Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(ilonadz @ 2007 06 05, 16:06)
buvom išlėkę į tėviškę tai prifotkinai grožybių prie šeduvos malūno jei kas dar nėra matę galėčiau įmesti foto

mesk, vis bus i ka paveizeti mirksiukas.gif

QUOTE(Sraunius @ 2007 06 05, 16:08)
O kad lepi, tai kai pagalvoji, visos jos lepios, jei tik ne piktžolės  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 05, 16:11)
na palyginti su ta kuri kaip sakai populiari tai jau labai bijo menkiausio šalčiuko.

mastau.gif o-joj, o tai ji išvis žiemoti gali ar žiemai reikia iškasti?
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 05, 16:21)
mastau.gif o-joj, o tai ji išvis žiemoti gali ar žiemai reikia iškasti?

mano uosvienike, tai melyna turi, tai ji vazone dideliam ja laiko, o ziema i namus nesasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 05, 16:06)
...turiu paprastų baltų ir vieną mėlyną bet ji labai jau lepi tai labai reikia saugoti.

Parasyk man i AZ kurioj Kauno pusej gyveni ax.gif Gal visai noreciau blush2.gif
Atsakyti
Apie hortenzijas kalbat, tai gal galit patarti? Pirkau "Maximoj" hortenziją. Nors į ten pardavinėjamus augalus skeptiškai žiūriu, bet nesusilaikiau -- jau tokia vargšiukė pasirodė, ant stiebo lapeliai keli išsprogę, šaknys iš žemių išlindę... Pasodinau nemažame vazone ir ji man atsigavo, lapelius tik leidžia. biggrin.gif Tai va dabar ir galvoju, ką su ja daryti -- ar rizikuoti ir palikti žiemoti lauke, ar auginti kokioje nemažoje puodynėje ir žiemai įnešti į vidų g.gif Ji pagal nuotrauką turėtų būti baltais nemažais žiedais, berods "grandiflora"vadinasi. Čia gi tiek protingų gėlininkių, patarkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2007 06 05, 19:07)
Apie hortenzijas kalbat, tai gal galit patarti? Pirkau "Maximoj" hortenziją. Nors į ten pardavinėjamus augalus skeptiškai žiūriu, bet nesusilaikiau -- jau tokia vargšiukė pasirodė, ant stiebo lapeliai keli išsprogę, šaknys iš žemių išlindę... Pasodinau nemažame vazone ir ji man atsigavo, lapelius tik leidžia. biggrin.gif  Tai va dabar ir galvoju, ką su ja daryti -- ar rizikuoti ir palikti žiemoti lauke, ar auginti kokioje nemažoje puodynėje ir žiemai įnešti į vidų g.gif Ji pagal nuotrauką turėtų būti baltais nemažais žiedais, berods "grandiflora"vadinasi. Čia gi tiek protingų gėlininkių, patarkit blush2.gif

va ka paskaiciau apie hortenzijas:
"Vazonuose auginamos stambialapės hortenzijos rugsėjo pabaigoje - spalio pradžioje pernešamos į rūsį ir saikingai laistomos, kad neperdžiūtų. Sausį arba vasarį jas vėl galima pastatyti kambaryje prie lango, o gegužės mėn. - balkone arba lauke. Sausį į kambarį įneštos hortenzijos pražysta gegužės mėn. "
o jei nori daugiau pasiskaityti gali cia
Atsakyti
Tai ka neuzauga didelis krumas is jos, kad galima i namus nestis ir net ant palanges laikyti blink.gif
Atsakyti
va va, aš tai nenoriu kambarinės, man reikia tokios, kuri puoštų pavėsingą vietą. Apie jas galima pasiskaityti straipsnyje Vasaros pabaigai - hortenzijų mėlis. Pasiskaičiau, kad joms tinka rūgštoka priemolio dirva, reiškias viena vieta jau aiški ir dar šalia rododendrų pasodint noriu bigsmile.gif
oj, tas pats straipsnis, rena, gi ten yra ir tokios rūšys, kurių į kambarį nereikia pernešti ( pakramtau ir užsiimu paieška bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 05 birželio 2007 - 20:31
QUOTE(ilonadz @ 2007 06 05, 16:03)
o man kaip tai pavyksta iš braškyno krieną išprašyti, labai intensyviai kasu neleidžiu lapelių leisti tai iš didelės krūvos šiemet tik du liko, nežinau gal aš čia save tik guodžiu bet jau šiemet tai ne eilės.

