Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Sraunius @ 2007 06 06, 16:01)
rena, čia tokia realybė  doh.gif dar šian perskaičiau, kad darže rupūžės ir varlės yra gerai, tai ilgokai teko amą atgavinėt  lotuliukas.gif ( miestietė esu, tai vis dar visokie gyviai kelia siaubus blush2.gif )

nu as tai irgi tolia a la mestiete, gyvenime prie zemes nedirbau schmoll.gif ir visa gyvenima daugiabutis pats mieliausias, o vat apsvercia viskas aukstin kojom ir is sostines atvariau i kaima (Taurage gyventi) doh.gif tai man tie gyviai koooosmaras doh.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 06, 16:08)
thumbup.gif arba paprastu kreideliu piesimui ant asfalto nusipirkti ir sutrinti. Ir gal limpa, ane  g.gif

as manau turetu tikti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 06, 16:20)
fantastiški Šeduvos vaizdeliai wub.gif
man irgi labiausiai patiko tas akmeninis bordiūras su šilropių intarpais - taip gražiai ryškiaspalvės šilropės tarp pilkšvų akmenų atrodo thumbup.gif jaučiu reikės ieškotis vietelės tokiam sprendimui g.gif

nu man patio, kad raveti daug nereikia, mazai prieziuros ir lb grazu wub.gif
nu as tai jau vietele zinau kur, tik vat dabar akmenu reikia kazkur pasiieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 06, 16:10)
O to širšino įkandimas girdėjau mirtinas. Atsargiai su juo, mes irgi jų turim.

blink.gif pas mus irgi toks kartais praskrenda unsure.gif Baisu unsure.gif
Atsakyti
ei, nekelkit paranojos dėl tų širšinų - panašių gyvių įkandimai gi mirtini tik alergiškiems, jei tokios nesat, tai nereikia taip paniškai bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 06 06, 16:34)
ei, nekelkit paranojos dėl tų širšinų - panašių gyvių įkandimai gi mirtini tik alergiškiems, jei tokios nesat, tai nereikia taip paniškai bijoti mirksiukas.gif

rolleyes.gif As tai bijau ne tiek ikandimu, o tiek kad jis man i plaukus isivels, arba i kakta atsitrenks doh.gif Garantuotai juk melyne bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 06, 17:05)
rolleyes.gif As tai bijau ne tiek ikandimu, o tiek kad jis man i plaukus isivels, arba i kakta atsitrenks  doh.gif Garantuotai juk melyne bus hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu cia tai prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 05 27, 20:57)
Labas vakaras. Nu tai kaip kazkada pasizadejau truputis vaizdu is sodo. Galite kritikuoti, dalintis idejomis, o jei patinka ir rasite kur -  pasisemti.

user posted image

smth1, man labai patiko tavo tvora. Pasakyk, is kokio ji medzio, kas ja sutvėrė?
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2007 06 06, 17:49)
smth1, man labai patiko tavo tvora. Pasakyk, is kokio ji medzio, kas ja sutvėrė?

ogo kad atkapstei- pasirodo ne visi tingi temas nuo pradzios skaityt thumbup.gif

Medis- karklas, berzas, gali buti ir kitokio. Sutvere mano tetis su pusbroliu. Neprofesionalai. Ispjove vyteles- dali vietinis pijokelis kaime, kita dali - tecio sesuo. Samadelka visiska;)) Alia bet uz pinigus tokias tvoras tveria girdejau floristas is Kauno, koks ten jo vardas..nu kur ivairiu kvailu rekordu siekia. Ir dar- verta zinoti, kad tokia tvora neamzina unsure.gif pas mus jau irgi i gyvenimo gala eina..sudula tos vyteles...nebent sodint karklo gyvo vyteles ir jas pint. Girdejau kad taip irgi daro- tada amzinas( nu kiek kazkas apskritai gali buti amzinas) ir labai tvirtas dalykas.
Atsakyti
Noriu mergaitės patarimo...pasėjau žolytę, kai kur jau buvo pradėjusi dygti ir kai prasidėjo tos liūtys tarpais nunešė...tai ką man dabar daryti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Nu jau koks grožis ten prie to Šeduvos malūno wub.gif jau kelis kart pro šalį važiavau ir mačiau kad statybos vyksta,plečiais,bet nuėjusi nebuvau.Būtinai reiks šitą grožį gyvai pamatyti.
Labai patiko ornamentai su drožlėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 06, 22:12)
Noriu mergaitės patarimo...pasėjau žolytę, kai kur jau buvo pradėjusi dygti ir kai prasidėjo tos liūtys tarpais nunešė...tai ką man dabar daryti g.gif  g.gif  g.gif

rimtai reikia patarimo? lotuliukas.gif nugi barstyk tose nuplautose vietose - tik todėl, kad ten turėjo būti žolė, ji tikrai stebuklingai neatsiras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 06, 22:22)
rimtai reikia patarimo?  lotuliukas.gif nugi barstyk tose nuplautose vietose - tik todėl, kad ten turėjo būti žolė, ji tikrai stebuklingai neatsiras  bigsmile.gif

Taip taip aš suprantu kad stebuklų nebūna, jau vėl pasėjau tose vietose, bet ar ji sudygs nežinau, nes ant viršaus žemių nebėriau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 06 06, 22:29)
Taip taip aš suprantu kad stebuklų nebūna, jau vėl pasėjau tose vietose, bet ar ji sudygs nežinau, nes ant viršaus žemių nebėriau. g.gif

irnesakyk.gif sudygs ne kur dings
Atsakyti