Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(ilonadz @ 2007 06 06, 15:04)
Man tai užtenka kad vyras džiaugiasi kai žmona visokių grožybių prisodina ir visai nebūtina kad dalyvautų visuose procesuose. aišku kur bus gėlynas kur vaikų aikštelė, kur pavėsinė tai tariamės.

drinks_cheers.gif ir man to pakanka. Na dar kad kur ka prikalt padet, atnesti, nusipirkti ir t.t. Ir aisku , sirdi glosto , kaip grozisi gelytemis ir pagiria wub.gif 4u.gif Jei as dar ji savo gelem apkrauciau, tai doh.gif Karta jau buvo pasakes, kad as arba supermamose, arba tarp geliu lotuliukas.gif blush2.gif

Paziurejau ilonadz foto thumbup.gif ir radau to ko man reikejo, del ko sukau galva kas ir kaip.
Darysiu sau toki:
user posted image
Cia jau be vyro pagalbos neapseisiu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 birželio 2007 - 14:16
QUOTE(rena @ 2007 06 06, 15:06)

tai nuotraukose dar tas grožis neatsiskleidžia koks iš tiesų ten yra
Atsakyti
Ju.Ju,
nu man vis tiek neaišku, susiradau aš tą Žmonelės žinutę apie kurklius ir kiaušus ir ką. Sutrynt kiaušų lukštus ir suliet aliejum - nesupratau, ką tas aliejus čia vaidina, taigi nuvarva ir tiek ten toj žemėj? Gal gali papasakot kaip tu ten darei? Kaip smulkiai trynei? Tingėsi rašyt tai tiek to...
Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 06, 15:04)
aišku kur bus gėlynas kur vaikų aikštelė, kur pavėsinė tai tariamės.

tai mes taip ir aiskinames tongue.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 06, 15:05)
Bet siaip pagal skyluciu dydi galima suprasti kokie gyvena. jei skyles dideles - reiskias seniai, jei mazytes tokios- reiskias nauja karta auga  doh.gif

as dabar galvoju, pas mane siltnami prie pomidoru skiluciu yra g.gif tai gal ir pas mane tu gyviu apsigyvene g.gif
Atsakyti
skylutes padaro ne tik kurkliai wink.gif Turiu tokį draugelį širšiną, dydis kaip suaugusio kurklio ( rimtai, kažkoks širšinas_mutantas) ir vis įskrenda ir išskrenda iš žemėj esančios skylutės.
vilytte, biggrin.gif nugi nesutrinti reikia, o sumalti ar kitu būdu stipriai susmulkinti ir aliejaus tiek pilti, kad gautųsi tyrė wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 06 birželio 2007 - 14:42
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 06, 15:30)
skylutes padaro ne tik kurkliai wink.gif Turiu tokį draugelį širšiną, dydis kaip suaugusio kurklio ( rimtai, kažkoks širšinas_mutantas) ir vis įskrenda ir išskrenda iš žemėj esančios skylutės.

tokį siaubūną ir mes 'turėjom", bet laimei, jis įskrido į kambarį, kur jo laukė MB su lazda ir ten baigė gyvenimą.... Bet jo dydis tai nerealus!!! pusė žvirblio!
Atsakyti
vilyttebiggrin.gif nugi nesutrinti reikia, o sumalti ar kitu būdu stipriai susmulkinti ir aliejaus tiek pilti, kad gautųsi tyrė wink.gif  4u.gif

tikrai taip. As kadangi neturejau kavamales (tokios senovines ax.gif ) tai triniau su koselu karsta.gif taip smulkiai , kaip buvo imanoma. Na ir aliejaus ipiliau.Kad ne per skystai gautusi mirksiukas.gif
O ka tas aliejus daro, tai nemanes klaust reik, o ju paciu. Gal kurkliai riebesnio maitelio nemegsta. Priprate prie zalumos, tai ir skrandukas nesuvirskina. O kiausai gi kalcis, tai gal jie kalciui alergiski g.gif Nes jau taip purte savo kojalemis, jau tokia agonija buvo - grazu ziureti blush2.gif Na cia tik mano teorija, kuri sove ant smugio i galva. Kaip per koki egza, reikia kazkaip suktis. Nestovesi netylesi gi lotuliukas.gif A vdrug pataikysi blush2.gif

