Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Sraunius @ 2007 05 28, 11:21)
gražu, perskaičiau vieną komentarą po nuotraukėle, tai vietos svyrančioms gėlėms dar daug yra, pvz visą tvorą galima vazonais nukabinėti  ax.gif

Tai tvorai "papuošti" esu numačiusi kitą variantą: auginu nasturtas iš sėklų, o paskui jos vyniojasi į viršų ant tvoros thumbup.gif Su vazonais tai nesiryžtu prasidėti: daugiau darbo, daugiau išlaidų, daugiau priežiūros.... Nors kai laisvos žemės neliks, ką aš žinau, gal dar prikabinsiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nengamo @ 2007 05 28, 11:29)
Reklamiste,pažiūrėjau nuotraukas thumbup.gif  O ten tarp naujų pirkinių dekoretyvinis čiobrelis? Neįžiūrėjau ax.gif

Po nuotraukomis komentarai yra. Tas čiobrelis toks mažutis geltonai žalias krūmelis. Kai lapelį sutrini tarp pirštų, koks kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 05 11, 14:18)

help.gif NEGALIU, JAU NET VERKTI NORESI. KAIMYNAS MANO NEPJAUNA IR NERAVI SAVO DARZO IR IS JO PAS MANE PER TVORA PRISIVEISE BJAURIOS ZOLES - GARSVOS. PADEKIT, GAL ZINOT KAIP ISNAIKINT? SAKNYS NEIMANOMAI ILGOS IR VISOS NEISSIRAUNA, O NUTRUKSTA. vIENA PUSE NUPURSKIAU RANDOPU, NET SAVO ZOLES NEPAGAILEJAU, O KITOS NEGALIU PURKSTI, NES JAU SUDYGE GELES, AUGA BALTASAKNE IR PAPARCIAI. GAL KAS TUREJOT TOKIAS BJAURIAS"DRAUGES"? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 05 28, 09:26)
Jėzau, merginos, kepat naujas temas greičiau nei blynus biggrin.gif Nespėju ir skaityti visko...
Buvau sekmadienį augalų mugėje - augalų marios, o pasirinkimas, o grožis.... ir kainos priimtinos. Ilgai nebuvau, nes baisiai karšta, o aš sunkiai pernešu tropikus ax.gif Su mama pralėkėm ratuką ir abi smagiai apsipirkom.

Knifofijos nebūčiau pažinusi, nes iš anksto neišsiaiškinau "atpažinimo požymių". O gal netyčia ir pas ją kažką pirkau? g.gif

Spėjau namuose pavakariais viską sukaišioti prieš pat lietų - net laistytuvo neprireikė biggrin.gif

Štai atnaujinti vaizdeliai iš kiemo su pirkiniais:

foto reportazas 2

nu super kaip grazu
gaila as nemoku ikelt foto
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 05 28, 11:21)
žodžiu taip, tyrinėjau chemikalus skruzdėms naikinti, tai jie skirti tik gyvenamoms, buitinėms patalpoms ir sandėliams. Daržovių ir vaisių auginimo vietose - jokiais būdais negalima! Ašai tai visai netikėtai gavau boro rūgšties vaistinėj, darysiu bambioškes ir minuosiu kurį vakarą. ( karas skruzdėms jau paskelbtas  triniti.gif )

tik paskui kurį laiką negalima lieti mirksiukas.gif ir sakyk tu man, kur gavai tos boro rūgšties, a???? nes aš keliose vaistinėse pasilausinėjau, tai kaip į marsietę pažiūrėjo ' seniausiai jos neturim' doh.gif

QUOTE(kriro @ 2007 05 28, 11:59)
O KITOS NEGALIU PURKSTI, NES JAU SUDYGE GELES, AUGA BALTASAKNE IR PAPARCIAI. GAL KAS TUREJOT TOKIAS BJAURIAS"DRAUGES"? doh.gif

tai kol purkši savo gėles gerai uždenk plėvele mirksiukas.gif cool.gif

sveikos 4u.gif

gražių nuotraukyčių įkėlėt thumbup.gif darbštuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2007 05 28, 13:05)
kur gavai tos boro rūgšties, a????

nugi papraščiausioj vaistinėj, pakeliui buvo biggrin.gif
duodu sąrašą, kur rašo, kad turi turėt:
Acidum boricum 50g
Acidum boricum 0.5kg (Borax)
Acidum boricum pulv.0.05kg
Šiauliuose: Algideta
vat ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 05 28, 12:56)
nugi papraščiausioj vaistinėj, pakeliui buvo biggrin.gif
duodu sąrašą, kur rašo, kad turi turėt:
Acidum boricum 50g
Acidum boricum 0.5kg (Borax)
Acidum boricum pulv.0.05kg
Šiauliuose: Algideta
vat  ax.gif  bigsmile.gif

ačiū, tau aciuks.gif būtinai nuslinksiu iki ten 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
hi.gif turiu butinai pagirti jusu grozybes - smth1 thumbup.gif reklamiste thumbup.gif , nengamo kokia grazi balta lelija wub.gif ir sinavadas baltas grazus...mano melynas jau beveik nuzydejo...tiesa jau zydi vienadiene lelija,bet nedaug ziedeliu dar turi,as tik siemet ja pirkau...ir va dar viena tokia paprasta lelija zydi
user posted image

Atsakyti
Gražu,Wolke wub.gif Mano vienadienės šiemet nežydės schmoll.gif Aš tik neseniai pasodinau.
Dabar laukiu kol rododendras išsiskleis bigsmile.gif

user posted image

akbr,skambinau į Algidetą,neturi jie boro rūgšties.Sakė bandyt ieškot tose vaistinėse,kur vaistai gaminami.Sako,gal per stebuklą turėtų užsilikusios. doh.gif
Atsakyti
akbr,skambinau į Algidetą,neturi jie boro rūgšties.Sakė bandyt ieškot tose vaistinėse,kur vaistai gaminami.Sako,gal per stebuklą turėtų užsilikusios. doh.gif
[/quote]
O sakykit gal Sovecke tos boro rugsties yra , butu galima paprasyti chebros kas vaziuoja gal parveztu
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 05 28, 15:33)
O sakykit gal Sovecke tos boro rugsties yra , butu galima paprasyti chebros kas vaziuoja gal parveztu

Va ir aš tą patį pagalvojau. Reiks kaimynės paklaust,jos giminaitė lyg važiuodavo ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 05 28, 15:33)

ax.gif kvepia Boro rugsties isigijimo operacija Y lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 28, 15:43)
ax.gif kvepia Boro rugsties isigijimo operacija Y  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti