Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(rena @ 2007 06 06, 22:35)
irnesakyk.gif sudygs ne kur dings

Dėkui už patarimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
nu bet kai kuriu issireiskimai tai super thumbup.gif lotuliukas.gif smagiai pasijuokiau biggrin.gif

o del migruojanciu gelyciu-o tai jus taip drasiai jasnet vasara is vienos vietos i kita perkelinejat? bigsmile.gif ir joms viskas gerai? graziai prigyja? bigsmile.gif

gyveni zmogus ir mokaisi rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 06 06, 22:48)
o del migruojanciu gelyciu-o tai jus taip drasiai jasnet vasara is vienos vietos i kita perkelinejat?  bigsmile.gif  ir joms viskas gerai? graziai prigyja?  bigsmile.gif

Mano tai priprato jau tongue.gif Ir dabar, pavargau ziureti i ta pati vaizda is hamako, tai ir sumasciau pakeisti blush2.gif Bet uztat kasmet vis kiti vaizdai biggrin.gif
O jei rimtai, tai biski pasigedau irisu ziedu g.gif prigijo visi krumeliai, bet nesuzydejo man siemet, nei rudi, nei balti, nei melyni, tik geltoni unsure.gif Bet teks jiems pakenteti, nes rytoj pabaigsiu tvarkyti, ir pasodinsiu juos kitur blush2.gif Ten jau augs ilgai ir nuobodziai. O siaip viskas ore , kiti augaliukai prigyja, auga bujoja rolleyes.gif Labai lepiu as nejudinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 06, 22:29)
Taip taip aš suprantu kad stebuklų nebūna, jau vėl pasėjau tose vietose, bet ar ji sudygs nežinau, nes ant viršaus žemių nebėriau. g.gif

nebėrei tai nebėrei, liejant sėklas vistiek prispausi prie žemės. Viena blogybė - paukščiai gali sulesti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 06, 23:03)
Bet teks jiems pakenteti, nes rytoj pabaigsiu tvarkyti, ir pasodinsiu juos kitur  blush2.gif Ten jau augs ilgai ir nuobodziai.

ar tikrai??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 06, 21:12)
Noriu mergaitės patarimo...pasėjau žolytę, kai kur jau buvo pradėjusi dygti ir kai prasidėjo tos liūtys tarpais nunešė...tai ką man dabar daryti g.gif  g.gif  g.gif

Papasakosiu, ką aš šiais metais nuveikiau. Pas mus veja irgi ne visai gražiai po žiemos atsigavo. Įtariu, kad dar ir kaimynų katės pasidarbavo verysad.gif
Taigi, išvažiavus mano brangiausiam į komandiruotę, ėmiau ruoštis operacijai: Senukuose nusipirkau "vejos atsodinimo mišinį" (kartoninėj dėžutėj, ne lietuviškas), žemių ir namo. Vaiką apaviau botais. Tai aš nugrėbiau negražias vietas su vejos grėbliuku, supurenau truputį, pabarsčiau sėklas, ant viršaus žemių, o vaikelis nabagėlis su botais viską turėjo sutrypti ax.gif
Kadangi lietaus nebuvo, tai kas vakarą tuos lopinėliaus laisčiau tvarkingai doh.gif
Po savaitės grįžo vyras (čia buvo prieš kelias dienas) ir juokiasi iš mano eksperimentų - tipo, o kur čia ta žolė?
Šią savaitę kai dėjo šiluma, tai šiandien iš ryto radau jaunos žolės daigelius - kalasi thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2007 06 06, 13:28)
Fainai, kai ir vyras aplinkos tvarkymęsi dalyvauja ir dar net savo nuomonę turi biggrin.gif Man iš vis vyrai gėlininkai - nuostabu.

Maniškis tiktai duobes sugeba gerai iškasti sodinimui biggrin.gif
Dabar jau priprato - kai žmona darželyje kapsto, tai nelenda be reikalo, nes žino, kad moteriškei svarbus reikalas: ŽEMĖS PSICHOTERAPIJOS SEANSAS.....
Atsakyti
na va labai džiugu kad radote idėjų nuo šeduvos malūno pasisemti vadinasi ne bereikalo su dukra lakstėm ir viską fotkinom, aš tai ten be žado buvau, o tas takelis su tom perkūnropėm tai tikrai super aš ie žiūriu kad ir perkūnropių visokių turiu tik dar neaišku kaip čia pas mus su takeliais bus tai dar idėjai reikia subresti
Atsakyti
Maniškis tiktai duobes sugeba gerai iškasti sodinimui biggrin.gif
Dabar jau priprato - kai žmona darželyje kapsto, tai nelenda be reikalo, nes žino, kad moteriškei svarbus reikalas: ŽEMĖS PSICHOTERAPIJOS SEANSAS.....
[/quote]

Cia gi puiki verslo ideja. Dabar labai ispopuliarejo visokie netradiciniai gydymo budai, tad jei Rekalmiste nesupyks ir neuzpatentuos jos ,SM frolistes tuoj ir ŽEMĖS PSICHOTERAPIJOS SEANSUS atlikinet prades. Tikriausiai busim pradininkai Lietuvoje . Kas už? Nariu sarasa jau sudarinejam?

Na, o jei rimtai dažnai cia paskaitineju, pasiziuriu jusu groziu ir zaviuosi jumis .
Atsakyti
Pastaruoju metu nemažai kalbėjom apie visokių blogų gyvių naikinimą, o aš varčiau iš ryto tokią knygelę, ir užmačiau vieną, manau naudingą, puslapį. Nors ten visi puslapiai naudingi ax.gif
Nuskenavau, gal rasit pažįstamų veidų. mirksiukas.gif
Pažiūrėjau kiek visokių amarus naikinančių čia yra - skudurą kokį drėgną padėjus auslindų pririnkai po nakties ir nunešei ant amarais apniktų augalų, atrodo jos grėsmingai, o pasirodo gi teigiami herojai besančios bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*mamaite* @ 2007 06 07, 09:43)
....Cia gi puiki verslo ideja. Dabar labai ispopuliarejo visokie netradiciniai gydymo budai, tad jei Rekalmiste nesupyks ir neuzpatentuos jos ,SM frolistes tuoj ir ŽEMĖS PSICHOTERAPIJOS SEANSUS atlikinet prades. Tikriausiai busim pradininkai Lietuvoje . Kas  už? Nariu sarasa jau sudarinejam?...

blyn, kokia gera mintis thumbup.gif
seansams vietą ir laiką parenkam pagal savo gėlynų poreikius - kada kur išravėti, prapurenti, pasėti, užakėti reikia, surenkam "ligonius" ir sutupdom į savo gėlynus ir daržus ir tegul "gydosi" lotuliukas.gif
Atsakyti
Skruzdėlių šiltnamy nebėra clap.gif clap.gif clap.gif
Suveikė boras su c.pudra. Bėriau prieš kokias tris savaites, o vakar žiūriu, kad skruzdėliukų įprastose vietose (vis kur drėgna paslįsdavo: po kibiru, laistytuvu ir pan.) nėra.
Atsakyti
jolaxus, o ką ten paveikslėly skruzdė įsikandus dantyse? Tą patį buvau radus ir čia, tik kodėl reikia saugot skruzdes, taip ir neradau.
Atsakyti
o tos auslindos tai tikriausiai kartu su amarais veisiasi nes pas mane jų tiek pat kaip ir amarų. na aš ir galvoju kad gamta tai teisingai yra surėdyta tik va vis tas žmogus viską iš pusiausvyros išveda.
Atsakyti