Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 06 07, 14:18)
palauk, kai uždėsiu šįvakar tau savo beveik XL lapcę, bus tau mažarankės tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
svarbu ne per ausį! lotuliukas.gif
Atsakyti
o kadangi sakot, kad tokios guma aplietos visai patogios, tai gal reikės išbandyti rolleyes.gif 

Isbandyk - as kai pabandziau tai visos gimines moteros tokias naudoja
Pernai dar buvau uztikusi S - bet gal buvo nepuliarios, tai siemet tik M pavyko rast - buna pilkos arba baltos. Dar buna kazkokios identitiskos ir krutos firmos - tai apie 20 Lt kainuoja - nu tu tai dar nesurizikavau, bet jei rasiu S, tai kazi ar galesiu ramiai praeiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 06 07, 14:33)
Pernai dar buvau uztikusi S - bet gal buvo nepuliarios, tai siemet tik M pavyko rast - buna pilkos arba baltos. Dar buna kazkokios identitiskos ir krutos firmos - tai apie 20 Lt kainuoja - nu tu tai dar nesurizikavau, bet jei rasiu S, tai kazi ar galesiu ramiai praeiti lotuliukas.gif

suintrigavot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 14:13)
ir as tokiu visur ieskau, nes S dydzio nerendu niekur  unsure.gif Jau apie XS net nesvajoju  cool.gif

Šilainių turgui sėklų parduotuvėj pirkau visokių dydžių yra tik kainuoja 6 lt
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 07, 12:56)
maniau, kad auginu... buvau jauna ir nepatyrus blush2.gif  biggrin.gif  apsipažinau, sumaišiau su uolaskėle blush2.gif ale dabar jau šita pamoka išmokta, kitas mokinuosi biggrin.gif
o va uolaskėlė labai panaši ir be pretenzijų auga, tik žiedukai kuklesni, taigi kas bijot levisiojos lepumo alternatyvai rinkitės uolaskėlę mirksiukas.gif
tiesa ir uolaskėlių be galo daug atmainų, ne visos į levisiją panašios ax.gif
va šitos mane suklaidino, auginu tokias:
user posted image

na va kaip kartais naudinga prie kompo pasėdėti informacija pati ateina, nusipirkom tokią su dukra turguj tik kaip visada pavadinimų niekas nežino. ačiū jolaxus dabar žinosim kad dar vienokios rūšies uolaskėlę turim.
Papildyta:
palauk, kai uždėsiu šįvakar tau savo beveik XL lapcę, bus tau mažarankės tongue.gif
o kadangi sakot, kad tokios guma aplietos visai patogios, tai gal reikės išbandyti rolleyes.gif  aš jas matydavau ir mano letenai tinkamų pataikyčiau išsirinkti, tik vis man jos atrodydavo labai jau rimtiems kokių statybininkų darbams, o ne gėlynams kapstyti tinkamesnės... smile.gif

iš tikrųjų tai šitas pirštines tinkuotojai nešioja, kai nusipirkau tai vyras juokėsi, kad tinkuotoja būsiu. Bet tikrai labai praktiškos ir švariai išsiskalbia ir mažiausios žolytės susičiupinėja
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 06 07, 14:33)

reiks ir man pasidairyti, ale abejoju, kad mazarankem rasiu mastau.gif

nu blyn ravejau dabar savo šabakštyna ir kažkotais norejau paklausti, atejau prisiziurejau leviziju ir as uzsimaniau wub.gif ir pamirsau ko norejau paklausti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 14:50)
reiks ir man pasidairyti, ale abejoju, kad mazarankem rasiu mastau.gif
nu blyn ravejau dabar savo šabakštyna ir kažkotais norejau paklausti, atejau prisiziurejau leviziju ir as uzsimaniau wub.gif ir pamirsau ko norejau paklausti doh.gif

pirmas vaistas - užsimauk pirštines, grįžk į šabakštyną ir "atmirks" atmintis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 07, 14:52)
pirmas vaistas - užsimauk pirštines, grįžk į šabakštyną ir "atmirks" atmintis  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
negaliu gryzti schmoll.gif kleckas prabudo doh.gif

va prisiminiau, o jus kuri nors turejot kalijas g.gif na tas demetais lapais g.gif
as vis mastau jas i dirva perkelt ir nedrystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 14:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
negaliu gryzti schmoll.gif kleckas prabudo doh.gif
va prisiminiau, o jus kuri nors turejot kalijas g.gif na tas demetais lapais g.gif
as vis mastau jas i dirva perkelt ir nedrystu g.gif

tai čia apie abisinines kalbi, vasarai visada persodinu į darželį o rudeni parsinešu namo persodinusi į vazoną.
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 07, 14:59)
tai čia apie abisinines kalbi, vasarai visada persodinu į darželį o rudeni parsinešu namo persodinusi į vazoną.

aha apie tas cool.gif
o i kokia vieta na pavesi ar kur ir saulyte g.gif
Atsakyti
Mano anyta turi ir dar vieni pažįstami. Vasarą tai tikrai lauke tiesiai dirvoje, labai gražu tos kalijos. Tik ar žiemoja ten nežinau... Anyta tai lygtais jų neiškasinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 15:00)
aha apie tas cool.gif
o i kokia vieta na pavesi ar kur ir saulyte g.gif

mano darželiai tai atviroj saulėj tik vakaro saulę užstoja ūkinis tai manau kad ir ten ir ten bus gerai.Na žiemai tai tikrai neverta palikti aš dariau eksperimentą su paprastom tai neišgyveno, o šitos tai lepesnės tai neverta rizikuoti. Nes man tai labai sunkiai sekėsi užsiauginti
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 07, 11:27)
Aš tai palaukiu kol visas augalėlis peržydi ir su sekatorium apkarpau,

QUOTE(Knifofija @ 2007 06 07, 13:12)
Reikia nukarpyti nužydėjusius žiedelius.

Ačiū labai bigsmile.gif
Atsakyti