandens ir uždengti lenta. Ryte ten rasite daug sraigių. Procedūrą kartojant, per savaitę žymiai sumažėja sraigių. O jei netingėsit galima ir visai atsikratyti. Pas mane gyvena ežių šeimyna, tai su sraigėm problemų nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 08, 20:01)
Tokie pabarstymai sraigių nenaikina, o tik nukreipia jas į kitą pusę. Vistiek kažkur nušliauš ir kažką apgrauš. Patarčiau rinkt vakare pripilt ant žemės vandens ir uždengti lenta. Ryte ten rasite daug sraigių.  Procedūrą kartojant, per savaitę žymiai sumažėja sraigių. O jei netingėsit galima ir visai atsikratyti. Pas mane gyvena ežių šeimyna, tai su sraigėm problemų nebeturiu.

Vadinasi reikia visiems uzsiveist eziuku. thumbup.gif Tik va kaip? g.gif
Atsakyti
Sraigių tai neliko, bet gėlytes pakapsto jų ieškodami. O štai kas pas mane sužydėjo šią savaitę
Diktonas
user posted image
Česnakas "Globe master"
user posted image
Atsakyti