Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Fainai, kai ir vyras aplinkos tvarkymęsi dalyvauja ir dar net savo nuomonę turi biggrin.gif Man iš vis vyrai gėlininkai - nuostabu.
Atsakyti
Grizau su dziugia zinia thumbup.gif
Padariau apie puse pirmos masala kurkliam (kiausu lukstai sumalti su aliejumi), ir ka blink.gif katik apejau darza savo ir 4 radau aukstyn pilvais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tiesa pries tai buvau pabarscius nuodu, bet apziurejau mirties vietas, taigi matesi ishstumti lukstai thumbup.gif Reiskias suveike biggrin.gif
Reikes keisti valgiarasti, nes sutryniau 8 kiausus, tai pritruko mano darziukui unsure.gif Bet jau taku kiek, skyliu tai sakes doh.gif

Radau dvi, viena salia kitos biggrin.gif Matyt drauges buvo, nuvare naujienos paragauti hihihi.gif Paragavo ir swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
Ju.Ju gelbėk, kas per masalas?
Jau blyn aną dien kokį kurklį darže mačiau, kaip iš siaubiako kokio. Tu tuos nuodus į lukštus dėjai? ir kas per nuodai?
Atsakyti
kiaušinio lūkštai sumaišyti su aliejum ( kaip čia jūs taip neatidžiai skaitot doh.gif laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 06 06, 14:28)
Fainai, kai ir vyras aplinkos tvarkymęsi dalyvauja ir dar net savo nuomonę turi biggrin.gif Man iš vis vyrai gėlininkai - nuostabu.

irnesakyk.gif nu koks jis ten gelininks, tik aiskina, kad kuo pigesnes gelytes pirkt lotuliukas.gif kad kuo maziau islaidu ir vsio hihihi.gif
bet vat kai jau zydi, tai ir pats pasigrozi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 06, 15:51)
kiaušinio lūkštai sumaišyti su aliejum ( kaip čia jūs taip neatidžiai skaitot  doh.gif  laugh.gif )

nu sorry, bet du mažamečiai pupiai už sijono amžinai tampo, o vienas dar visas žalias nuo vėjaraupių, tai to atidumo gal nevisada užtenka wub.gif
Atsakyti

Maniškis visiškai nesikiša, nesijaudina ir gal net nesidomi.... užsiėmęs namo statybom į mus su gėlytėm nekreipia dėmesio.. cray.gif
Atsakyti
pabandysiu id4ti albumuką su Šeduvos malūno vaizdeliais
http://s188.photobuc...ms/z37/ilonadz/
Atsakyti
Ju-ju ar cia tas receptas kur sutrini kiausiniu lukstus sumaisai su aliejumi ir pridedi i kurkliu landas
Atsakyti
ai durna uždėjau slaptažodį tuoj taisau.

tikrai yra kur akis paganyti
Papildyta:

nu jau ne man tai jie liurbiai jei tokie kaip mano kaimynas žmona pachmielna voliojasi o jis darželius ravi tada tokio vyro nereikia. Man tai užtenka kad vyras džiaugiasi kai žmona visokių grožybių prisodina ir visai nebūtina kad dalyvautų visuose procesuose. aišku kur bus gėlynas kur vaikų aikštelė, kur pavėsinė tai tariamės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonadz: 06 birželio 2007 - 14:00
QUOTE(makausike @ 2007 06 06, 14:58)
Ju-ju ar cia tas receptas kur sutrini kiausiniu lukstus sumaisai su aliejumi ir pridedi i kurkliu landas

uhu. Atrodo smht1 buvo pateikusi rasariuka , kaip kovoti liaudiskais budai su jais. Visus budus buvom ishbade, tik sito ne - tei va 4u.gif kol trumpam buvau ishbegus i lauka, radau dar 3. Bet maziuliukus tokius, nago dydzio (normaluas, ne helinio hihihi.gif). Ant tokiu ir uzmint galima blink.gif Nes jie yra tamsiai rudi ir blogai matosi ant zemes unsure.gif Bet siaip pagal skyluciu dydi galima suprasti kokie gyvena. jei skyles dideles - reiskias seniai, jei mazytes tokios- reiskias nauja karta auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 06, 14:58)
pabandysiu id4ti albumuką su Šeduvos malūno vaizdeliais

nu grozis wub.gif
Atsakyti