Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Šilingė @ 2007 06 07, 10:16)
O man ta auksaakė visai nieko  ax.gif  Beje, jos būna ne tik žalios, bet ir rusvos, o jų visų akytės žaviai auksinės - todėl ir auksaakė  mirksiukas.gif

hihihi.gif ale mat, spėjai net į akutes įsižiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 11:21)
man jos irgi labai gražios.....  wub.gif  primena fėjas su sparniukais....  blush-anim-cl.gif  flirt.gif

Kokia tu romantikė... Galvoju gal savo kurkliukus kokias malonybiniais pradėt vadint? Mažu susimylėję iškeliautų jie iš manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 06 07, 10:24)
Man kažkodėl neatidaro gražiųjų Šeduvos vaizdelių schmoll.gif , prašo paswordo verysad.gif

tu atidarinėk tam pataisytam faile
Atsakyti
Tikriausiai karščiai veikia, pažiūrėkit kiek čia mūsų susirinko
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 07, 10:27)
tu atidarinėk tam pataisytam faile

Bandžiau vistiek neatidaro schmoll.gif
Kaip suprantu patasytas šis:
ai durna uždėjau slaptažodį tuoj taisau.
http://s188.photobuc...ms/z37/ilonadz/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flowwer: 07 birželio 2007 - 09:33
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 06, 23:03)

O jei rimtai, tai biski pasigedau irisu ziedu  g.gif

pas mane jie irgi kolkas dar nezydi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 07, 10:21)
aš tai primečiau, kad jei naikinu blogiukus, reiškias valgyt neturės ir geriečiai, išvada: po kurio laiko nebus nei vienų, nei kitų hihihi.gif . Na čia, kad ir tai pačiai žemės terapijai, ją gi geriausiai būtų be pirštinių atlikinėt ir nesusidurt su kokiu vabaliuzu  tongue.gif  biggrin.gif

ai neee....... aš su medicininėm, iš vaistinės, terapijuojuosi:)
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2007 06 07, 10:25)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  geras pastebėjimas  wub.gif

drinks_cheers.gif
is "Piterio peno" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2007 06 07, 10:25)
Kokia tu romantikė... Galvoju gal savo kurkliukus kokias malonybiniais pradėt vadint? Mažu susimylėję iškeliautų jie iš manęs mirksiukas.gif

blush2.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif pabandyk:) kažkuriame forume skaičiau kad vienas iš kurmių išgujimo būdų yra 'pokalbis' su jais necenzūriniais žodžiais apie jų veiklą, savo ketinimus su jais susidoroti ir pan. Gal ir kurkliukam šlykštužiukam 'praeitų'? mirksiukas.gif
Atsakyti
haha, panašiai norėjau parašyt: gimęs kapstytis mėšle, malonaus bendravimo gali ir nesuprasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:21)
man jos irgi labai gražios.....  wub.gif  primena fėjas su sparniukais....  blush-anim-cl.gif  flirt.gif

swoon.gif kosmaras. Man tai visi vabzdziai yra brrrrrr. Apart biciu - nes nesa medu mirksiukas.gif Na ir dar grazus drugeliai wub.gif O visa kita yra siaubas - baubas unsure.gif
Atsakyti
[quote=Manyka,2007 06 07, 10:30]

Na, tada pries uzsidedama pirstines, rankas issitepk storu sluoksniu bet kokio kremo. Nusiemus pirstines po darbu rankos gales padekoti tai paciai zemes terapijai
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 10:35)
swoon.gif kosmaras. Man tai visi vabzdziai yra brrrrrr. Apart biciu - nes nesa medu  mirksiukas.gif Na ir dar grazus drugeliai  wub.gif O visa kita yra siaubas - baubas  unsure.gif

tai kad tas žalias permatomas musiukas visai nepanašus nei į musę, nei į vabalą, dėl to ir nebjaurus:)
aš pati turiu šliužofobiją, bet šitų nebijau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 07, 10:25)
hihihi.gif ale mat, spėjai net į akutes įsižiūrėti bigsmile.gif

Je je, aš vaikas iš kaimo, tai ko jau ko, bet visokių vabzdžių prisičiupinėjau irnesakyk.gif

QUOTE(rena @ 2007 06 07, 10:29)
pas mane jie irgi kolkas dar nezydi g.gif

Turiu vienus irisus - žydi ir širdį džiugina wub.gif Reikės daugiau užsiveist hihihi.gif

QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:30)

Nemėėgstu schmoll.gif Pirštinėtas katinas pelių negaudo bebe.gif
Atsakyti