Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(*mamaite* @ 2007 06 07, 10:36)
Na, tada pries uzsidedama pirstines, rankas issitepk storu sluoksniu bet kokio kremo. Nusiemus pirstines po darbu rankos gales padekoti tai paciai zemes terapijai

aneeeeee????????? Gaunasi šildomoji rankų kaukė??????? g.gif g.gif
Atsakyti
Aš tai, kad ir pirštinėm dirbu, ale vis tiek rankas gerokai po tų darbų pašveisti reikia. Atrodo ir pirštines dažnai praskalbiu. O tu guminių tai nekenčiu, šunta rankos, plius gi plyšta žiauriai. A jei dar ir su kremu susitept, tai iš gilesnių sluoksnių žemes kapstyt reiktų tongue.gif
O kaip Jūs rankeles saugot?
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 06 07, 10:29)
Bandžiau vistiek neatidaro schmoll.gif
Kaip suprantu patasytas šis:
ai durna uždėjau slaptažodį tuoj taisau.
http://s188.photobuc...ms/z37/ilonadz/

tikrai neatidaro schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2007 06 07, 10:38)
Nemėėgstu  schmoll.gif  Pirštinėtas katinas pelių negaudo  bebe.gif

o kaip juodais nagais į darbą eit???? g.gif
Atsakyti
Čia gal biškį ne į temą, bet čia galima užsisakyti nemokamą sodo baldų katalogą, ateina per savaitę. http://www.gloster.c...talogue/postal/
Atsakyti
O aš turiu klausimuką Knipofijai.Kai buvote Alytuje, aš iš jūsų pirkau chrizantemas, tokias kaip vaškiniais lapeliais.Tai dabar su jomis takia bėdukė nutiko:visos viršūnės tarsi nuskabytos iki pat žemės.Nežinau ar ledukai jas apkapojo, ar apgraužė kas.Tad noriu paklausti ar jos atsigaus?Nesinorėtų, kad išnyktų.O gal jas sodinti reikėjo kur nors pavėsyje, gal joms saulės per daug?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 07, 10:40)
O tu guminių tai nekenčiu, šunta rankos, plius gi plyšta žiauriai.  A jei dar ir su kremu susitept, tai iš gilesnių sluoksnių žemes kapstyt reiktų tongue.gif

na taip, labai šunta, bet su medžiaginėm ar tom storosiom man nesigauna... tai maunuosi po dvi (neplyšta, nebent po rože raviu:), o be to, dažnai lakstau į namą tai gert, tai nykštukų aplankyt, tai praryt ką, tai nusimaunu, pravėdinu ir gerai smile.gif
va dabar dar kremu mozosiuos biggrin.gif
Atsakyti
aš tai dirbu su guminėm pirštinėm rolleyes.gif aišku per sezoną jų ohoho kiek tenka pakeisti, bet kainuoja ne milijonus ax.gif plius jei pavyksta per seansą neuplėšyti, tai labai gerai būna "atšutę" nagai, odelės labai gerai nusikarpo. O va su kremu mintis gera - dar geriau būtų. Yra tokia sena klasikinė rekomendacija po nagais pagremžti muilo, bet kažkaip man nepatinka, noris išsikrapštyti, tai tiesiog po darbo stengiuosi tuoj pat susitvarkyti nagus, kad neužsigulėtų ir nepridžiūtų nešvarumai ir tiek ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 10:35)
swoon.gif kosmaras. Man tai visi vabzdziai yra brrrrrr. Apart biciu - nes nesa medu  mirksiukas.gif Na ir dar grazus drugeliai  wub.gif O visa kita yra siaubas - baubas  unsure.gif

man net ir bites yra brrrrrrrrrrrr, mano uzpernai lygtais dicki, kai sugele jos, 25 igelimai, tai nuo tol as ju ir nevirskinu ir dabar ju tokiu hibridu pasidariusiu yra doh.gif lb jau piktos kai kurios scare.gif
vat drugeliai, tai prie gerieciu tongue.gif

QUOTE(vilytte @ 2007 06 07, 10:40)

as tai su guminem dirbu, ale potos gumos ilgai ir nuobodziai reikia issveisti rankeles ir kremuku pasitepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2007 06 07, 10:44)
O aš turiu klausimuką Knipofijai.Kai buvote Alytuje, aš iš jūsų pirkau chrizantemas, tokias kaip vaškiniais lapeliais.Tai dabar su jomis takia bėdukė nutiko:visos viršūnės tarsi nuskabytos iki pat žemės.Nežinau ar ledukai jas apkapojo, ar apgraužė kas.Tad noriu paklausti ar jos atsigaus?Nesinorėtų, kad išnyktų.O gal jas sodinti reikėjo kur nors pavėsyje, gal joms saulės per daug?

Jas nuvalgė kokie nors kirminai arba sraigės visgi chrizantema delikatesas (nors japonams). O jei rimtai tai jos gali augti tiek saulėje tiek daliniame pavėsyje. visiško pavėsio nemėgsta. Aplink pabarstykit medžio pelenų (apie 10 cm nuo augalo), jei tai sraigės turėtų padėt. O jei koks kiškis (būna ir taip) reikėtų įsmeigti keletą pagaliukų.
Atsakyti
Labukas,
sakykit o ką darot su nužydėjusiais žiedais. Pvz pas mane dabar kur matosi nuotraukoj tokia baltai žydi, ji šiaip pažeme, bet žiedai ant koto- ką dabar su jais reikia daryti g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 07 birželio 2007 - 09:58
Ačiū.Abejoju ar ten kiškiai, mažytės jos nelebai ką ten jiems ir graužti būtų,o ir kitus kvietkus būtų nugraužę, greičiausiai sraigės bus.Pabarstysiu pelenais.
Atsakyti
Gera tema apie pirstines uzvedet 4u.gif
As tai kokius stambesnius darbus darau su pirkstinem guminem, o jau ravet tai man niekaip su jom neiseina schmoll.gif Nu nesugraibalioju as blush2.gif Ir svariai surinkt pisas piktzoles nesigauna , o jei ir gautusi tada puse zemiu is darzo isnesciau ax.gif As renkuosi kokia sausa diena, tai atsargiai su ishraviu jas, ir naguciai nelabai nukenti. Na ir susitvarkau kas vakara unsure.gif
Atsakyti