Nu jusu rasymo tempai as tai tik skaityt speju ir tai prabegom, is kur laiko tiek turit daug
QUOTE(Tina* @ 2007 06 07, 15:07)
Nu jusu rasymo tempai as tai tik skaityt speju ir tai prabegom, is kur laiko tiek turit daug
aha per ta kompa namie nieko nebepadarau tuoj vyras iš namų išgins
na pagaliau galiu ir aš pasigirti savo žiedeliais
QUOTE(Ausma @ 2007 06 07, 12:26)
Aš šiemet irgi tokią nusipirkau Žiežmarių šiltnamiuose (keletą kartų mačiau ir Kalvarijų turguje). Tik vazonėlyje dar ir visas būrys vaikiukų buvo . Džiaugiausi, jog galėsiu greitai pasidauginti. Bet kažkas nepatiko jai pas mane Nelabai turėjau kur sodinti, kol kas statybos nebaigtos. Tai pakišau po obelimi, o dar tie lietūs kaip tik prasidėjo. Tai vaikiukai beveik visi sunyko. Pati dar šiaip taip laikosi. Reikės išsistudijuoti Ju.Ju nurodytą puslapiuką, ką ši gėlytė mėgsta ir persodinti.
O jau lelijų grožis, aš tos švelniai oranžinės dar neturiu
O jau lelijų grožis, aš tos švelniai oranžinės dar neturiu
Jei tu jas išskaidei, tai dėl to ir mirė, jų negalima skaidyti (teoriškai įmanoma, bet praktiškai nepasiteisina), dauginasi tik sėklomis.
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 07, 15:05)
mano darželiai tai atviroj saulėj tik vakaro saulę užstoja ūkinis tai manau kad ir ten ir ten bus gerai.Na žiemai tai tikrai neverta palikti aš dariau eksperimentą su paprastom tai neišgyveno, o šitos tai lepesnės tai neverta rizikuoti. Nes man tai labai sunkiai sekėsi užsiauginti
na pas mane irgi ta saule, kaip ir per visa diena, tik vakarop irgi ukinis uzstoja tai pameginsiu ir as jas ten pasodinti na ziuresim kaip man seksis
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 15:14)
na pas mane irgi ta saule, kaip ir per visa diena, tik vakarop irgi ukinis uzstoja tai pameginsiu ir as jas ten pasodinti na ziuresim kaip man seksis
pirma pabandyk palaikyti lauke su visu vazonu ant saulytės paskui jei matysi kad bijo nuneši į pavėsį o tada jau į dirvą juk gailą tokią gražuolę sunaikinti
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 07, 15:18)
pirma pabandyk palaikyti lauke su visu vazonu ant saulytės paskui jei matysi kad bijo nuneši į pavėsį o tada jau į dirvą juk gailą tokią gražuolę sunaikinti
tu auksas
uz patarimus, stumsiu jas i saule ( nes dabar tai lauke ir pavesi)
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 07, 16:14)
Jei tu jas išskaidei, tai dėl to ir mirė, jų negalima skaidyti (teoriškai įmanoma, bet praktiškai nepasiteisina), dauginasi tik sėklomis.
Ne, aš jų neišskaidžiau. Iš pradžių norėjau, bet paskui apsižiūrėjau, kad tie vaikiukai be šaknų, tik prie "mamos" susiglaudę. Tai pasodinau visą krūmą. Bet tikriausai kaip Mamce rašė jai vieta netiko. Drėgna, pavėsis, o ir žemė daugiau daržo nei alpinariumo. Ach, vis tas mano nekantrumas . Pamatau nematytą gėlytę ir norisi turėti, nors statybos dar nebaigtos, sodinti nelabai yra kur O kažin jų sėklos subręsta, ar verta bandyti sėti:hm nes vakar jau ruošiausi nukarpyt nužydėjusius žiedus.
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 14:55)
va prisiminiau, o jus kuri nors turejot kalijas na tas demetais lapais
as vis mastau jas i dirva perkelt ir nedrystu
O į dirvą ir nesodinu, tiesiog su visu vazonu įkasu, o rudenį persodinu prieš įnešdama į rūsį, ir auginu saulės atokaitoje
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 15:55)
va prisiminiau, o jus kuri nors turejot kalijas na tas demetais lapais
Anksčiau aš irgi sodindavau į dirvą. Bet jos pas mane taip įdomiai - nužydėdavo, o vasaros antroje pusėje ir lapus numesdavo. Tai rudenį norint iškasti tekdavo gerokai paieškot Tai šiemet susodinau visas į didelį "lovį".
QUOTE(Ausma @ 2007 06 07, 15:51)
Ne, aš jų neišskaidžiau. Iš pradžių norėjau, bet paskui apsižiūrėjau, kad tie vaikiukai be šaknų, tik prie "mamos" susiglaudę. Tai pasodinau visą krūmą. Bet tikriausai kaip Mamce rašė jai vieta netiko. Drėgna, pavėsis, o ir žemė daugiau daržo nei alpinariumo. Ach, vis tas mano nekantrumas . Pamatau nematytą gėlytę ir norisi turėti, nors statybos dar nebaigtos, sodinti nelabai yra kur O kažin jų sėklos subręsta, ar verta bandyti sėti:hm nes vakar jau ruošiausi nukarpyt nužydėjusius žiedus.
Mūsų sąlygomis sėklos nepribręsta, nėra apdulkintojo.
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 07, 17:58)
Mūsų sąlygomis sėklos nepribręsta, nėra apdulkintojo.
Viskas aišku. Ačiū. Vadinasi privalau išgelbėti nors motininį krūmą.
[quote=Mamce,2007 06 07, 14:19]
Levisijos ir pas mane nuo pernai auga. As pirkau specialiai savo"alpinariumui" (skambiai tariant ). Visa diena jas kepina saule, dirva tai absoliuciai prasta, smelinga. Ziema nedengiau niekuo. Siu metu rezultatas - zydi tik viena is dvieju. Bet koks grozis Nusipirkau dar du kelmelius...
O tai kur tas grožybes randat nusipirki, labai jau ir man gražios jos.
Levisijos ir pas mane nuo pernai auga. As pirkau specialiai savo"alpinariumui" (skambiai tariant ). Visa diena jas kepina saule, dirva tai absoliuciai prasta, smelinga. Ziema nedengiau niekuo. Siu metu rezultatas - zydi tik viena is dvieju. Bet koks grozis Nusipirkau dar du kelmelius...
O tai kur tas grožybes randat nusipirki, labai jau ir man gražios jos.