aha, tuos lapelius ir aš raunu, bet jie taip uoliai kaskart atsinaujina ir, man regis, netgi daugėja doh.gif rimtai ketinu imtis lapeliu mozojimu Raundapu.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 06 05, 16:11)
lotuliukas.gif na nors krienu turesi  tongue.gif
o asiukliai tik beda unsure.gif

schmoll.gif nenoriu aš krienų.. jų ne tik kad išraut negali, nes aplink gėles apsisukęs, bet jis joms ir augti trukdo verysad.gif
Atsakyti
sveikos ,merginos 4u.gif
neseniai mes nupirkom soda, bandau ten tvarkytis, is manes tokia sodininke...turiu jums - profesionalems klausima, kaikuriuose vietuose auga samanos, kaip ju atsikratyti galima?
ir dar skruzdeliu labai daug, kaip su jomis kovoti?
Aciu is anksto uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2007 06 05, 23:06)
sveikos ,merginos  4u.gif
neseniai mes nupirkom soda, bandau ten tvarkytis, is manes tokia sodininke...turiu jums - profesionalems klausima, kaikuriuose vietuose auga samanos, kaip ju atsikratyti galima?
Aciu is anksto uz patarimus  4u.gif

ir apie skruzdėliukų, ir apie piktžolių naikinimą čia tieeeeek prišnekėta, kad mergaitės jau gali tingėt kalbėt..... ax.gif paskaityk visą šį forumą, o jei nerasi, vieną atgal - patarimų kalnai! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 05, 21:28)
oj, tas pats straipsnis, rena, gi ten yra ir tokios rūšys, kurių į kambarį nereikia pernešti (  pakramtau ir užsiimu paieška  bigsmile.gif )

na tai ir idejau ta straipsni, kad tipo cia kaip kokiai rusiai, tingejau rasineti blush2.gif
vistiek pasiskaito mirksiukas.gif

QUOTE(Manyka @ 2007 06 05, 22:15)
aha, tuos lapelius ir aš raunu, bet jie taip uoliai kaskart atsinaujina ir, man regis, netgi daugėja  doh.gif  rimtai ketinu imtis lapeliu mozojimu Raundapu..  unsure.gif

schmoll.gif  nenoriu aš krienų.. jų ne tik kad išraut negali, nes aplink gėles apsisukęs, bet jis joms ir augti trukdo  verysad.gif

o as siandien ejau nuo savo "ale" pievos asiukliu skinti doh.gif nes su MB nutareme, kad rudeniui atidesine operacija "roundapo" rolleyes.gif
man reikalinga liepos pradzioj ta pieva, tiksliau vaizdas kad padorus butu tongue.gif

o man reiktu krieno, o taikai reiks marinuoti agurka, tai ir neturesiu cool.gif

QUOTE(vikulija @ 2007 06 05, 23:06)
sveikos ,merginos  4u.gif
Aciu is anksto uz patarimus  4u.gif

pas mane irigi pilna samanu, reiskias rugsti zeme g.gif
mes tai rudeni su roundapu nuvarysim, poto pakalkinsim (pagal jolax pasiulyma) ir tada jau sesim per nauja zolyna cool.gif
na gal kas pasiulys ir ka geresnio g.gif

o su skruzdem cia daug kas kariauja, tai ieskosi vaistinej boro rugsties ir su cukrum maiso, o siaip tai cia buvo sneketa apie tai, tai pavartinek psl., rasi ka nors ir naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti