Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Jolaxus, tavo deka suzinojau, kad slyksti zalia permatoma ilga muse - yra auksaake wub.gif
hihihi.gif
Blakes naudingos doh.gif Na bet ju kvapelis schmoll.gif Ypac dar kaip valgai uogas nuo krumu ir ju neopastebi ir blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 birželio 2007 - 09:01
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 07, 09:55)
jolaxus, o ką ten paveikslėly skruzdė įsikandus dantyse? Tą patį buvau radus ir čia, tik kodėl reikia saugot skruzdes, taip ir neradau.

aha, būt gerai, kad žinotau ax.gif matyt ten kažkoks blogietis tongue.gif
o apie skruzdes kažkuri berods tik vakar sakė, kad miško skruzdėles yra saugotinos, tai gal čia tokia ir yra, tik ji be aprašymo, tai kuo ji gera ir tenka tik spėlioti...

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 10:00)
Jolaxus, tavo deka suzinojau, kad slyksti zalia permatoma ilga muse - yra auksaake  wub.gif
hihihi.gif
Blakes naudingos  doh.gif Na bet ju kvapelis  schmoll.gif Ypac dar kaip valgai uogas nuo krumu ir ju neopastebi ir  blink.gif

jo, jo tą "šlykščią žalią permatomą musę" aš namie pamačiusi gainiodavausi su didžiule aistra nugalabyti kaip kandį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 07 birželio 2007 - 09:08
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 07, 09:57)
o tos auslindos tai tikriausiai kartu su amarais veisiasi nes pas mane jų tiek pat kaip ir amarų. na aš ir galvoju kad gamta tai teisingai yra surėdyta tik va vis tas žmogus viską iš pusiausvyros išveda.

doh.gif dieve, o aš auslindas ravėdama uždusindavau............... fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 07, 10:00)
Jolaxus, tavo deka suzinojau, kad slyksti zalia permatoma ilga muse - yra auksaake  wub.gif
hihihi.gif
Blakes naudingos  doh.gif Na bet ju kvapelis  schmoll.gif Ypac dar kaip valgai uogas nuo krumu ir ju neopastebi ir  blink.gif

O man ta auksaakė visai nieko ax.gif Beje, jos būna ne tik žalios, bet ir rusvos, o jų visų akytės žaviai auksinės - todėl ir auksaakė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:14)

Auslindos skaudžiai kanda, todėl saugokitės. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 07, 10:17)
Auslindos skaudžiai kanda, todėl saugokitės. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai dėl tos jų uodegos aš jas ir marindavau, tik nemaniau, kad jos geros daržams... apie įkandimus pamenu iš vaikystės pas bobutę kaime..... blink.gif brrr....
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:14)

aš tai primečiau, kad jei naikinu blogiukus, reiškias valgyt neturės ir geriečiai, išvada: po kurio laiko nebus nei vienų, nei kitų hihihi.gif . Na čia, kad ir tai pačiai žemės terapijai, ją gi geriausiai būtų be pirštinių atlikinėt ir nesusidurt su kokiu vabaliuzu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 06 07, 10:16)
O man ta auksaakė visai nieko  ax.gif  Beje, jos būna ne tik žalios, bet ir rusvos, o jų visų akytės žaviai auksinės - todėl ir auksaakė  mirksiukas.gif

man jos irgi labai gražios..... wub.gif primena fėjas su sparniukais.... blush-anim-cl.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:21)
man jos irgi labai gražios.....  wub.gif  primena fėjas su sparniukais....  blush-anim-cl.gif  flirt.gif

Primena tavo avatarą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 06 07, 10:23)
Primena tavo avatarą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

.......tiksliai........... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Man kažkodėl neatidaro gražiųjų Šeduvos vaizdelių schmoll.gif , prašo paswordo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 06 07, 10:21)
man jos irgi labai gražios.....  wub.gif  primena fėjas su sparniukais....  blush-anim-cl.gif  flirt.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geras pastebėjimas wub.gif
Atsakyti