Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 11:10)
Gera tema apie pirstines uzvedet  4u.gif
As tai kokius stambesnius darbus darau su pirkstinem guminem, o jau ravet tai man niekaip su jom neiseina  schmoll.gif Nu nesugraibalioju as  blush2.gif Ir svariai surinkt pisas piktzoles nesigauna

tai va pabandyk su medicininėm, jos gi plonytės, tikrai sugrabaliosi:) aš kadangi mėgstu išrankioti net smulkiausias žoles (ir dėl to ravėdama baisiausiai ilgai užtrunku) renkuosi būtent jas, nes su tom storom tikrai l.sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 11:17)
tai va pabandyk su medicininėm, jos gi plonytės, tikrai sugrabaliosi:) aš kadangi mėgstu išrankioti net smulkiausias žoles (ir dėl to ravėdama baisiausiai ilgai užtrunku) renkuosi būtent jas, nes su tom storom tikrai l.sunku  doh.gif

tai as irgi vis planuoju ju nusipirkti, tik kai i parduotuve nuvarau, tai vis pamirstu, o su tom storosiom, tai tu smulkiu zolyciu oi kiek palieku doh.gif

tiesa, o tu plonuju maximoj buna pirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 07 birželio 2007 - 10:21
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 11:10)
Gera tema apie pirstines uzvedet  4u.gif
As tai kokius stambesnius darbus darau su pirkstinem guminem, o jau ravet tai man niekaip su jom neiseina  schmoll.gif Nu nesugraibalioju as  blush2.gif Ir svariai surinkt pisas piktzoles nesigauna , o jei ir gautusi tada puse zemiu is darzo isnesciau  ax.gif As renkuosi kokia sausa diena, tai atsargiai su ishraviu jas, ir naguciai nelabai nukenti. Na ir susitvarkau kas vakara  unsure.gif

tai tada naudok nestoras, kurios dazniuausiai buna spalvotas, o plonas medicinines(parduodamos vaistinej), jausi ne tik visas zemes, bet ir smulkius vabalelius...
Atsakyti
nu va mamaite jau man atsake, kur yra plonuju pirkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 07, 11:20)
tiesa, o tu plonuju maximoj buna pirkt g.gif

"Eurovaistinej"! tik jei leis, prašyk pasimatuot, nes mes kartą S nusipirkom, tai teko ieškoti mažarankių, nes buvo per mažos. Šiaip, ir man, ir mano ma M tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 07 birželio 2007 - 10:24
[quote=Smiltis,2007 06 07, 11:56]
Labukas,
sakykit o ką darot su nužydėjusiais žiedais. Pvz pas mane dabar kur matosi nuotraukoj tokia baltai žydi, ji šiaip pažeme, bet žiedai ant koto- ką dabar su jais reikia daryti g.gif

Aš tai palaukiu kol visas augalėlis peržydi ir su sekatorium apkarpau, nežinau kaip šios konkrečios gėlės tam atsparios, bet aš visas taip (na aišku visokias stambesnias kaip pelargonijos, petunijos ir kt. tai su nageliais). Ypatingai tinka toms kur žydi ant kotuko.
Tikroji problema tai man tos, kur smulkios, o žiedai tarp lapelių... Apkarpyt neina, su nageliais nugi darbo per daug, tai palaukiu kol žiedeliai sudžiūsta, paskui su kokia šluotele atsargiai pereinu, kurie sausi tai nukrenta. Užtai nelabai mėgstu pažeme besidriekiančius augalus, kai žydi gražu, o paskui...
Atsakyti
Labutis 4u.gif
gal kuri auginat tokia gelyte lot.Lewisia,nusipirkau - labai jau grazus ziedukai suviliojo,kaip mazos rozytes,pradejau ieskotis informacijos,nu lyg ziema iskasti reikia g.gif
user posted image
man zinokit liga uzejo ant gelyciu pirkimo ax.gif blush2.gif galeciau uzvesti tema - siandien nusipirkau doh.gif tiesa siandien dar nei vienos nenusipirkau...bet apziurejau labai grazia lelija wub.gif biski brangoka,bet is galvos jau neiseina ax.gif
o cia mano lelijos,nezinojau,kad ir raudonu dar beturinti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 06 07, 11:46)
Labutis  4u.gif
gal kuri auginat tokia gelyte lot.Lewisia,nusipirkau - labai jau grazus ziedukai suviliojo,kaip mazos rozytes,pradejau ieskotis informacijos,nu lyg ziema iskasti reikia  g.gif

radau straipsniuka, bet rusu kalba, jei skaitai - prasom hi.gif
Atsakyti
Wolke, kokios gražios tavo lelijos. Čia Azijinės?
Atsakyti
o cia mano lelijos,nezinojau,kad ir raudonu dar beturinti

ojetus, koks lelijų grožis!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
net išsisaugojau nuotrauką.... wub.gif
Wolke, o ar tręši jas, ar pačios taip gražiai auga?
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:42)
o kaip juodais nagais į darbą eit????  g.gif

Po ravėjimo seanso vykdau vaikiškų kojinių skalbimo rankomis seansą lotuliukas.gif Atbąla viskas tongue.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 06 07, 10:56)
Labukas,
sakykit o ką darot su nužydėjusiais žiedais. Pvz pas mane dabar kur matosi nuotraukoj tokia baltai žydi, ji šiaip pažeme, bet žiedai ant koto- ką dabar su jais reikia daryti  g.gif

nukerpu žiedynus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 11:23)
"Eurovaistinej"! tik jei leis, prašyk pasimatuot, nes mes kartą S nusipirkom, tai teko ieškoti mažarankių, nes buvo per mažos. Šiaip, ir man, ir mano ma M tinka.

nu as tai kaip tik nesioju S ax.gif

gal kuri auginat tokia gelyte lot.Lewisia,nusipirkau - labai jau grazus ziedukai suviliojo,kaip mazos rozytes,pradejau ieskotis informacijos,nu lyg ziema iskasti reikia  g.gif
user posted image

lb grazi wub.gif wub.gif
Atsakyti