Tik daba kitas klausimas, is kur parauti tiek lukstu blink.gif Gal sakau, jei kalciui alergija jiems, tai gal pakeist kuom nors imanoma kiausus mastau.gif
Gal kas tars zodeli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 06, 15:16)
tai nuotraukose dar tas grožis neatsiskleidžia koks iš tiesų ten yra

isivaizduoju rolleyes.gif

va man si tokia ideja nebloga cool.gif
user posted image
va tokiu derinku visai butu neblogai atskirti darza su pieva g.gif

QUOTE(Manyka @ 2007 06 06, 15:42)
tokį siaubūną ir mes 'turėjom", bet laimei, jis įskrido į kambarį, kur jo laukė MB su lazda ir ten baigė gyvenimą.... Bet jo dydis tai nerealus!!! pusė žvirblio!

siaubiakus jus cia kazkokius paskojat blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 06 birželio 2007 - 14:57
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 06, 15:49)
Tik daba kitas klausimas, is kur parauti tiek lukstu  blink.gif Gal sakau, jei kalciui alergija jiems, tai gal pakeist kuom nors imanoma kiausus mastau.gif
Gal kas tars zodeli  rolleyes.gif

manrods pati atsakymą jau buvai parašius tongue.gif Čia kol dabar ruošiau kiaušus virimui sumąsčiau, kad lūkštas ( na kaip ir pati rašei) yra grynas kalcis. Reiškias yra keli variantai, pabandyk nusipirkti kalcio tabletėmis ( sanitas lyg ir gamina, tai neturėtų būti brangu), sutrinti tarp šaukštų ir sumaišyk su aliejum. O gal turi kur namie birios kreidos, va, nereiks ir trinti, tik sumakaluot su aliejum ir užtaisas pagamintas bigsmile.gif

rena, čia tokia realybė doh.gif dar šian perskaičiau, kad darže rupūžės ir varlės yra gerai, tai ilgokai teko amą atgavinėt lotuliukas.gif ( miestietė esu, tai vis dar visokie gyviai kelia siaubus blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 06, 16:01)
manrods pati atsakymą jau buvai parašius tongue.gif Čia kol dabar ruošiau kiaušus virimui sumąsčiau, kad lūkštas ( na kaip ir pati rašei) yra grynas kalcis. Reiškias yra keli variantai, pabandyk nusipirkti kalcio tabletėmis ( sanitas lyg ir gamina, tai neturėtų būti brangu), sutrinti tarp šaukštų ir sumaišyk su aliejum. O gal turi kur namie birios kreidos, va, nereiks ir trinti, tik sumakaluot su aliejum ir užtaisas pagamintas  bigsmile.gif

thumbup.gif arba paprastu kreideliu piesimui ant asfalto nusipirkti ir sutrinti. Ir gal limpa, ane g.gif
Atsakyti
Sraunius, Ju.Ju,
Ačiū. Gaminu šeimai, ai nesunku pagaminsiu ir kurkliams ko nors užkąsti. Tikiuosi ir pas mane jie apsišers.

O to širšino įkandimas girdėjau mirtinas. Atsargiai su juo, mes irgi jų turim.

O varlės tai mane knisa. Iš sklypo abiejų pusių kūdrų prikasta, tai jų begalės. Tai žolę kai pjauni, tai žiūrėk varlė jau iš po žoliapjovės šokuoja. Nu būtų taip šlykštu varlę papjauti... O šiaip jos tikrai geros, visokių vabzdžių ir vabalų nemažai suvalgo.
Atsakyti
fantastiški Šeduvos vaizdeliai wub.gif
man irgi labiausiai patiko tas akmeninis bordiūras su šilropių intarpais - taip gražiai ryškiaspalvės šilropės tarp pilkšvų akmenų atrodo thumbup.gif jaučiu reikės ieškotis vietelės tokiam sprendimui g.gif
Atsakyti