Jolaxus, tavo deka suzinojau, kad slyksti zalia permatoma ilga muse - yra auksaake
Blakes naudingos Na bet ju kvapelis Ypac dar kaip valgai uogas nuo krumu ir ju neopastebi ir
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 07, 09:55)
jolaxus, o ką ten paveikslėly skruzdė įsikandus dantyse? Tą patį buvau radus ir čia, tik kodėl reikia saugot skruzdes, taip ir neradau.
aha, būt gerai, kad žinotau matyt ten kažkoks blogietis
o apie skruzdes kažkuri berods tik vakar sakė, kad miško skruzdėles yra saugotinos, tai gal čia tokia ir yra, tik ji be aprašymo, tai kuo ji gera ir tenka tik spėlioti...
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 10:00)
Jolaxus, tavo deka suzinojau, kad slyksti zalia permatoma ilga muse - yra auksaake
Blakes naudingos Na bet ju kvapelis Ypac dar kaip valgai uogas nuo krumu ir ju neopastebi ir
jo, jo tą "šlykščią žalią permatomą musę" aš namie pamačiusi gainiodavausi su didžiule aistra nugalabyti kaip kandį
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 07, 09:57)
o tos auslindos tai tikriausiai kartu su amarais veisiasi nes pas mane jų tiek pat kaip ir amarų. na aš ir galvoju kad gamta tai teisingai yra surėdyta tik va vis tas žmogus viską iš pusiausvyros išveda.
dieve, o aš auslindas ravėdama uždusindavau...............
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 10:00)
O man ta auksaakė visai nieko Beje, jos būna ne tik žalios, bet ir rusvos, o jų visų akytės žaviai auksinės - todėl ir auksaakė
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:14)
Auslindos skaudžiai kanda, todėl saugokitės.
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 07, 10:17)
Auslindos skaudžiai kanda, todėl saugokitės.
tai dėl tos jų uodegos aš jas ir marindavau, tik nemaniau, kad jos geros daržams... apie įkandimus pamenu iš vaikystės pas bobutę kaime..... brrr....
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:14)
aš tai primečiau, kad jei naikinu blogiukus, reiškias valgyt neturės ir geriečiai, išvada: po kurio laiko nebus nei vienų, nei kitų . Na čia, kad ir tai pačiai žemės terapijai, ją gi geriausiai būtų be pirštinių atlikinėt ir nesusidurt su kokiu vabaliuzu
QUOTE(Šilingė @ 2007 06 07, 10:16)
O man ta auksaakė visai nieko Beje, jos būna ne tik žalios, bet ir rusvos, o jų visų akytės žaviai auksinės - todėl ir auksaakė
man jos irgi labai gražios..... primena fėjas su sparniukais....
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:21)
Primena tavo avatarą
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 07, 10:23)
Primena tavo avatarą
.......tiksliai...........
Man kažkodėl neatidaro gražiųjų Šeduvos vaizdelių , prašo paswordo
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:21)
geras pastebėjimas